Η σειρά Redmi Note 12 της XIAOMI στο ΓΕΡΜΑΝΟ με πλούσια δώρα!

1 έτος πριν
XIAOMI Redmi Note 12 series

Πλουσιότερη από κάθε άλλη φορά, η σειρά XIAOMI Redmi Note 12 έφτασε στο ΓΕΡΜΑΝΟ φέρνοντας πολλά δώρα για όσους προχωρήσουν σε αγορά μέχρι τις 23 Απριλίου.

Η θρυλική σειρά της XIAOMI, αποτελείται φέτος από 4 μοντέλα τα οποία ξεχωρίζουν για τις δυνατότητές τους, και είναι διαθέσιμα από 239,90. Όλα τα μοντέλα έρχονται με AMOLED οθόνη στις 6,67”, ανάλυσης FHD+ και με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη συγκεκριμένη τιμολογιακή κατηγορία. Ακόμα όλα υποστηρίζουν πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP53, NFC τσιπ για να μετατρέπονται σε ψηφιακό πορτοφόλι και ενσωματώνουν θύρα 3,5 χιλιοστών για χρήση με τα αγαπημένα σου ενσύρματα ακουστικά.

XIAOMI Redmi Note 12 Pro+ 5G

Ας δούμε όμως και τις επί μέρους δυνατότητες κάθε μοντέλου ξεχωριστά, ξεκινώντας από την κορυφαία πρόταση της σειράς, το XIAOMI Redmi Note 12 Pro+ 5G. Διακρίνεται για την κάμερα των 200MP (σωστά διάβασες!), σε συνδυασμό με την υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης. Με την κάμερα αυτή μπορείς να είσαι σίγουρος/η για αποτύπωση των λεπτομερειών σε κάθε λήψη σου, «χωρίς να χρειάζεται να έχεις φωτογραφικές δεξιότητες». Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και τη λειτουργία ProCut, γίνεται αυτόματη διαμόρφωση μιας φωτογραφίας στις σωστές διαστάσεις και με το σωστό περιεχόμενο προκειμένου αυτή στη συνέχεια να δημοσιευθεί σε social media όπως Instagram, TikTok κ.α.

Όπως και στο έτερο Pro μοντέλο, το κύριο σύστημα καμερών συμπληρώνεται από δύο ακόμη αισθητήρες, στα 8MP (υπερ-ευρυγώνιος) και στα 2MP για μακροφωτογράφιση, ενώ για τις selfies θα στηριχτείς σε κάμερα με ανάλυση 16MP.

Σε ότι αφορά την οθόνη -η οποία παραμένει πάντα στις 6,67"- είναι ότι όπως και στο Redmi Note 12 Pro 5G, βλέπουμε τη χρήση της τεχνολογίας Flow AMOLED, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στη σειρά Redmi. Η χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας φέρνει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα στο Redmi Note 12 Pro+ 5G όπως καλύτερη απορρόφηση κραδασμών σε περίπτωση πτώσης, ελαχιστοποιώντας έτσι το κίνδυνο σπασίματος της οθόνης. 

Μια ακόμη κοινή λειτουργία με το επόμενο Pro μοντέλο είναι η Film Camera η οποία προσθέτει μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα στις δημιουργίες σου. Ακόμα το Redmi Note 12 Pro+ 5G μοιράζεται το ίδιο chipset με το Redmi Note 12 Pro, ενώ διαφορά βρίσκουμε στη φόρτιση η οποία φτάνει τα 120W χαρίζοντας εξαιρετικές ταχύτητες. Έτσι η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας των 5.000mAh στην περίπτωση αυτή διαρκεί μόνο 19 λεπτά, και με το φορτιστή να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το σύστημα ψύξης με την ονομασία LiquidCool βεβαιώνει ότι δεν θα συναντήσεις κανένα πρόβλημα κατά τη χρήση ή τη φόρτιση.

Στο ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις το ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 Pro+ 5G σε 2 χρώματα, μαύρο και μπλε, με 8GB RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου

XIAOMI Redmi Note 12 Pro 5G

Με πανέμορφο σχεδιασμό και παρουσία γυαλιού Gorilla Glass 5 στο εμπρόσθιο μέρος, το ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 Pro 5G διαθέτει διπλά ηχεία με Dolby Atmos καθώς και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στη δεξιά πλευρά με άμεση απόκριση.

Η οθόνη διακρίνεται για τα μικρά περιθώρια περιμετρικά (όπως άλλωστε και το μεγάλο μοντέλο), ενώ για πρώτη φορά στη σειρά, υποστηρίζει αναπαραγωγή περιεχομένου Dolby Vision.

Στα ενδότερα υπάρχει το πανίσχυρο MediaTek Dimensity 1080 chipset, με οκταπύρηνο επεξεργαστή και κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 6nm, διατηρώντας τις επιδόσεις σε υψηλό επίπεδο, πάντα με υποστήριξη 5G. Η μνήμη είναι στα 6GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος στα 128GB που όμως αν δεν σου φτάνουν μπορείς να τα επεκτείνεις με μια εξωτερική κάρτα μνήμης. Η XIAOMI προσθέτει ακόμα φόρτιση turbo στα 67W, με μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας των 5.000mAh να χρειάζεται 46 λεπτά ενώ η μισή ολοκληρώνεται σε μόλις 15 λεπτά.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε το τριπλό σύστημα καμερών, με κύριο αισθητήρα αυτό της Sony (f/1.88, OIS) με ανάλυση 50MP, ο ίδιος που τροφοδοτεί πολλές flagship συσκευές όπως και το XIAOMI 12. Με μέγεθος 1/1,56", η κύρια κάμερα του Redmi Note 12 Pro 5G  υποστηρίζει οπτική σταθεροποίηση για απόλυτα σταθερές λήψεις ειδικά το βράδυ όπου οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές. Ο αισθητήρας αποτελεί σαφώς μια σημαντική αναβάθμιση από όλα τα άλλα μοντέλα Redmi που έχουμε δει ποτέ, αφήνοντας να περάσει κατά 64% περισσότερο φως, καθιστώντας τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο πιο φωτεινή και καθαρή. 

ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 / ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 5G

Τα αρχικά μοντέλα της σειράς αναμενόμενα έχουν αρκετά κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά με 2 σημαντικές διαφορές. Η κύρια κάμερα του ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 5G έχει ανάλυση 48MP και είναι μέρος ενός τριπλού συστήματος στο πίσω μέρος με υπερευρυγώνια κάμερα στα 8MP καθώς και ενός 2MP αισθητήρα που προορίζεται για μακροφωτογράφιση. Η μόνη διαφορά που βλέπουμε στο «απλό» ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 είναι στην κύρια κάμερα η οποία έχει ανάλυση 50MP, με μέγεθος αισθητήρα 1/2.76” και διάφραγμα f/1.8. Οι υπόλοιποι δύο αισθητήρες στο πίσω μέρος είναι ακριβώς οι ίδιοι ενώ ίδια παραμένει και η selfie κάμερα στα 13MP με δυνατότητες AI και υποστήριξη Face unlock.

Η δεύτερη διαφορά βρίσκεται στον επεξεργαστή όπου στο Redmi Note 12 5G βλέπουμε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το Snapdragon 4 Gen 1 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή και επιδόσεις με την υπογραφή της Qualcomm. Αντίστοιχα το Redmi Note 12 ενσωματώνει και πάλι λύση της Qualcomm, όμως αυτή τη φορά αυτή είναι ο Snapdragon 685, κατασκευασμένο στα 6nm με οκταπύρηνο επεξεργαστή και δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα.

Όπως προαναφέραμε, η AMOLED οθόνη των 6,67" υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κάνοντας το scrolling αλλά και την πλοήγηση στα μενού της συσκευής μια πολύ ομαλή εμπειρία. Υποστηρίζει μεταξύ άλλων και το χρωματικό πρότυπο DCI-P3 χαρίζοντας πλούσια χρώματα ειδικά σε HDR περιεχόμενο.

Για τη φόρτιση της μπαταρίας των 5.000mAh θα στηριχτείς σε φορτιστή 33W ο οποίος περιλαμβάνεται στη συσκευασία, με ταχύτητες φόρτισης 40% ταχύτερες από τα υπόλοιπα κινητά της κατηγορίας. Υπολόγισε ακόμα ότι η αυτονομία φτάνει ακόμα και τις 2 ημέρες με κανονική χρήση.

Και τα δύο μοντέλα κυκλοφορούν σε 2 χρώματα (Gray, Ice Blue) με 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Προσφορά!

Από τις 5 έως τις 23 Απριλίου, αν προχωρήσεις σε αγορά του ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 4G ή του ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 5G, θα αποκτήσεις εντελώς δωρεάν και τα Redmi Buds 4, τα νέα Bluetooth ακουστικά της XIAOMI αξίας 69,90€, τα οποία διακρίνονται για τον καθαρό τους ήχο και τη μεγάλη αυτονομία.

Για το ίδιο διάστημα αν επιλέξεις το ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 Pro 5G ή το ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 Pro+ 5G, αποκτάς εντελώς δωρεάν και το Redmi Watch 3, το νέο smartwatch της XIAOMI αξίας 129€.

Τέλος όλα τα μοντέλα μπορούν να αποκτηθούν αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ με όφελος €πιστροφή της Eurobank.