Η σειρά POCO F5 έρχεται για να εκπλήξει με το συνδυασμό χαρακτηριστικών και τιμής

11 μήνες πριν
Η σειρά POCO F5

Η POCO της XIAOMI, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brands στην οικονομική κατηγορία των smartphones, με κάθε μοντέλο να βάζει ψηλότερα τον πήχη.

Το ίδιο ισχύει και για τη σειρά POCO F5 την οποία μπορείς να βρεις από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ, αποτελώντας τα νεότερα flagship προϊόντα της F-series. Συγκεκριμένα, τα POCO F5 Pro και POCO F5 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για λάτρεις του gaming, της φωτογραφίας και της τεχνολογίας συνδυάζοντας πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με μια εξαιρετική τιμή.

Η ματιά μας πέφτει πρώτα στο κορυφαία μοντέλο της σειράς, το POCO F5 Pro το οποίο είναι το πρώτο smartphone της POCO που διαθέτει οθόνη 6,67” με ανάλυση WQHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ενώ στηρίζεται στην τεχνολογία AMOLED DotDisplay. Γενικότερα η οθόνη του F5 Pro είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, αφού μεταξύ άλλων υποστηρίζει τα πρότυπα Dolby Vision και HDR 10+ ενώ προστατεύεται από Gorilla Glass 5.

Η συσκευή λειτουργεί με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος χάρη στην υποστήριξη του Snapdragon 8+ Gen 1, με τις θερμοκρασίες να κρατιούνται σε χαμηλά επίπεδα εξαιτίας του Liquid Cool Technology 2.0, ένα υψηλής αποτελεσματικότητας Vapor Chamber με έξυπνη τεχνολογία σταθεροποίησης frames FEAS 2.2.

Το κεντρικό σύστημα καμερών του POCO F5 Pro αποτελείται από 3 αισθητήρες, με την κύρια κάμερα να έχει ανάλυση 64MP και διάφραγμα f/1.79 κάτι που εξασφαλίζει πολύ καλά αποτελέσματα όχι μόνο το πρωί αλλά και το βράδυ. Συνοδεύεται από μια υπερευρυγώνια κάμερα στα 8MP και μια κάμερα στα 2MP για μακροφωτογράφιση. Η POCO εντυπωσιάζει δίνοντας τη δυνατότητα στο F5 Pro να κάνει λήψη βίντεο ακόμα και στην 8K ανάλυση ενώ υποστηρίζονται οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες σταθεροποίησης. Η μπαταρία των 5160mAh κρατάει τη συσκευή ενεργή όλη την ημέρα και προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών γρήγορης φόρτισης.

Το POCO F5, από την άλλη, είναι το πρώτο smartphone που κυκλοφορεί στη παγκόσμια αγορά με επεξεργαστή Snapdragon 7+ Gen 2 ενώ ολόκληρη η συσκευή δημιουργήθηκε από τη XIAOMI ειδικά για λάтρεις του mobile gaming. Προσφέρει ισχυρή και ομαλή απόδοση ακόμα και κατά την εναλλαγή μεταξύ πολλών εφαρμογών, ενώ τo Vapor Chamber του LiquidCool Technology 2.0 βελτιώνει τη διάχυση της θερμότητας. 

Η AMOLED οθόνη διαστάσεων 6.67” με ρυθμό ανανέωσης 120Hz του POCO F5 προσφέρει μια άνετη εμπειρία θέασης κατά τη διάρκεια του multitasking αλλά και της αναπαραγωγής των αγαπημένων σου mobile παιχνιδιών. Η βασική κάμερα 64MP διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες και φίλτρα, ενώ υποστηρίζεται από το Snapdragon 7+ Gen 2 για την ενσωμάτωση αρκετών φίλτρων στο τελικό αποτέλεσμα. Όπως και στην Pro έκδοση, έτσι και εδώ βρίσκουμε στο πίσω μέρος υπερευρυγώνιο αισθητήρα στα 8MP (f/2.2) και έναν ακόμη στα 2MP για φωτογράφιση macro, δηλαδή από πολύ κοντά. Η λήψη βίντεο 4Κ επωφελείται από τα OIS και EIS που μειώνουν την θολούρα που προκαλείται από τυχόν κίνηση του τηλεφώνου ενώ η μπαταρία του POCO F5 (5.000mAh) μπορεί να φορτίσει γρήγορα χάρη στην τεχνολογία 67W turbo charging.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τόσο το POCO F5 Pro όσο και το POCO F5 έρχονται με 12GB RAM. Οι συσκευές μόλις έφτασαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες και κάνε δικές σου αυτές τις εκπληκτικές νέες συσκευές.