Galaxy Unpacked Ιουλίου: Ο καταιγισμός προϊόντων που μόλις ανακοίνωσε η SAMSUNG

1 μήνας πριν
Samsung Galaxy Unpacked Paris july 2024

Γεμάτο νέα προϊόντα και εκπλήξεις ήταν το καλοκαιρινό Galaxy Unpacked της SAMSUNG το οποίο μόλις ολοκληρώθηκε, με τον ΓΕΡΜΑΝΟ και το G Blog να το παρακολουθούν από κοντά. Η νοτιοκορεατική εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς των αναδιπλούμενων smartphone, smartwatch και όχι μόνο, τα οποία μπορέσαμε να δούμε από κοντά, λίγο πριν την έλευσή τους και επί ελληνικού εδάφους στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Εάν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις κάποιο από αυτά τα καινοτόμα προϊόντα, αξίζει να προσέξεις τις επερχόμενες προωθητικές ενέργειες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, οι οποίες υπόσχονται να κάνουν την απόκτησή τους ακόμα πιο ελκυστική.

SAMSUNG Galaxy Z Fold6

Ξεκινώντας από την πάντα ενδιαφέρουσα κατηγορία των foldable smartphones, η SAMSUNG παρουσίασε το Galaxy Z Fold6, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς και ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας. Το Galaxy Z Fold6 έρχεται με σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση, υιοθετώντας έναν πιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Οι διαστάσεις του είναι 132.6 x 153.5 x 5.6 mm όταν είναι ανοιχτό και 68.1 x 153.5 x 12.2 mm όταν είναι διπλωμένο, με βάρος 239 γραμμάρια. Η SAMSUNG έχει καταφέρει να μειώσει το πάχος κατά 1.2 mm στην κλειστή θέση και 0.5 mm στην ανοιχτή θέση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από μια γραμμική σιλουέτα και απόλυτη συμμετρία, χωρίς καμπύλες, θυμίζοντας το Galaxy S24 Ultra. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο αλουμίνιο Armor Aluminum, ενώ το μπροστινό και πίσω μέρος προστατεύονται από Corning Gorilla Glass Victus 2. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης έχει βελτιωθεί με ένα νέο σύστημα διπλής ράγας, προσφέροντας 30% μεγαλύτερη αντοχή.

Το Galaxy Z Fold6 διαθέτει δύο οθόνες Dynamic AMOLED 2X. Η κύρια εσωτερική οθόνη είναι 7.6 ιντσών με ανάλυση QXGA+ και ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz. Η εξωτερική οθόνη είναι 6.3 ιντσών με ανάλυση HD+ και επίσης ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz. Και οι δύο οθόνες υποστηρίζουν HDR10+ και έχουν μέγιστη φωτεινότητα 2600 nits, αύξηση 48.5% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Στην καρδιά του SAMSUNG Galaxy Z Fold6 βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy, με 12 GB RAM και επιλογές αποθήκευσης 256 GB, 512 GB ή 1 TB. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4400 mAh, προσφέροντας έως 23 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και ασύρματη φόρτιση.

Το σύστημα καμερών περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50 MP, μια υπερευρυγώνια 12 MP και ένα τηλεφακό 10 MP με 3x οπτικό ζουμ. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 10 MP, ενώ υπάρχει και μια κάμερα κάτω από την οθόνη 4 MP.

Το Galaxy Z Fold6 τρέχει το One UI 6.1.1 βασισμένο στο Android 14, με ενσωματωμένες λειτουργίες Galaxy AI όπως το Circle to Search. Η SAMSUNG υπόσχεται 7 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και ενημερώσεων ασφαλείας.

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν! Προπαράγγειλε τώρα το SAMSUNG Galaxy Z Fold6 σε έως 48 άτοκες δόσεις και πάρε ασφάλεια θραύσης οθόνης για 1 έτος & Trade in voucher 100€ επιπλέον της αξίας επιστροφής του παλιού σου smartphone.

SAMSUNG Galaxy Z Flip6

Το SAMSUNG Galaxy Z Flip6, το νέο μοντέλο της δημοφιλούς σειράς αναδιπλούμενων smartphone της SAMSUNG, παρουσιάστηκε με αρκετές βελτιώσεις. Το Galaxy Z Flip6 διατηρεί τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό clamshell, αλλά με μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Οι διαστάσεις του είναι 165.1 x 71.9 x 6.9 mm όταν είναι ανοιχτό και 85.1 x 71.9 x 14.9 mm όταν είναι κλειστό, με βάρος 187 γραμμάρια.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο αλουμίνιο, ενώ οι οθόνες προστατεύονται από Gorilla Glass Victus 2. Η συσκευή έχει πιστοποίηση IP48 για αυξημένη προστασία από νερό και σκόνη. Ο μηχανισμός άρθρωσης έχει βελτιωθεί, προσφέροντας πιο ομαλό άνοιγμα και κλείσιμο.

Η κύρια οθόνη είναι μια Dynamic AMOLED 2X 6.7 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz. Η εξωτερική οθόνη Flex Window παραμένει στις 3.4 ίντσες, αλλά ο νέος σχεδιασμός δίνει την αίσθηση μεγαλύτερης επιφάνειας. Και οι δύο οθόνες υποστηρίζουν HDR10+.

Το Galaxy Z Flip6 τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy, συνοδευόμενο από 12 GB RAM (αύξηση από τα 8GB του προηγούμενου μοντέλου) και επιλογές αποθήκευσης 256 GB ή 512 GB. Η μπαταρία έχει αυξηθεί στα 4.000 mAh από τα 3700 mAh, υποσχόμενη βελτιωμένη αυτονομία.

Το σύστημα καμερών έχει αναβαθμιστεί, με την κύρια κάμερα να διαθέτει πλέον αισθητήρα 50 MP (από 12MP) με OIS. Η υπερευρυγώνια κάμερα παραμένει στα 12 MP, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι 10 MP.

Το Galaxy Z Flip6 τρέχει το One UI 6.1.1 βασισμένο στο Android 14, με ενσωματωμένες λειτουργίες Galaxy AI. Νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν το Chat Assist για έξυπνες απαντήσεις, το Live Translate για μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, και το Photo Assist για βελτίωση φωτογραφιών με AI.

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν! Προπαράγγειλε τώρα το SAMSUNG Galaxy Z Flip6 σε έως 48 άτοκες δόσεις και πάρε ασφάλεια θραύσης οθόνης για 1 έτος & Trade in voucher 100€ επιπλέον της αξίας επιστροφής του παλιού σου smartphone.

SAMSUNG Galaxy Watch Ultra

Η SAMSUNG παρουσίασε το Galaxy Watch Ultra, ένα νέο μοντέλο στη σειρά των έξυπνων ρολογιών της. Το SAMSUNG Galaxy Watch Ultra είναι σχεδιασμένο για απαιτητικούς χρήστες, συνδυάζοντας ανθεκτικότητα με προηγμένες λειτουργίες fitness. Ο σχεδιασμός του διαφέρει σημαντικά από το τυπικό Galaxy Watch, με μια πιο τετράγωνη σχεδίαση και χρήση έντονου πορτοκαλί χρώματος σε ορισμένα στοιχεία.

Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο υψηλής ποιότητας, προσφέροντας εξαιρετική ανθεκτικότητα. Διαθέτει αντοχή στο νερό σε βάθος ωκεανού (10ATM & IPx8), ανθεκτικότητα στη σκόνη (IP6X), και συμμόρφωση με τα πρότυπα στρατού των ΗΠΑ (810H). Μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες από -20°C έως 55°C.

Το Galaxy Watch Ultra διαθέτει οθόνη AMOLED 1.47 ιντσών με ανάλυση 480x480 pixels και μέγιστη φωτεινότητα 3000 nits. Ενσωματώνει τον πρώτο επεξεργαστή 3nm για smartwatch, το Exynos W1000, και ένα σύστημα Dual GPS (L1 + L5) για βελτιωμένη ακρίβεια εντοπισμού θέσης.

Ο αισθητήρας BioActive δεύτερης γενιάς προσφέρει πλήρη έλεγχο της καρδιακής λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG) και ανίχνευση κολπικής μαρμαρυγής (AFib). Επίσης, παρέχει προηγμένη αναγνώριση έμμηνου ρύσης.

Η μπαταρία του Galaxy Watch Ultra έχει χωρητικότητα 590mAh, προσφέροντας έως 48 ώρες λειτουργίας σε κανονική χρήση και έως 100 ώρες με τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Το SAMSUNG Galaxy Watch Ultra ενσωματώνει λειτουργίες Galaxy AI, συμπεριλαμβανομένης μιας προηγμένης ανάλυσης ύπνου και της λειτουργίας Energy Score, που αξιολογεί την καθημερινή κατάσταση του χρήστη. Προσφέρει επίσης εξατομικευμένες μετρήσεις για διάφορα αθλήματα, όπως ποδηλασία και τρέξιμο.

Προπαράγγειλέ το έως 23/07/2024 και πάρε ΔΩΡΟ ένα Trail Band.*

SAMSUNG Galaxy Watch7 Series

Το SAMSUNG Galaxy Watch7, η νέα γενιά της κλασικής σειράς smartwatch της SAMSUNG, έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις και την ενσωμάτωση του Galaxy AI. Διατίθεται σε δύο μεγέθη, 44mm και 40mm, με περίβλημα από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και οθόνη προστατευμένη από κρύσταλλο ζαφειριού. Το προφίλ του είναι ελαφρώς λεπτότερο από τον προκάτοχό του, με πάχος 9.7mm.

Η οθόνη AMOLED έχει ανάλυση 480x480 pixels για το μοντέλο των 44mm και 432x432 pixels για το μοντέλο των 40mm, με μέγιστη φωτεινότητα 3000 nits. Η περιστρεφόμενη στεφάνη γύρω από την οθόνη επιτρέπει εύκολη πλοήγηση στο μενού και τις εφαρμογές.

Το Galaxy Watch7 διατηρεί τις ίδιες χωρητικότητες μπαταρίας με τον προκάτοχό του: 425mAh για το μοντέλο των 44mm και 300mAh για το μοντέλο των 40mm. Η SAMSUNG υπόσχεται διάρκεια έως 48 ώρες με μία φόρτιση σε κανονική χρήση. Υποστηρίζεται επίσης γρήγορη ασύρματη φόρτιση.

Ο αισθητήρας BioActive 2ης γενιάς προσφέρει ακριβείς μετρήσεις καρδιακού ρυθμού, οξυγόνου στο αίμα και άλλων βιομετρικών δεδομένων. Το ρολόι υποστηρίζει πάνω από 90 διαφορετικά προγράμματα άσκησης.

Μια νέα λειτουργία που εισάγεται είναι το Energy Score, μια βαθμολογία που υπολογίζεται με βάση διάφορους παράγοντες όπως ο ύπνος, η φυσική δραστηριότητα και ο καρδιακός ρυθμός. Με βάση το Energy Score, το ρολόι μπορεί να προτείνει προσαρμοσμένα προγράμματα άσκησης ή ξεκούρασης.

Το Galaxy AI χρησιμοποιείται επίσης για την παροχή έξυπνων απαντήσεων στα μηνύματα, αναλύοντας το περιεχόμενο των συνομιλιών και προτείνοντας σχετικές απαντήσεις.

Το Galaxy Watch7 τρέχει το λειτουργικό σύστημα Wear OS της Google σε συνδυασμό με το One UI Watch της SAMSUNG. Υποστηρίζει περισσότερες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, όπως WhatsApp, YouTube Music και Strava, διευρύνοντας τις δυνατότητές του.

Μια καινοτόμος λειτουργία είναι το Double Pinch, που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν διάφορες λειτουργίες του ρολογιού με απλές χειρονομίες, όπως η ένωση των δακτύλων. Οι χρήστες μπορούν να απαντούν σε κλήσεις, να τραβούν φωτογραφίες ή να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς να αγγίζουν την οθόνη.

Το Galaxy Watch7 προσφέρει επίσης λειτουργίες για οικογένειες, επιτρέποντας στους γονείς να ρυθμίσουν το ρολόι σε λειτουργία για παιδιά. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν την τοποθεσία των παιδιών τους και να ελέγχουν τις επαφές και τις εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Η συνδεσιμότητα του SAMSUNG Galaxy Watch7 περιλαμβάνει Bluetooth 5.3, Wi-Fi, NFC και προαιρετικά LTE. Διαθέτει επίσης GPS διπλής συχνότητας για πιο ακριβή παρακολούθηση της θέσης κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Προπαράγγειλέ το έως 23/07/24 και πάρε ΔΩΡΟ το Fabric Band σε Navy (για τα 44mm) ή σε Pink White (για τα 40mm).*

SAMSUNG Galaxy Buds3|Buds3 Pro

Η SAMSUNG εμπλουτίζει το οικοσύστημα των wearable της με δύο νέα μοντέλα ασύρματων ακουστικών: τα Galaxy Buds3 και Galaxy Buds3 Pro. Τα προϊόντα αυτά ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες και καινοτόμα χαρακτηριστικά, εστιάζοντας στη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης.

Στον τομέα της εργονομίας, και τα δύο μοντέλα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση. Όπως ενημερωθήκαμε, η διαδικασία σχεδιασμού περιλάμβανε τη χρήση υπολογιστικών μεθόδων και τεχνητής νοημοσύνης, αξιοποιώντας εκτενή δεδομένα ανατομίας του ανθρώπινου αυτιού.

Η ποιότητα ήχου αποτελεί κεντρικό άξονα των βελτιώσεων. Τα ακουστικά διαθέτουν προηγμένα συστήματα ακύρωσης θορύβου και προσαρμογής στο περιβάλλον. Επιπλέον, η τεχνολογία AI συμβάλλει στη βελτιστοποίηση του ήχου ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

Η λειτουργικότητα των συσκευών επεκτείνεται πέρα από την απλή αναπαραγωγή ήχου. Ενσωματώνουν δυνατότητες όπως η μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, υποστηρίζοντας 16 γλώσσες, και φωνητική υποβοήθηση μέσω του Bixby. Επιπρόσθετα, υποστηρίζουν τεχνολογίες όπως το Auracast για διαμοιρασμό ήχου και το Bluetooth 5.4 για απρόσκοπτη σύνδεση με άλλες συσκευές Galaxy.

Τα SAMSUNG Galaxy Buds3 χαρακτηρίζονται από τον ανοικτό σχεδιασμό τους, επιτρέποντας στο χρήστη να διατηρεί επαφή με το περιβάλλον. Διαθέτουν μονό οδηγό 11mm και υποστηρίζουν ήχο υψηλής ανάλυσης 24bit/96kHz. Η διάρκεια λειτουργίας τους φτάνει τις 6 ώρες χωρίς ANC και 30 ώρες συνολικά με τη θήκη φόρτισης.

Τα SAMSUNG Galaxy Buds3 Pro προσφέρουν πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Ενσωματώνουν σύστημα δύο οδηγών (10.5mm δυναμικό και 6.1mm planar) και υποστηρίζουν ήχο 24bit/96kHz. Ο διπλός ενισχυτής επιτρέπει ανεξάρτητο έλεγχο των συχνοτήτων, ενώ το ANC προσφέρει μείωση θορύβου έως 33dB. Η αυτονομία τους είναι ελαφρώς μειωμένη σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο.

Η προπαραγγελία των Galaxy Buds3|Buds3 Pro ξεκίνησε! Αν τα προπαραγγείλεις μέχρι και 23/07/2024 (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), θα πάρεις δώρο μια θήκη Keith Haring Slickback Clear αξίας 39,90€ μέσω Samsung Members!* Μπορείς να δηλώσεις την συμμετοχή σου έως 15/09/2024 στο λογαριασμό Samsung Account.

* Ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Unboxholics Review

Οι Unboxholics είναι από τους πρώτους που έχουν στα χέρια τους τις νέες συσκευές SAMSUNG και μοιράζονται μαζί μας τις πρώτες τους εντυπώσεις. Δες το unboxing video από τους guru του είδους και πάρε μέρος σε ένα δυνατό giveaway!

SAMSUNG Galaxy Ring

Από τα highlights του σημερινού Unpacked ήταν χωρίς αμφιβολία το Galaxy Ring, μια φορετή συσκευή για το δάχτυλο που ενισχύει το οικοσύστημα παρακολούθησης υγείας της εταιρείας. Η συσκευή είναι πλέον διαθέσιμη για προπαραγγελία αν και σε ελάχιστες χώρες, σηματοδοτώντας την προσπάθεια της SAMSUNG να διεκδικήσει μερίδιο στην αγορά έξυπνων δαχτυλιδιών, όπου κυριαρχούν μικρότεροι παίκτες όπως το Oura Ring. Από τα πρώτα πράγματα που ξεκαθάρισε η SAMSUNG κατά την ανακοίνωση, είναι ότι το Galaxy Ring δεν θα απαιτεί κάποια συνδρομή, με την τελική τιμή των $399 να είναι η μόνο χρέωση για την πλήρη λειτουργία.

Το Galaxy Ring ενσωματώνει την υπάρχουσα τεχνολογία αισθητήρων της SAMSUNG σε ένα συμπαγές σχήμα. Διαθέτει επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρα καρδιακού ρυθμού PPG και αισθητήρα θερμοκρασίας δέρματος. Τα δεδομένα από αυτούς τους αισθητήρες τροφοδοτούν την εφαρμογή SAMSUNG Health, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο προφίλ της υγείας του χρήστη.

Η εφαρμογή προσφέρει πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου, τις κινήσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου, τον καρδιακό και αναπνευστικό ρυθμό, καθώς και τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Επιπλέον, υπολογίζει ένα συνολικό "Energy Score" που αξιολογεί τη γενική κατάσταση του χρήστη και προτείνει βελτιώσεις.

Το Galaxy Ring παρέχει ακόμα ειδοποιήσεις για ασυνήθιστα υψηλούς ή χαμηλούς καρδιακούς ρυθμούς, ενώ διαθέτει αυτόματη ανίχνευση άσκησης και υπενθυμίσεις κίνησης. Μια ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι η δυνατότητα χρήσης του δαχτυλιδιού ως απομακρυσμένο viewfinder για τη φωτογραφική μηχανή των smartphone Galaxy.

Παρά τους περιορισμούς που θέτει το μέγεθός του, το Galaxy Ring προσφέρει αξιόλογες δυνατότητες για τους χρήστες που είναι ήδη ενταγμένοι στο οικοσύστημα της SAMSUNG και επιθυμούν λεπτομερή παρακολούθηση της υγείας τους. Επιπλέον είναι συμβατό μόνο με Android συσκευές και όχι με iPhone.

Κατασκευασμένο από τιτάνιο, το Galaxy Ring είναι ανθεκτικό στο νερό σε βάθος έως 100 μέτρων και διαθέτει πιστοποίηση IP68 για προστασία από νερό και σκόνη. Το βάρος του κυμαίνεται από 2,3 έως 3 γραμμάρια, ανάλογα με το μέγεθος, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει τις επτά ημέρες με μία φόρτιση.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών χρωμάτων: Titanium Black, Silver και Gold. Η τιμή του Galaxy Ring ορίστηκε στα 400 δολάρια. Οι προπαραγγελίες στις ΗΠΑ ξεκινούν στις 10 Ιουλίου, ενώ η γενική διαθεσιμότητα αναμένεται από τις 24 Ιουλίου.

#GalaxyZFlip6 #GalaxyZFold6 #GalaxyBuds3 #GalaxyBuds3Pro #GalaxyWatchUltra #GalaxyWatch7