Γνώρισε το νέο SAMSUNG Galaxy S23 FE!

4 μήνες πριν
SAMSUNG Galaxy S23 FE all colours

Η σειρά SAMSUNG Galaxy S23 καλωσορίζει ένα νέο μέλος, το SAMSUNG Galaxy S23 FE! Το νέο smartphone της SAMSUNG προσφέρει όσα αγάπησε το κοινό στο δημοφιλές SAMSUNG Galaxy S23, σε μια νέα και πιο προσιτή συσκευή με φρέσκο design.

Υιοθετεί την ίδια βασική σχεδιαστική φιλοσοφία με το «μεγάλο αδερφάκι» του, ενσωματώνοντας πλαίσιο με στρογγυλεμένες γωνίες και πεντακάθαρη πλάτη, στην οποία βρίσκονται οι τρεις φακοί της κάμερας. Έρχεται με πιστοποίηση IP68 για προστασία ενάντια σε νερό και σκόνη, όπως και γυαλί Corning Gorilla Glass 5 στην οθόνη για μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά.

Συνεχίζοντας την παράδοση της εταιρείας στην φωτογραφία, ο βασικός αισθητήρας της τριπλής κάμερας διαθέτει ανάλυση 50MP, φέρνοντας την συνολική εμπειρία φωτογραφίας πολύ κοντά σε εκείνη που προσφέρουν οι flagship συσκευές της SAMSUNG. Από νυχτερινή φωτογράφιση έως λεπτομερή πορτρέτα και λειτουργίες επαγγελματικού επιπέδου για χρήστες που τους αρέσει να έχουν τον πλήρη έλεγχο, η σουίτα φωτογραφίας στο SAMSUNG Galaxy S23 FE προσφέρει τα πάντα, μέχρι και ρυθμίσεις για τον χρωματικό τόνο σε selfies.

Αντίστοιχα και οι νυχτερινές λήψεις βίντεο επωφελούνται του βελτιωμένου αισθητήρα, του λογισμικού που τον συνοδεύει, όπως και καλύτερης σταθεροποίησης εικόνας, επιτρέποντας την καταγραφή πλάνων σε σκοτάδι για κινηματογραφικού ύφους βίντεο χωρίς περιορισμούς.

Βέβαια, η seflie camera δεν έμεινε πίσω - αντιθέτως, χάρη στην τεχνολογία Dual Pixel οι seflies βγαίνουν πανέμορφες ακόμη και τη νύχτα. Οι λεπτομέρειες διατηρούνται, η εικόνα φωτίζεται με φυσικό τρόπο και τα πορτρέτα έχουν όμορφο βάθος και θόλωμα παρασκηνίου.

Παρόμοιες βελτιώσεις έγιναν και στο κομμάτι του επεξεργαστή, καθώς έρχεται με τον Exynos 2200 που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις σε κάθε τομέα, όπως και σημαντικές βελτιώσεις στο gaming. Μάλιστα, το καταφέρνει διατηρώντας την θερμότητα σε χαμηλά επίπεδα.

Χέρι-χέρι με τις βελτιώσεις σε επιδόσεις και gaming πηγαίνουν και οι βελτιώσεις στην οθόνη, όπου ενσωματώνεται ένα πάνελ τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Με μέγεθος 6.4” η οθόνη έχει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ όγκου και φορητότητας, για να μπορείς άνετα να παρακολουθείς βίντεο ή να παίζεις παιχνίδια αλλά και να χωράει πανεύκολα στην τσέπη σου χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον η φωτεινότητα φτάνει τα 1000nits σε τυπική χρήση και 1450nits σε εξωτερικούς χώρους, νούμερα πολύ υψηλά που εγγυώνται άνετη εμπειρία θέασης όπου και αν βρίσκεσαι.

Η αυτονομία του Galaxy S23FE κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα αφού συνδυάζει μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία (4500mAh) με βελτιωμένη αποδοτικότητα του επεξεργαστή που ενσωματώνεται. Υποστηρίζεται υπερταχεία φόρτιση 25W, με το 0%-50% να γίνεται σε 30 λεπτά, όπως και ασύρματη φόρτιση για μεγαλύτερη ευελιξία. Πρακτικά, με λίγα λεπτά στην πρίζα, το SAMSUNG Galaxy S23 FE προσφέρει αρκετές ώρες χρήσης, κάτι εξαιρετικά βοηθητικό αν βρεθείς προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Παράλληλα η λειτουργία Wireless PowerShare υποστηρίζει την αντίστροφη φόρτιση για να φορτίζεις τα Galaxy Buds ή το Galaxy Watch σου.

Το smartphone προσφέρεται με 8GB RAM και είτε 128GB είτε 256GB αποθηκευτικού χώρου, δίνοντας πάντα την δυνατότητα χρήσης κάρτας μνήμης για επέκταση του διαθέσιμου χώρου. Σε φυσικές αποχρώσεις Graphite, Mint, Purple και Cream, όλοι θα βρουν κάτι που τους… κλείνει το μάτι.

Και αν ψάχνεις ασύρματα ακουστικά για να συνοδεύσεις το SAMSUNG Galaxy S23 FE σου, τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Κάνοντας δικό σου το SAMSUNG Galaxy S23FE έως και 31 Δεκεμβρίου 2023, μπορείς να αποκτήσεις τα νέα SAMSUNG Galaxy Buds FE με όφελος 50€! Στο ίδιο πνεύμα με το SAMSUNG Galaxy S23 FE, τα SAMSUNG Galaxy Buds FE κρατούν τα σημαντικότερα στοιχεία της σειράς Galaxy Buds, υιοθετώντας φρέσκο design και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Διαθέτουν ANC (Active Noise Cancellation) με την αυτονομία τους να φτάνει έως τις 6 ώρες συνεχούς χρήσης (21 ώρες σε συνδυασμό με τη θήκη φόρτισης). 

Έλα σήμερα στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δεις από το κοντά το SAMSUNG Galaxy S23 FE!