Η 4η γενιά των Redmi Buds από σήμερα διαθέσιμη στον ΓΕΡΜΑΝΟ

1 έτος πριν
ΧΙΑΟΜΙ Redmi Buds 4

Το sub-brand της XIAOMI, η Redmi, κυκλοφορεί τη νέα της σειρά ακουστικών, τα Redmi Buds 4 που αποτελείται από δύο προτάσεις οι οποίες έρχονται με σημαντικές αναβαθμίσεις από την προηγούμενη γενιά συμπεριλαμβανομένου του premium σχεδιασμού.

Για ακρόαση της αγαπημένης σου μουσικής κάθε στιγμή, τα Redmi Buds 4 θα ταιριάξουν απόλυτα στα αυτιά σου ενώ η χρήση τους ακόμα και κάτω από ψιλόβροχο είναι απροβλημάτιστη εξαιτίας της υποστήριξη του προτύπου IP54. Ο χειρισμός τους γίνεται μέσω της επιφάνειας αφής, με τη XIAOMI να προσφέρει την εφαρμογή Earbuds για πολλά περισσότερα.

Για την ποιότητα της μουσικής, υπεύθυνος είναι ο δυναμικός driver 10 χιλιοστών, υποστηρίζοντας υβριδική τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου μέσω τριών λειτουργικών (Deep, Balanced και Light) και έως 35dB. Την ίδια στιγμή ο αλγόριθμος AI προσαρμόζει αυτόματα το βάθος ακύρωσης θορύβου προκειμένου να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης όπου και αν βρίσκεσαι. Ακόμα και αν επιθυμείς να συνομιλήσεις με κάποιον χωρίς να βγάλεις τα ακουστικά σου, υπάρχει η λειτουργία Transparency mode ενώ το Enchance voice ενισχύει τις φωνές για πιο άνετη συνομιλία.

Τα Redmi Buds 4 Pro αποτελούν με τη σειρά τους τα πρώτα TWS ακουστικά που είναι παράλληλα συμβατά με το πρότυπο Hi-res Audio, επιτρέποντας να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική με ποιότητα όσο το δυνατόν πιο κοντά σ’ αυτή της αρχικής ηχογράφησης στο στούντιο. Έρχονται σε άσπρο και μαύρο χρώμα ενώ προστατεύονται από σκόνη και νερό με βάση το πρότυπο IP54 προκειμένου να μην έχεις καμία ανησυχία. Η αυτονομία της μπαταρίας φτάνει τις 9 ώρες ή τις 36 ώρες αν γίνει χρήση της θήκης φόρτισης. Υποστηρίζεται και ταχεία φόρτιση ώστε 5 μόλις λεπτά ν’ αρκούν για έως 2 ώρες χρήσης.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα Redmi Buds 4 Pro της XIAOMI ενσωματώνουν δύο δυναμικούς drivers 10mm και 6mm για καθαρά πρίμα και βαθιά μπάσα. Και στο Pro μοντέλο βρίσκουμε την ενεργή ακύρωση εξωτερικών θορύβων έως 43dB με τρία modes (Deep, Balanced και Light), επιτρέποντάς σου να «απομονωθείς» με το καλύτερο τρόπο προκειμένου να απολαύσεις τη μουσική σου. Και στην περίπτωση όμως που θα χρειαστεί να τη διακόψεις για να συνομιλήσεις με κάποιον, η λειτουργία Transparency mode το κάνει αυτό εφικτό χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις τα ακουστικά από τα αυτιά σου.

Τέλος υποστηρίζουν Bluetooth 5.3 αλλά και ταυτόχρονη σύνδεση με 2 συσκευές όπως smartphone, tablet και laptop, με αυτόματη εναλλαγή όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Τα XIAOMI Redmi Buds 4 και XIAOMI Redmi Buds 4 Pro είναι από σήμερα διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr.