Η νέα σειρά REALME 11 Pro είναι εδώ με φοβερά χαρακτηριστικά και σούπερ δώρο

10 μήνες πριν
REALME 11 Pro

Έχοντας αφήσει το στίγμα της και στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια, η REALME είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την επόμενη κορυφαία σειρά smartphone της, με εξαιρετικές δυνατότητες. Η σειρά REALME 11 Pro αποτελείται συγκεκριμένα από 2 μοντέλα αξιώσεων, τα οποία και σου αναλύουμε στη συνέχεια.

REALME 11 Pro+ 5G

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το REALME 11 Pro+ 5G ξεχωρίζει αρχικά για το δυναμικό του σχεδιασμό. Ένα από τα στοιχεία που κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση στο κορυφαίο μοντέλο της REALME για το πρώτο 6μηνο του έτους είναι η κύρια κάμερά του αφού το REALME 11 Pro+ 5G είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ISOCELL HP3 της SAMSUNG, με ανάλυση 200MP και υποστήριξη OIS. Ο κορυφαίος αισθητήρας της SAMSUNG διαθέτει μέγεθος 1§/1,4 ίντσες, μέγεθος pixel 2,24μm και διάφραγμα f/1,69, για κορυφαίες λήψεις με λεπτομέρεια όχι μόνο το πρωί αλλά και το βράδυ. Τα πλεονεκτήματά της δεν σταματούν εδώ αφού υποστηρίζει οπτικό zoom 4x χωρίς απώλειες όπου η ανάλυση εικόνας σ’ αυτό το εστιακό τμήμα είναι 242% υψηλότερη από άλλες ανταγωνιστικές προτάσεις.

Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες στην κάμερα, όπως για παράδειγμα το Super Group Portrait και το One Take, που χρησιμοποιούνται για έξυπνη σύνθεση με αλγόριθμο AI, για τη δημιουργία πολλαπλών φωτογραφιών με την καλύτερη γωνία ταυτόχρονα. Ειδικά για τις selfies, η REALME εξοπλίζει το κορυφαίο της μοντέλο με κάμερα 32MP, με το τελικό αποτέλεσμα να διακρίνεται για τη λεπτομέρειά του.

Οι φοβερές δυνατότητες του REALME 11 Pro+ 5G δεν σταματάνε εδώ αφού στο εσωτερικό διαθέτει ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή που συνοδεύεται από 12GB RAM. Μάλιστα μέσω της software λειτουργίας Dynamic RAM, η συσκευή μπορεί να επεκτείνει τη μνήμη της με επιπλέον 12GB, δεσμεύοντας ένα μικρό μέρος από τον τεράστιο αποθηκευτικό χώρο των 512GB

Το REALME 11 Pro+ 5G χρησιμοποιεί την SuperVooc τεχνολογία φόρτισης της μαμά εταιρείας, με υποστήριξη ταχείας φόρτισης στα 100W κάτι που ισοδυναμεί με τρελούς χρόνους αφού σε 26 μόλις λεπτά η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί από το 0 στο 100%. Και όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια εξαιτίας του αναβαθμισμένου τσιπ διαχείρισης ενέργειας και των 38 επιπέδων προστασίας. Κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η σχετικός φορτιστής περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

REALME 11 Pro 5G

Υπάρχει λόγος που το REALME είναι όχι απλά ένα από τα πιο όμορφα smartphones της REALME αλλά και ένα από τα πιο όμορφα της αγοράς. Ο λόγος είναι κυρίως το πίσω μέρος που διακρίνεται για τη χρήση οικολογικού δέρματος, και το οποίο χωρίζεται σε 2 μέρη από μια πανέμορφη λωρίδα. Έτσι εκτός από μοναδική εμφάνιση, το REALME 11 Pro 5G προσφέρει και μια διαφορετική αίσθηση αφής. 

Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει κορυφαία OLED οθόνη 6,7 ιντσών, με υποστήριξη HDR10+ αλλά και δυναμικό ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το REALME 11 Pro 5G αποτελεί μεταξύ άλλων και μια ιδανική επιλογή για gaming με απόκριση αφής έως 1260Hz για ομαλή εικόνα ακόμα και σε γρήγορες σκηνές ενώ η οθόνη παρέχει και προστασία των ματιών από τη μπλε ακτινοβολία. 

Στο πανέμορφο πίσω μέρος υπάρχει διπλό σύστημα καμερών με αισθητήρες στα 100MP καθώς και στα 2MP για εντυπωσιακά πορτραίτα με το χαρακτηριστικό bokeh εφέ. Και στο μοντέλο αυτό η REALME δίνει δυνατότητες αυτόματου zoom ενώ η υποστήριξη OIS κάνει πιο σταθερές τις λήψεις σου είτε το πρωί είτε το βράδυ. Σε κορυφαίο επίπεδο είναι και οι selfies, με την κάμερα των 16MP να είναι υπεύθυνη για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα μπορούσε να λείπει, με τη λειτουργία Street Photography Mode να περιλαμβάνει πληθώρα νέων φίλτρων και εργαλείων για να σου επιτρέψει να βάλεις τη δική σου καλλιτεχνική «πινελιά», ενώ το λογισμικό HyperShot 2.0 φέρνει αναβαθμισμένες δυνατότητες επεξεργασίας για να δώσεις άλλον «αέρα» στις φωτογραφίες σου. 

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, ξεχωρίζουμε την παρουσία του Mediatek Dimensity 7050 SoC με 8πύρηνο επεξεργαστή, 8GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο αλλά και δυνατότητα σύνδεσης με 5G δίκτυα. Η αυτονομία αναμένεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 5.000mAh ενώ αυτή υποστηρίζει πολύ γρήγορη φόρτιση στα 67W, με τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία να χρειάζεται μόλις 47 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση από το 0 στο 100%.

Μη περιμένεις! Απόκτησε σήμερα ένα από τα μοντέλα της σειράς REALME 11 Pro, και κάνε δικό σου εντελώς δωρεάν το smartwatch της εταιρείας. Συγκεκριμένα με το REALME 11 Pro+ παίρνεις δώρο το Watch 3 Pro ενώ με το REALME 11 Pro παίρνεις το smartwatch REALME Watch 3. Αρκεί μια επίσκεψη στο κοντινότερό σου κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο germanos.gr .