HUAWEI nova 11i: Ένα κορυφαίο μείγμα ομορφιάς και ισχύος, έφτασε στον ΓΕΡΜΑΝΟ

11 μήνες πριν
HUAWEI nova 11i

Η σειρά nova της HUAWEI εμπλουτίζεται από σήμερα από ένα ακόμη πανέμορφο μοντέλο, το nova 11i, το οποίο μπορείς να βρεις στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, έτσι και το συγκεκριμένο ξεχωρίζει αρχικά στον τομέα του σχεδιασμού, με το διπλό δακτύλιο Double Star Orbit Rings στο πίσω μέρος, να του δίνει πόντους κομψότητας. Το άλλο που ξεχωρίζει αμέσως είναι το πάχος του, μόλις 8,55 χιλιοστά, που το κάνουν πολύ εύκολο στο κράτημα παρά τη μεγάλη του οθόνη η οποία φτάνει στις 6,8 ίντσες, από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία. Σ’ αυτό, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης (1mm) ενώ δεν λείπει και ο ρυθμός ανανέωσης των 90hz για ομαλό scrolling και browsing. Σε συνδυασμό μάλιστα με την απόκριση αφής στα 270Hz, το nova 11i αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για gaming και όχι μόνο, ειδικά όταν ο ήχος μπορεί να φτάσει σε ένταση τα 88db χωρίς παραμορφώσεις.

Στο εσωτερικό, το HUAWEI nova 11i εξοπλίζεται με ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm και με τη βοήθεια της μνήμης των 8GB θα μείνεις πλήρως ικανοποιημένος/η από τις επιδόσεις που κατατάσσονται ανάμεσα στις κορυφαίες της κατηγορίας. Εξίσου ικανοποιημένος/η θα μείνεις και από τον αποθηκευτικό χώρο των 128GB, έτοιμος να υποδεχθεί με άνεση τα δεδομένα αλλά και τις εφαρμογές σου. 

Στο πίσω μέρος, με τον πολύ όμορφο σχεδιασμό που αναφέραμε, βρίσκεται το βασικό σύστημα καμερών του nova 11i που αποτελείται από δύο αισθητήρες. Ο κύριος έχει ανάλυση 48MP και είναι σε θέση να καταγράψει λήψεις με απίστευτη λεπτομέρεια, και μεγάλη φωτεινότητα ακόμα και αν η λήψη σου είναι βραδυνή. Σ’ αυτό βοηθάει η λειτουργία Super Night Slot ενώ ετοιμάσου και για φοβερά πορτραίτα με τη βοήθεια του δεύτερου αισθητήρα στα 2MP


Για τις selfies και τα vlogs σου θα στηριχτείς σε κάμερα των 16MP, με το τελικό αποτέλεσμα να γίνεται καλύτερο με τη χρήση λειτουργιών όπως το AI Beauty. Για τα vlogs ειδικότερα υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης βίντεο με την οπίσθια και εμπρόσθια κάμερα ενώ έχεις τη δυνατότητα και εναλλαγής λήψης ανάμεσα στις δύο κάμερες κατά τη διάρκεια εγγραφής, κάτι πολύ χρήσιμο. Παράλληλα, χάρη στο AI Snapshot θα τραβήξεις ομαλά στιγμιότυπα ακόμα και σε σκηνές με έντονη δράση, όπως σε αθλητικές δραστηριότητες, για λήψεις επαγγελματικών προδιαγραφών!

Η HUAWEI έχει εξοπλίσει το nova 11i με μπαταρία στα 5.000mAh η οποία παρέχει τεράστια αυτονομία που ξεπερνά άνετα τη μία ημέρα ακόμα και με έντονη χρήση. Υποστηρίζει ακόμα ταχεία φόρτιση 40W με σύστημα προστασίας 22 επιπέδων, για να προσεγγίζει το 60% σε μόλις 30 λεπτά, και με το φορτιστή να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. 

Το HUAWEI nova 11i στηρίζεται στο EMUI 13 και το App GalleryΤο AppGallery συγκεντρώνει 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και τώρα, με την έξυπνη αναζήτηση και τις διάφορες μορφές δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, δίνει περισσότερες επιλογές στους χρήστες να βρουν και να βιώσουν την εμπειρία χρήσης των αγαπημένων τους εφαρμογών. Τώρα έχεις πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok κλπ. μέσω του AppGallery. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές που χρειάζονται και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα. Το HUAWEI nova 11i θα το βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε 2 χρώματα, Starry Black & Mint Green, με τιμή μόλις 279€ ή με 23,25€ σε 12 άτοκες δόσεις!