Ήρθαν τα XIAOMI Watch S1 & S1 Active στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

2 έτη πριν
XIAOMI Watch S1 Active

Σε δραστική αναβάθμιση των smartwatches της προχώρησε η XIAOMI παρουσιάζοντας τα XIAOMI Watch S1 και XIAOMI Watch S1 Active. Τα δύο νέα smartwatches της εταιρείας ενσωματώνουν πολλαπλές λειτουργίες fitness και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς έρχονται να αντικαταστήσουν τα XIAOMI Mi Watch και Mi Watch Lite.

Το XIAOMI Watch S1 Active είναι ένα αθλητικού ύφους smartwatch, με στρογγυλό σχεδιασμό και οθόνη AMOLED μεγέθους 1.43” με ανάλυση 466x466. Μπορεί να υποστηρίξει περισσότερα από 200 ψηφιακά καντράν, οπότε έχοντας λεπτή μεταλλική στεφάνη μπορεί εύκολα να το χρησιμοποιήσει κανείς κι ως ρολόι για πιο επίσημες εξόδους.

Ως fitness smartwatch, διαθέτει 117 fitness modes που καλύπτει προγράμματα ασκήσεων πρακτικά για κάθε είδος άθλησης που μπορεί να κάνει κάποιος. Προσφέρει επίσης 19 professional modes, τα οποία προσφέρουν βαθύτερη ενημέρωση και λειτουργίες για συγκεκριμένα είδη άθλησης.

Πέραν αυτών, διαθέτει αδιαβροχοποίηση 5ATM οπότε είναι ασφαλές για χρήση κατά την κολύμβηση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, μαζί με τους καρδιακούς παλμούς. Τέλος, η μπαταρία του αντέχει για έως και 12 ημέρες, έχοντας χωρητικότητα 470mAh.

Το XIAOMI Watch S1, από την άλλη, διαθέτει όλα τα παραπάνω κι ακόμη περισσότερα. Η οθόνη του, μεγέθους 1.43” και τεχνολογίας AMOLED, προστατεύεται από ζαφείρι κάνοντάς τη ανθεκτική ενάντια σε γρατζουνιές και καθημερινή φθορά. Επιπλέον, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση για μεγαλύτερη ευελιξία ως προς τους φορτιστές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και, ως ένα smartwatch για πιο επίσημες εμφανίσεις, έρχεται με δερμάτινο λουράκι.

Τα λουράκια είναι εναλλάξιμα, οπότε ο χρήστης μπορεί να το αλλάζει ανά πάσα στιγμή κι αφού διαθέτει τις ίδιες πιστοποιήσεις αδιαβροχοποίησης και αντοχής με το Watch S1 Active, άνετα μπορεί να χρησιμοποιεί ένα λουράκι σιλικόνης για άθληση κι ένα δερμάτινο για τις εξόδους. Η αλλαγή είναι εύκολη και δεν απαιτεί εργαλεία, όπως συχνά χρειάζονται σε ένα απλό ρολόι.

Το XIAOMI Watch S1 Active διατίθεται σε τρία χρώματα (Black, Blue και White) στα €199,00 και το XIAOMI Watch S1 σε δύο χρώματα (Silver και Black) στα €249,00. Τα λουράκια που περιλαμβάνονται στο XIAOMI Watch S1 Active είναι σε ασορτί χρώματα με το σώμα του ρολογιού, ενώ το XIAOMI Watch S1 έρχεται με καφέ δερμάτινο λουράκι συν ένα γκρι λαστιχένιο για το χρώμα Silver και αντίστοιχα μαύρο δερμάτινο λουράκι και μαύρο λαστιχένιο λουράκι για το χρώμα Black.

Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα ήδη στο germanos.gr και στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.