H VIVO γιορτάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με πολλά δώρα

1 έτος πριν
VIVO World Cup gifts

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Κατάρ, και η VIVOένας από τους επίσημους χορηγούς, το γιορτάζει με μια μεγάλη προσφορά.

Από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, όσοι προχωρήσουν στην αγορά του VIVO Y35 και του VIVO Y22s, θα κερδίσουν μουντιαλικά δώρα. Συγκεκριμένα με την αγορά του Y35, κάθε καταναλωτής θα λάβει δώρο ένα VIVO backpack ενώ όσοι προχωρήσουν στην αγορά του Y22s, θα πάρουν δώρο μια μπάλα ποδοσφαίρου. Και οι δύο προσφορές θα ισχύσουν έως εξαντλήσεων των αποθεμάτων.

VIVO 22s

Το VIVO Y22s φέρνει αρκετές βελτιώσεις και αποδεικνύει την συνεχή προσπάθεια της εταιρίας να ξεχωρίσει στην αγορά των smartphones, προσφέροντας υψηλού επιπέδου επιδόσεις, μοναδικό σχεδιασμό, άριστες φωτογραφικές δυνατότητες, μπαταρία με μεγάλη αυτονομία και αναβαθμισμένη εμπειρία καθημερινής χρήσης. Ξεκινώντας από την οθόνη των 6,5 ιντσών, υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz για ομαλό browsing.

Διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα ΑΙ (50MP + 2MP + 2MP) και selfie κάμερα 8MP. Η κύρια κάμερα των 50MP διαθέτει μεγάλο αισθητήρα και επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας πολύ καλά αποτελέσματα. Συνοδεύεται από 2 κάμερες των 2MP, η μία για πορτραίτα με το bokeh εφέ και η δεύτερη για μακροφωτογράφιση.

Ακόμα η μπαταρία των 5.000mAh χαρίζει φοβερή αυτονομία, όταν την ίδια ώρα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση των 18W. Στο εσωτερικό το Snapdragon 680 SoC σε συνδυασμό με 8GB μνήμη και 128GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία μπορείς να επεκτείνεις ακόμα και με 1TB επιπλέον, με τη χρήση μιας microSD κάρτας.

VIVO Y35

Το πρώτο που ξεχωρίζει στο Y35 είναι η όμορφη σχεδιασμένη πλάτη του με ξεχωριστό χρωματισμό που δεν συναντάμε τακτικά στην κατηγορία. Στη συνέχεια βλέπουμε τη μεγάλη οθόνη των 6,58” με ανάλυση FHD+ με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στο εσωτερικό, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής, μαζί με τα 8GB RAM υπόσχεται αξιόπιστες επιδόσεις σε καθημερινή βάση.

Η βασική κάμερα των 50MP διαθέτει μεγάλο αισθητήρα και διάφραγμα f/1.8, που σημαίνει πως μπορεί να αιχμαλωτίζει πολύ φως κι αυτό να αποτυπώνεται στις ευκρινείς, φωτεινές και καθαρές λήψεις που παράγει μετά το «κλικ» ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι λήψεις πορτραίτου με την οπίσθια κάμερα των 2MP, η οποία θολώνει με πολύ φυσικό τρόπο το παρασκήνιο κι αφήνει το βασικό θέμα της εικόνας να λάμψει και οι λεπτομέρειες να διατηρηθούν ακέραιες.

 

Για τις selfies σου αλλά και τις βιντεοκλήσεις, θα στηριχτείς σε μια κάμερα των 16MP η οποία υποστηρίζει φίλτρο Face Beauty για να βελτιώσεις τις υφές του δέρματος και ορισμένα στοιχεία της εικόνας, ώστε να λάβεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με μια απλή επεξεργασία που θα τρέξει αυτόματα και απρόσκοπτα.

Έλα και εσύ σε ένα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να μη χάσεις τις σούπερ προσφορές της VIVO.