Η νέα σειρά SAMSUNG Galaxy Tab A9|A9+ αναβαθμίζει την ψυχαγωγία και την παραγωγικότητα

3 μήνες πριν
SAMSUNG Galaxy Tab A9

Στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορείς να βρεις από σήμερα τη νέα σειρά tablet SAMSUNG Galaxy Tab A9|Tab A9+, διαθέσιμη σε δύο μεγέθη οθόνης, 8,7 και 11 ιντσών. Στόχος είναι να προσφέρει την premium εμπειρία των Galaxy tablets σε περισσότερους χρήστες, καλύπτοντας ανάγκες όχι μόνο ψυχαγωγίας αλλά και παραγωγικότητας.

Συγκεκριμένα, τα νέα Galaxy Tab A9 & A9+ διαθέτουν τις μεγαλύτερες οθόνες στη σειράς, ιδανικές για παρακολούθηση βίντεο αλλά και gaming. Το μεγαλύτερο μοντέλο, το SAMSUNG Galaxy Tab A9+ των 11 ιντσών, έρχεται με εντυπωσιακή οθόνη με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 90Hz για ομαλό scrolling και gaming χωρίς κολλήματα. Τα τετραπλά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos προσφέρουν κινηματογραφικό ήχο, ενώ η συνδεσιμότητα 5G εξασφαλίζει υψηλές ταχύτητες και απρόσκοπτο streaming εν κινήσει. Το μικρότερο και οικονομικότερο SAMSUNG Galaxy Tab A9 των 8,7 ιντσών διαθέτει οθόνη 60Hz, διπλά ηχεία και 4G LTE συνδεσιμότητα. Η σειρά SAMSUNG Galaxy Tab A9 έρχεται με ένα λεπτό, unibody σχεδιασμό που διατίθεται σε δυο διακριτικά χρώματα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης άφθονη, έως και 14 ώρες χρήσης του διαδικτύου ανά φόρτιση.

Σε επίπεδο επιδόσεων, τα νέα tablets προσφέρουν σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τους προκατόχους τους, η οποία φτάνει ακόμα και το 70%. Οι νέοι επεξεργαστές σε συνδυασμό με την αυξημένη μνήμη υπόσχονται ομαλή λειτουργία πολλαπλών εφαρμογών αλλά και απροβλημάτιστο gaming με «βαριά» παιχνίδια. Ακόμα μέσω του SAMSUNG DeX, το Galaxy Tab A9+ μετατρέπεται σε υπολογιστή φτάνει να του συνδέσεις ένα Bluetooth πληκτρολόγιο και mouse ενώ με τη λειτουργία multi-window, έχεις τη δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης έως 3 εφαρμογών σε διαφορετικά παράθυρα με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους. Ο ενσωματωμένος screen recorder, απλοποιεί την καταγραφή και αρχειοθέτηση σημειώσεων, διαλέξεων και άλλου περιεχομένου.

Τα νέα SAMSUNG Galaxy Tab A9|A9+ ενσωματώνουν τις υπηρεσίες του οικοσυστήματος Galaxy για άμεσο κοινόχρηστο περιεχόμενο μεταξύ συσκευών. Το περιβάλλον εργασίας One UI προσφέρει βαθύτερη ενσωμάτωση με άλλες συσκευές Galaxy για απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ των οθονών. Μέσω του μενού ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί μεταξύ άλλων για τα προσωπικά δεδομένα του, παρέχοντας μεγαλύτερη διαφάνεια και έλεγχο για ό,τι τον αφορά.   

Η εγκατάσταση της γνωστής εφαρμογής SAMSUNG Kids στα νέα tablets είναι εύκολη. Οι γονείς, στη συνέχεια, αποκτούν πολλαπλές δυνατότητες ελέγχου και παρακολούθησης της διαδικτυακής δραστηριότητας των παιδιών τους. Μπορούν να ορίζουν χρονικά όρια στο gaming, να δημιουργούν εξατομικευμένα προφίλ για το κάθε παιδί και να ελέγχουν τι περιεχόμενο καταναλώνουν στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, το εκπαιδευτικό περιεχόμενο Edutainment που ενσωματώνουν τα tablets Galaxy προσφέρει στα παιδιά διασκεδαστική και ελκυστική ψυχαγωγία.

Έλα και συ στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δεις από κοντά τα νέα tablets της σειράς SAMSUNG Galaxy Tab A9|Tab A9+ !

*Οι φωτογραφίες αποτελούν εικόνες προσομοίωσης. Διαθεσιμότητα χρωμάτων/μοντέλων ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα/προμηθευτή