Η DJI ανεβάζει τον πήχη με το νέο Avata 2 FPV Drone

1 εβδομάδα πριν
DJI Avata 2 FPV Drone

Η DJI, ο δημοφιλής κατασκευαστής drone και καμερών δράσεης, παρουσίασε το DJI Avata 2 FPV drone camera, τον διάδοχο του Avata που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια. Το Avata 2 διαθέτει πληθώρα βελτιώσεων, όπως αναβαθμισμένους αισθητήρες, ξεχωριστό τρόπο ελέγχου, αυξημένο χρόνο πτήσης, τα νέα DJI Goggles 3 και RC Motion 3, εξασφαλίζοντας μια βελτιωμένη και καθηλωτική εμπειρία πτήσης FPV.

Στην καρδιά του Avata 2 βρίσκεται μια κάμερα μεγέθους 1/1,3 ιντσών CMOS, super-wide-angle HDR με ανάλυση 12MP, ικανή να καταγράφει εκπληκτικά βίντεο 4K/60fps και μαγευτικά slow-motion πλάνα στα 2.7k/120fps. Ο υπερ-ευρυγώνιος φακός, με οπτικό πεδίο 155° σου επιτρέπει να αποτυπώσεις μαγευτικά τοπία με ευκολία. Η ενσωμάτωση από την DJI ενός 10-bit D-log M color mode διασφαλίζει πλούσια λεπτομέρεια τόσο στα φωτεινά όσο και στα σκιερά σημεία, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των βίντεο που κάνεις λήψη. Οι προηγμένες τεχνολογίες σταθεροποίησης της DJI εγγυώνται πλάνα χωρίς τρεμούλιασμα ακόμα και όταν το drone πετά με υψηλές ταχύτητες ή σε απαιτητικές συνθήκες ανέμου.

Ο αναβαθμισμένος (πάντα προστατευμένος) έλικας του Avata 2, εκτός από ελαφρύτερος, ενισχύει την ευελιξία του drone και επιτρέπει την ομαλή πλοήγηση σε στενούς χώρους. Η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας και το Avata 2 διαθέτει τη λειτουργία Return To Home (RTH) που ενεργοποιείται αυτόματα όταν η μπαταρία εξαντλείται ή σε περίπτωση απώλειας σήματος, παρέχοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Με βάρος απογείωσης 377 γραμμάρια, το Avata 2 είναι 28 γραμμάρια ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ η μέγιστη εμβέλεια έχει επεκταθεί στα εντυπωσιακά 13 χλμ. Η κλίση του gimbal έχει επίσης διευρυνθεί, κυμαινόμενη από -85° έως 80°, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στη λήψη ποικίλων γωνιών.

Η μπαταρία 2150mAh του Avata 2 προσφέρει τέσσερα επιπλέον λεπτά χρόνου πτήσης φτάνοντας συνολικά στα 23 λεπτά ενώ υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση PD, επιτρέποντας στους χρήστες να ανεφοδιάζουν γρήγορα και να συνεχίζουν τις εναέριες περιπέτειές τους χωρίς καθυστέρηση. Το νέο drone της DJI συνοδεύεται από τα DJI Goggles 3 που προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία προβολής, επιτρέποντάς σου να βλέπεις μέσα από την οπτική του drone καθώς αυτό βρίσκεται στον αέρα. Οι διπλές micro-OLED οθόνες 10-bit, με ρυθμό ανανέωσης έως 100Hz και μετάδοση χαμηλής καθυστέρησης, εξασφαλίζουν μια απρόσκοπτη και συναρπαστική οπτική εμπειρία.

Το χειριστήριο κίνησης DJI RC Motion 3 σου επιτρέπει να πετάς το drone με την επιδεξιότητα ενός επαγγελματία, με μια απλή κίνηση του joystick. Με μια γενναιόδωρη ενσωματωμένη αποθήκευση 46GB, το Avata 2 επιτρέπει ακόμα στους κατόχους του να καταγράφουν βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς να ανησυχούν για περιορισμούς αποθήκευσης.

Το DJI Avata 2 αναμένεται πολύ σύντομα σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο germanos.gr.