Η vivo στην Ελλάδα με τέσσερα smartphones διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

1 έτος πριν
vivo smartphones

Μια από τις πέντε κορυφαίες εταιρείες κατασκευής smartphones παγκοσμίως κατέφθασε κι επισήμως στην Ελλάδα: ο λόγος για τη vivo, η οποία διαθέτει από σήμερα τέσσερα εντυπωσιακά smartphones στη χώρα μας και… τα καλύτερα έπονται. Με περισσότερο από μια δεκαετία στο χώρο, η vivo υπόσχεται ποιότητα, καινοτομία και ποικιλία, σε προσιτές τιμές που κάνουν κάθε πρόταση λίγο πιο δελεαστική.

Έχοντας κάνει την παρουσία της αισθητή στην Ευρώπη προ διετίας, η vivo σταδιακά εξαπλώθηκε στη «Γηραιά Ήπειρο» με στρατηγικές κινήσεις σε συγκεκριμένες αγορές, προτού έρθει η σειρά της χώρας μας. Πλέον στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και online στο germanos.gr μπορείς να βρεις τα πρώτα προϊόντα της vivo που διατίθενται επίσημα στη χώρα μας, αρχής γενομένης με τέσσερα smartphones διαφόρων κατηγοριών. Ας τα δούμε εκτενέστερα παρακάτω.

vivo V23 5G

Ένα κομψοτέχνημα με εντυπωσιακές δυνατότητες, το vivo V23 5G τραβάει το βλέμμα από το σχεδιασμό και μόνο, συνδυάζοντας γυαλιστερό, χρωματιστό πλαίσιο με γυάλινη πλάτη που αλλάζει χρώμα «παίζοντας» με το φως. Εξοπλίζεται με διπλή εμπρόσθια κάμερα, προσφέροντας όχι μόνο εκπληκτικής ποιότητας selfies αλλά πολλά περισσότερα, με ευρυγώνιο και υπερευρυγώνιο φακό για μεγαλύτερο κάδρο, προηγμένη λειτουργία νυκτός, δυνατότητα autofocus και dual-tone spotlight για να προσαρμόζεις τη θερμότητα του χρώματος.

Αντίστοιχα, η τριπλή κάμερα στην πίσω πλευρά έχει ως «αιχμή του δόρατος» τη βασική των 64MP, συνοδευόμενη από μια υπερευρυγώνια 8MP και μια super macro 2MP. Η βασική κάμερα είναι τόσο ισχυρή, μάλιστα, που μπορεί να δημιουργήσει πανέμορφες φωτογραφίες πορτρέτου παράλληλα με τη λειτουργία νύχτας, για επαγγελματικής ποιότητας αποτελέσματα.

Στη μεγάλη οθόνη του, μεγέθους 6.44”, η ψυχαγωγία αλλάζει επίπεδο αφού το πάνελ τεχνολογίας AMOLED προσφέρει φοβερά χρώματα και πραγματικά μαύρα για να απολαμβάνεις ταινίες, σειρές και παιχνίδια με υψηλή ποιότητα εικόνας. Επίσης, η οθόνη διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90Hz, προσφέροντας μεγάλη ομαλότητα στην κίνηση, κάτι που θα εκτιμήσεις όχι μόνο σε παιχνίδια αλλά και στο απλό browsing.

Υποστηρίζοντας όλα αυτά, ο οκταπύρηνος MediaTek Dimensity 920 5G δανείζει τις δυνάμεις του στη συσκευή, συνδυαστικά με 12GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, για να σου παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε οτιδήποτε κι αν κάνεις μαζί με -όπως προδίδει το όνομα- δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G για αξεπέραστη ταχύτητα δεδομένων.

Το vivo V23 5G διατίθεται από σήμερα σε χρώματα Sunshine Gold και Stardust Black, στην τιμή των 549,90€.

vivo Y76 5G

Σειρά έχει το vivo Y76 5G, άλλη μια συσκευή με υποστήριξη δικτύων 5G και εντυπωσιακές δυνατότητες. Με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, χαμηλό βάρος και λεπτό σασί, ωστόσο καταφέρνει να φιλοξενεί ένα ισχυρό σύστημα τριών καμερών με τη βασική να διαθέτει ανάλυση 50MP και τις δύο συμπληρωματικές κάμερες (depth και macro) στα 2MP έκαστη. Από τις λεπτομέρειες έως τα πορτρέτα, οι δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής δεν αφήνουν περιθώριο απογοήτευσης, παρομοίως και η εμπρόσθια κάμερα των 16MP.

Η αυτονομία και η φόρτιση είναι επίσης από τα σημαντικά κομμάτια της συσκευής, με τη μπαταρία των 4100mAh να φτάνει το 70% σε μόλις 32 λεπτά φόρτισης χάρη στην υποστήριξη FlashCharge 44W με τον παρεχόμενο φορτιστή.

Πέραν αυτών, εξοπλίζεται με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 700 5G και 8GB μνήμης RAM, τα οποία όμως μπορούν να επεκταθούν με +4GB εικονικής μνήμης τα οποία αντλούνται από τον αποθηκευτικό χώρο των 128GB. Έτσι, η συσκευή είναι υψηλών προδιαγραφών ούτως ή άλλως όμως μπορεί να φτάσει και λίγο υψηλότερα σε επιδόσεις, με έναν έξυπνο τρόπο μέσω του λογισμικού, το οποίο επίσης διαχειρίζεται την ομαλή ψύξη της συσκευής σε περιπτώσεις έντονης χρήσης.

Φυσικά, μια ποιοτική οθόνη συμπληρώνει το σύνολο, κι έτσι εδώ θα βρούμε οθόνη 6.58” ανάλυσης FHD+ με τεχνολογίες προστασίας των ματιών για λιγότερη κούραση μετά από εκτεταμένη χρήση. Με διακριτικά περιθώρια και κεντραρισμένο V-notch, η εμπειρία θέασης είναι ανεμπόδιστη και απολαυστική.

Το vivo Y76 5G διατίθεται από σήμερα σε χρώματα Cosmic Aurora και Midnight Space, στην τιμή των 329,90€.

vivo Y33s

Μια ενδιάμεσης κατηγορίας συσκευή, το vivo Y33s συνδυάζει πολλά κρατώντας την τιμή σε χαμηλά επίπεδα. Δανείζεται το σύστημα τριπλής κάμερας με τη βασική των 50MP, όπως είδαμε και σε προηγούμενο μοντέλο, μαζί με το λεπτό και διακριτικό σχεδιασμό του σώματος. Βέβαια, παρότι διατηρεί πολύ λεπτό προφίλ, στο εσωτερικό του βρίσκεται μια μπαταρία 5000mAh και παράλληλα υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση 18W. Μάλιστα, διαθέτει και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για να φορτίζεις κάποια άλλη συσκευή σε ώρα ανάγκης.

Η οθόνη των 6.58” καλύπτει το 90.6% της μπροστινής πλευράς, διαθέτοντας ανάλυση FHD+ και ζωηρά χρώματα για να κάνει τη θέαση μια άψογη εμπειρία. Ίδιου επιπέδου εμπειρία προσφέρει και στο κομμάτι της απόδοσης, χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή MediaTek Helio G80 μαζί με 8GB RAM αλλά και τη λειτουργία Extended RAM 2.0 που «δανείζεται» άλλα 4GB από τον αποθηκευτικό χώρο για χρήση ως εικονική μνήμη RAM και, κατ’ επέκταση, καλύτερες επιδόσεις.

Κάτι που αρκετές συσκευές στην κατηγορία δεν καταφέρνουν καλά, είναι το gaming, όμως το vivo Y33s αξιοποιεί πολλαπλές τεχνολογίες για να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού. Το Multi-Turbo 5.0 βελτιστοποιεί τη χρήση δεδομένων, επεξεργαστή και κατανάλωσης ενέργειας για να δώσει τα μέγιστα στο παιχνίδι, ενώ πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, ενεργοποιείται δόνηση “4D”, προσφέρεται η δυνατότητα καταγραφής βίντεο με ένα πλήκτρο όπως και η δυνατότητα Picture-in-Picture για προβολή περιεχομένου μιας εφαρμογής παράλληλα με το παιχνίδι.

Το vivo Y33s διατίθεται από σήμερα σε χρώματα Mirror Black και Midday Dream, στην τιμή των 249,90€.

vivo Y01

Για το τέλος, μια entry-level συσκευή που θα τραβήξει τα βλέμματα. Μια μεγάλη μπαταρία 5000mAh υπόσχεται πως η αυτονομία δε θα σε «προδώσει» για τουλάχιστον μια ημέρα χρήσης, ενώ αν υπάρξει ανάγκη, διαθέτει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για να φορτίσεις π.χ. το smartwatch σου.

Με μεγάλη οθόνη 6.51”, προσφέρει άπλετο χώρο για παρακολούθηση βίντεο, φωτογράφιση ή παιχνίδι, μαζί με ανάλυση HD+ για καθαρές εικόνες. Πέραν αυτού, τα μάτια σου θα προστατεύονται χάρη στις ενσωματωμένες τεχνολογίες που μειώνουν την εκπομπή επιβλαβούς μπλε φωτός.

Η κάμερα της συσκευής είναι ανώτερη του συνηθισμένου για την κατηγορία, προσφέροντας δυνατότητες όπως Time Lapse και Face Beauty αλλά και ξεκλείδωμα μέσω αναγνώρισης προσώπου.

Μην χάνεις ευκαιρία, επισκέψου σήμερα ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να γνωρίσεις από κοντά τα νέα smartphones της vivo