Φτιάξε εύκολα τα δικά σου stickers στο WhatsApp

2 έτη πριν
Whatsapp logo

Πώς θα σου φαινόταν αν έφτιαχνες τα δικά σου αυτοκόλλητα στο WhatsApp; Ε, τώρα μπορείς! Πρόκειται για μία καινούρια δυνατότητα που ενσωμάτωσε στη γνωστή εφαρμογή messaging η μαμά-εταιρεία, Meta, δίνοντας την ευκαιρία στους περισσότερους από δύο δισεκατομμύρια χρήστες της να εκφραστούν ακόμα πιο ελεύθερα.

Δεν απαιτείται ιδιαίτερος κόπος για να φτιάξεις τα δικά σου αυτοκόλλητα. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή web του WhatsApp (θα πρέπει να έχεις το κινητό κοντά στον υπολογιστή σου, να συνδέσεις τις δύο συσκευές και να μπεις στο web.whatsapp.com από τον browser σου) και κατόπιν να κλικάρεις το εικονίδιο με τον συνδετήρα. Από εκεί πάτα στο «Sticker» και κατόπιν απλά επίλεξε την εικόνα που θες να ανεβάσεις. Κόψε το background της (γίνεται αυτόματα άπαξ το επιλέξεις), πρόσθεσε κείμενο, emojis ή άλλα αυτοκόλλητα, σώσε το και είσαι έτοιμος!

Σύμφωνα με τη Meta, η εν λόγω λειτουργία θα κάνει την εμφάνισή της και στην εφαρμογή του WhatsApp για PC μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Άγνωστο παραμένει αν η δημιουργία αυτοκόλλητων θα γίνει δυνατή και μέσω smartphone.