Η SAMSUNG λέει στους χρήστες iPhone ότι "ήρθε η ώρα να ξεκολλήσουν" σε μια ξεκαρδιστική νέα διαφήμιση

1 έτος πριν
guy watching over the fence

Η SAMSUNG «τρολάρει» την APPLE όλη την ώρα με αστείες διαφημίσεις, παρόλο που μερικές από αυτές γυρίζουν μπούμερανγκ για τον κορυφαίο κατασκευαστή Android smartphone. Στην τελευταία της προσπάθεια, η SAMSUNG ενθαρρύνει τους χρήστες iPhone να "περάσουν το φράχτη" και να στραφούν στα αναδιπλούμενα smartphone της χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν.

Το διαφημιστικό σποτ 30 δευτερολέπτων ανέβηκε χθες στην αμερικανική έκδοση του YouTube καναλιού της SAMSUNG. Σ’ αυτό βλέπουμε έναν άνδρα να κάθεται σε έναν πραγματικό φράχτη, με δύο χρήστες iPhone να τον αποθαρρύνουν να πηδήξει στην απέναντι πλευρά όπου εκεί βρίσκεται η νοτιοκορεατική εταιρεία με τις δικές της προτάσεις. «Ναι αλλά στην πλευρά της SAMSUNG, έχουν αναδιπλούμενα τηλέφωνα και επικές κάμερες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο άνδρας.

«Δεν θέλεις να φύγεις. Περιμένουμε όλα αυτά να έρθουν εδώ», λέει ένας από τους χρήστες iPhone. «Γιατί; Είναι ήδη εκεί πέρα» ανταπαντά ο άνδρας που βρίσκεται πάνω στο φράχτη.

Ουσιαστικά με το νέο της διαφημιστικό, η SAMSUNG κοροϊδεύει την έλλειψη αναδιπλούμενων smartphone από την APPLE όπως τα Galaxy Z Fold4 5G και Galaxy Z Flip4 5G. Η κατασκευάστρια εταιρεία του iPhone δεν έχει ακόμα μεταβεί στη σχετικά νέα αυτή τεχνολογία, παρόλο που είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της SAMSUNG. Ωστόσο, σχετικές πληροφορίες κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους και οι οποίες αφορούν τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις προσδοκίες της ίδιας της SAMSUNG, η APPLE σχεδιάζει να εισέλθει στο χώρο των συσκευών με αναδιπλούμενη οθόνη με το πρώτο της προϊόν το 2024. Η ημερομηνία αυτή σίγουρα δεν είναι μακριά αφού απέχει λίγο περισσότερο από ένα χρόνο όμως το συγκεκριμένο προϊόν δεν θα είναι ένα iPhone αλλά πιθανότατα ένα iPad ή ένας υβριδικός υπολογιστής. Ακόμα κι έτσι, αν η APPLE λανσάρει ένα αναδιπλούμενο tablet το 2024, θα πρέπει αυτό το διάστημα να οριστικοποιεί τα σχετικά σχέδιά της, πράγμα που σημαίνει ότι η SAMSUNG πιθανόν να αυξήσει την πίεση με παρόμοιες διαφημίσεις.