Η Osmo Action 4 της DJI έρχεται με μεγαλύτερο αισθητήρα

7 μήνες πριν
DJI Osmo Action 4

Η DJI κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα της action camera, την Osmo Action 4 με αισθητήρα 1/1,3 ιντσών και την υποστήριξη του D-Log M, το οποίο βελτιώνει σημαντικά το δυναμικό εύρος στο τελικό αποτέλεσμα. Ο σχεδιασμός της Action 4 είναι πανομοιότυπος με αυτή του προκατόχου της, με ένα κουμπί εγγραφής στο επάνω μέρος, ένα κουμπί λειτουργίας στο πλάι και μια θήκη μπαταρίας/υποδοχή micro SD στη δεξιά πλευρά. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα στα 1770 mWh, δίνοντας 150 λεπτά χρόνο εγγραφής με μόλις 18 λεπτά χρόνο φόρτισης προκειμένου να φτάσει η μπαταρία στο 80%. Με την αγορά της νέας κάμερας απαιτείται κάρτα microSD, καθώς η Action 4 δεν διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Ακόμα χρησιμοποιεί το σύστημα μαγνητικού κλειδώματος της DJI που παρουσιάστηκε με το τελευταίο μοντέλο και το οποίο εξαλείφει την ανάγκη για θήκη για την τοποθέτηση αξεσουάρ. Υποστηρίζει όλα τα αξεσουάρ που είναι συμβατά με μια βάση GoPro ενώ και η DJI έχει τα δικά της αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης μιας βάσης με ιμάντα στο στήθος, μιας βάσης στο κράνος, αδιάβροχη θήκη, μια βάση ράγας για κάθισμα ποδηλάτου, μιας μίνι βάσης στο τιμόνι και ενός τηλεχειριστηρίου για τον έλεγχο της Action 4 από τον καρπό. Το νέο μοντέλο είναι αδιάβροχο αυτή τη φορά μέχρι τα 18 μέτρα ή στα 60 μέτρα με την αδιάβροχη θήκη.

Η DJI Osmo Action 4 προσφέρει την τελευταία έκδοση της σταθεροποίησης της DJI με την ονομασία Rocksteady 3.0+ για την εξάλειψη του κουνήματος της κάμερας προς όλες τις κατευθύνσεις μέχρι τη μέγιστη ανάλυση των 4K/60fps. Υποστηρίζει επίσης το HorizonSteady, το οποίο διατηρεί τον ορίζοντα στο ίδιο επίπεδο, ανεξάρτητα από το πόσο περιστρέφεις την κάμερα. Παράλληλα, το HorizonBalancing διορθώνει την κλίση οριζόντια εντός ±45° και επιτρέπει τη σταθεροποιημένη εγγραφή σε 4K/60fps.

Για να χρησιμοποιήσεις την Action 4, πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσεις χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή της DJI για smartphone. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης να προβάλλεις και να μεταφέρεις υλικό ή να κάνεις livestreaming μέσω WiFi. Η νέα action κάμερα προσφέρει ορισμένα ξεχωριστά χαρακτηριστικά όπως γρήγορη εναλλαγή μεταξύ πέντε προσαρμοσμένων λειτουργιών, φωνητικές προτροπές που σας ενημερώνουν για την τρέχουσα λειτουργία, φωνητικό έλεγχο, ένα αναβαθμισμένο InvisiStick που κρύβει ψηφιακά το selfie stick, υποστήριξη εξωτερικού μικροφώνου και πολλά άλλα. Η DJI προσφέρει επίσης την εφαρμογή LightCut που συνδέεται ασύρματα στην Action 4 μέσω Wi-Fi, επιτρέποντας γρήγορη προεπισκόπηση και αυτόματη επεξεργασία χωρίς να μεταφέρεις τις λήψεις σου από την κάμερα.

Η DJI Osmo Action 4 είναι ήδη στον ΓΕΡΜΑΝΟ και μπορείς να την κάνεις δική σου!