Η MOTOROLA εντυπωσιάζει με τα moto G54 Power Edition, moto G14 4G και G84

6 μήνες πριν
black moto G54 power edition back view

Αν ψάχνεις για οικονομικό smartphone που να συνδυάζει όμως premium χαρακτηριστικά και εμφάνιση, τότε η MOTOROLA έχει για σένα αυτό το μήνα 3 ξεχωριστές προτάσεις, τις οποίες μπορείς να δεις στο germanos.gr ή στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

MOTOROLA G54 Power Edition

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphones της MOTOROLA που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα είναι το Moto G54 Power Edition, το οποίο μπορείς να βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Με προσιτή τιμή, η ειδική έκδοση του G54 έρχεται με μια εντυπωσιακή μπαταρία των 6000 mAh που υπόσχεται άνετη αυτονομία 2 ημερών, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων της κατηγορίας του. Διαθέσιμη είναι και η απλή έκδοση, το MOTOROLA G54 με ελάχιστες αλλαγές μεταξύ των οποίων και τη μπαταρία που φτάνει τα 5.000mAh.

Με όμορφη εμφάνιση, το Moto G54 Power Edition εντυπωσιάζει αρχικά με την οθόνη των 6,5”, το μέγεθος της οποίας την κάνει ιδανική για αναπαραγωγή ταινιών, παιχνιδιών και γενικότερα multimedia περιεχομένου. Πόσο μάλλον όταν υποστηρίζει όχι μόνο ανάλυση 2400 x 1800, αλλά και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, ένα χαρακτηριστικό που δεν το συναντάμε συχνά σε άλλα μοντέλα της κατηγορίας.

Στο εσωτερικό, το Moto G54 Power Edition στηρίζεται σε μία από τις κορυφαίες προτάσεις της MediaTek, το Dimensity 7020 chipset, κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 6nm. Υποστηρίζει μεταξύ άλλων συνδέσεις με δίκτυα 5ης γενιάς αλλά και Wi-Fi dual band για ακόμα καλύτερη και σταθερή πρόσβαση σε ασύρματα δίκτυα. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 256GB ενώ η μνήμη φτάνει τα 12GB RAM (8GB στο moto G54), άλλο ένα χαρακτηριστικό που δεν συναντάμε στην πλειοψηφία (σχεδόν) των smartphone.

Κοιτώντας το πίσω μέρος εντοπίζουμε το κεντρικό σύστημα καμερών που αποτελείται από δύο αισθητήρες. Ο κύριος είναι στα 50MP και χαρίζει λήψεις που διακρίνονται για τη λεπτομέρειά τους ενώ συνοδεύεται από έναν υπερευρυγώνιο φακό στα 8MP που κι’ αυτός υποστηρίζει εγγραφή Full HD video. Υπάρχει ακόμα η λειτουργία Macro Vision που σε φέρνει απίστευτα κοντά στο θέμα σου, κάνοντας τη μακροφωτογράφιση παιχνιδάκι. Η παρουσία οπτικού σταθεροποιητή είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα, προκειμένου να ξεχάσεις τις θολές φωτογραφίες και τα κουνημένα βίντεο που προκαλούνται από το ανεπιθύμητο κούνημα της φωτογραφικής μηχανής.

Η παρουσία NFC τσιπ στο εσωτερικό σημαίνει ότι μπορείς να το μετατρέψεις στο ψηφιακό σου πορτοφόλι, πραγματοποιώντας ανέπαφες πληρωμές μέσω Google Pay. Ακόμα το Moto G54 Power Edition στηρίζεται στο Android 13 της Google, με την υπόσχεση για τουλάχιστον δύο χρόνια ενημερώσεων. Υποστηρίζει όλα τα ωραία κόλπα της MOTOROLA, που με διάφορες χειρονομίες (gestures), μπορείς να εκτελέσεις πολύ γρήγορα διάφορες ενέργειες όπως άμεση ενεργοποίηση φακού και selfie κάμερας. Μπορείς να βρεις το Moto G54 Power Edition στον ΓΕΡΜΑΝΟ, το οποίο πρόκειται να αποτελέσει έναν αξιόπιστο σύντροφο για τις μεγάλες και πολυάσχολες ημέρες σου.

MOTOROLA G14 4G

Το Moto G14 4G της MOTOROLA αποτελεί ένα από τα οικονομικότερα smartphones της αγοράς, προσφέροντας μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τεχνολογικές προδιαγραφές.

Διαθέτει οθόνη Full HD+, τεχνολογίας LCD, με μεγάλο μέγεθος 6,5 ιντσών, προσφέροντας μια μεγάλη και “ζωντανή” εμπειρία θέασης. Επιπλέον η οθόνη προστατεύεται από γυαλί Panda Glass, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα σε τυχόν γρατζουνιές ή πτώσεις από μικρό ύψος. Στο εσωτερικό, το Moto G14 τροφοδοτείται από το οκταπύρηνο chipset της Unisoc, το Tiger T616, το οποίο συνδυάζεται με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, παρέχοντας ομαλές επιδόσεις για την κατηγορία. Η ΜOTOROLA πάντως δίνει τη δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω της ειδικής υποδοχής microSDXC.

Όσον αφορά τις δυνατότητες της κάμερας, το Moto G14 4G έρχεται με διπλό σύστημα στο πίσω μέρος συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας κάμερας στα 50MP και ενός φακού macro στα 2MP. Η συσκευή διαθέτει επίσης μια μπροστινή κάμερα 8MP για selfies αλλά και για βιντεοκλήσεις με αντίστοιχες εφαρμογές όπως Zoom, Teams, Skype κ.α. Επιπλέον το moto G14 τρέχει το Android 13, προσφέροντας ενημερωμένες λειτουργίες και ασφάλεια. Περιλαμβάνει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι για ασφαλή πρόσβαση.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο moto G14 είναι η μεγάλη μπαταρία των 5000mAh Li-Po, η οποία υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης έως και 15W. Σύμφωνα με τη MOTOROLA, οι κάτοχοι της συσκευής θα πρέπει να περιμένουν αυτονομία που θα διαρκεί 1 ημέρα χωρίς να χρειάζεται συχνές επαναφορτίσεις. Το Moto G14 προσφέρει ακόμα ισχυρές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως 4G LTE, Wi-Fi διπλής ζώνης και Bluetooth 5.0. Διαθέτει και διπλά στερεοφωνικά ηχεία για μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, ειδικά κατά το gaming ή την αναπαραγωγή μιας ταινίας.

Συμπερασματικά, το MOTOROLA Moto G14 4G είναι ένα smartphone με πολλές δυνατότητες που προσφέρει εξαιρετική αξία για την τιμή του. Με την εντυπωσιακή οθόνη, τις ισχυρές επιδόσεις, τις ποιοτικές κάμερες και τη μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αποτελεί μια σταθερή επιλογή για καταναλωτές με χαμηλό προϋπολογισμό.

MOTOROLA G84

Εκτός από τα παραπάνω, διαθέσιμο είναι και το Moto G84 το οποίο διαθέτει οθόνη pOLED 6,5” με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και κομψή σχεδίαση που διακρίνεται για το vegan δέρμα ή πλαστικό με προστασία από πιτσιλιές IP54. Οι διπλές πίσω κάμερες περιλαμβάνουν έναν κύριο αισθητήρα 50MP με OIS και έναν υπερευρυγώνιο φακό 8MP με ειδική λειτουργία macroΣτο εσωτερικό υπάρχει το Snapdragon 695 chipset το διαθέτει υποστήριξη με δίκτυα 5ης γενιάς, χαρίζοντας κορυφαίες ταχύτητες. Η αυτονομία είναι αρκετά καλή εξαιτίας της μπαταρίας των 5.000mAh η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W.

Εσένα ποιο θα είναι το επόμενο Moto σου;