Η AI των νέων SAMSUNG TV αλλάζει μια για πάντα τις εμπειρίες θέασής σου

1 εβδομάδα πριν
guy watches neo qled samsung tvs 2024

Η νέα σειρά TV της SAMSUNG σε περιμένει να τη γνωρίσεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ, αν και εδώ που τα λέμε, η λέξη «» ίσως πια να μην αρκεί για να περιγράψει την εκπληκτική γκάμα δυνατοτήτων των εν λόγω μοντέλων. Οι Neo QLED, Neo QLED 8K, QLED (Q80D) και OLED ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, οι σειρές S90D, S95D, Q80D, QN85D, QN90D, QN95D, QN800D και QN900D, εκτός από εντυπωσιακές τεχνολογίες εικόνας και ήχου έχουν και εντυπωσιακές λειτουργίες AI. Αυτές είναι δυνατές χάρη στους νέους επεξεργαστές με νευρωνικά δίκτυα με τους οποίους εξοπλίζονται οι νέες σειρές ΑΙ τηλεοράσεων της SAMSUNG, που σε συνδυασμό με το εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη λειτουργικό σύστημα Tizen OS, προσφέρουν μία προηγμένη εμπειρία χρήσης, μέσω της οποίας θα απολαμβάνεις πάντα εκπληκτική ποιότητα εικόνας, με απόλυτη ασφάλεια αλλά και σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον.

Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά στην πράξη και πώς ακριβώς το AI θα ενισχύσει τις καθημερινές εμπειρίες ψυχαγωγίας σου, φέρνοντάς σε ακόμα πιο κοντά με το αγαπημένο σου περιεχόμενο; Έλα να το δούμε.

Εμπειρίες που θα σε κάνουν να πεις… ουάου!

Το AI Upscaling θα δώσει πνοή στις αγαπημένες σου σειρές, ταινίες και προγράμματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένα νευρωνικά δίκτυα ΑΙ είναι σε θέση να αναβαθμίσει το περιεχόμενο της αρεσκείας σου σε ανάλυση 4Κ ή 8K για εικόνες με ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ρεαλισμό. Το δε AI Motion Enhancer εξομαλύνει την εικόνα ακόμα κι όταν η δράση εξελίσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς (όπως π.χ. σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, έναν αγώνα αυτοκινήτων ταχύτητας ή μία ταινία δράσης). Και επειδή περιεχόμενο από περιεχόμενο διαφέρει, το AI Customization Mode θα προσαρμόσει αυτόματα την εικόνα ανάλογα με το τι παρακολουθείς, ενώ το Active Voice Amplifier αντιλαμβάνεται τυχαίους θορύβους και ρυθμίζει την ένταση για να ακούς καθαρότερα διαλόγους και ομιλίες. Οι λάτρεις του gaming, τέλος, θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες gaming χωρίς να χρειαστεί να κάνουν το παραμικρό χάρη στο AI Auto Game Mode που διαμορφώνει την τηλεόραση για τις ανάγκες των video game.

Απόλυτη προστασία ιδιωτικού απορρήτου

Η διασφάλιση του ιδιωτικού σου απορρήτου, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ψυχαγωγία σου και αυτό στη SAMSUNG το γνωρίζουν καλά. Γι’ αυτόν τον λόγο οι νέες σειρές SAMSUNG TV έρχονται ενσωματώνοντας το Knox Matrix, ένα σύστημα που προστατεύει όχι μόνο τις τηλεοράσεις αυτές καθ’ αυτές αλλά ολόκληρο το οικοσύστημα στο οποίο ανήκουν. Το Knox Matrix εξασφαλίζει ένα πολυεπίπεδο πλέγμα προστασίας που καλύπτει στο έπακρο το οικιακό IoT από κινδύνους και κακόβουλες επιθέσεις.

Ευέλικτη συνδεσιμότητα

Οι νέες τηλεοράσεις της SAMSUNG προσφέρουν πλήρη υποστήριξη της πλατφόρμας SmartThings. Το ενσωματωμένο τους hub καλύπτει μάλιστα και το Matter, το διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτόκολλο συνδεσιμότητας IoT που έχει αναλάβει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των διαφόρων οικοσυστημάτων. Το μόνο που θα έχεις να κάνεις, είναι να συνδέσεις τις συμβατές συσκευές σου (από τα φώτα και τη σκούπα, μέχρι το πλυντήριο και τον θερμοστάτη) και θα έχεις τη δυνατότητα να τις ελέγξεις απ’ ευθείας από την τηλεόρασή σου. Σύνδεσε ακόμα περισσότερες συσκευές και αξεσουάρ όπως wearables, λευκές συσκευές, Bluetooth headsets κ.α. με την εφαρμογή Samsung Connect και δες έναν αναλυτικό χάρτη του σπιτιού σου με όλες τις συνδεδεμένες έξυπνες συσκευές χάρη στο 3D Map View. Το Workout Tracker θα κάνει τη γυμναστική στο σπίτι ευκολότερη προβάλλοντάς σου πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις σου όπως εκείνες καταγράφονται από το Galaxy Watch σου, ενώ, τέλος, το 360 Audio Mode θα σου χαρίσει τις πλέον επιβλητικές εμπειρίες ψυχαγωγίας, ακόμα κι αν χρησιμοποιείς ακουστικά, με τον ήχο να σε περιβάλλει, μεταφέροντάς σε στους κόσμους των αγαπημένων σου σειρών, ταινιών, video games και καλλιτεχνών.

Με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον

Μέσω των νέων της τηλεοράσεων, η SAMSUNG κάνει -και με το παραπάνω- το χρέος της απέναντι στον πλανήτη, πιστή στη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον. Ο οικολογικός χαρακτήρας των TV της εταιρείας φαίνεται από τις συσκευασίες τους, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε χρήσιμα αξεσουάρ για το σπίτι! Η AI των SAMSUNG TV από την πλευρά της δεν φροντίζει μόνο για την ψυχαγωγία και την ασφάλειά σου αλλά και για τη βελτιστοποιημένη λειτουργία του εκάστοτε μοντέλου. Το AI Energy Mode αποτελεί μία πανέξυπνη λειτουργία χάρη στην οποία η φωτεινότητα της τηλεόρασης προσαρμόζεται βάσει συνθηκών περιβάλλοντος αλλά και του εκάστοτε περιεχομένου. Όσο για το τηλεχειριστήριο SolarCell, διαθέτει στο πίσω μέρος του πάνελ για φόρτιση μέσω ηλιακού φωτός, έτσι ώστε να μην απαιτεί καθόλου πρόσθετη ενέργεια (διαθέτει φυσικά USB Type-C για ώρα ανάγκης).

Βάλε την AI των SAMSUNG TV στο σαλόνι σου με τις προσφορές του ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Αν τα παραπάνω σε έκαναν να ονειρεύεσαι μία νέα SAMSUNG TV στο σαλόνι σου, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα! Προπαράγγειλε μία SAMSUNG Neo QLED, Neo QLED 8K ή OLED ή QLED έως τις 14 Μαΐου και πάρε δώρο αξίας 749€, το SAMSUNG The Freestyle 2nd Gen projector και 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση και ζήσε τη μαγεία της εμπειρίας θέασης που μόνο η AI μπορεί να σου προσφέρει. Και επειδή οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ, με την προπαραγγελία της The Frame, μιας τηλεόραση-έργο τέχνης, παίρνεις δώρο αξίας 749€ το SAMSUNG Dolby Atmos Soundbar HW-S800B!