Ήρθε η GoPro Hero 12 Black με σημαντικές προσθήκες

7 μήνες πριν
GoPro Hero 12 Black camera

Η ναυαρχίδα των καμερών δράσης της GoPro μόλις αναβαθμίστηκε, με τη νέα GoPro Hero 12 Black να φέρνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που απευθύνονται τόσο σε αρχάριους που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία εντυπωσιακού βίντεο όσο και σε επαγγελματίες που θέλουν να πάνε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

Σύμφωνα με την GoPro, μπορείς πλέον να έχεις έως και 70 λεπτά συνεχούς εγγραφής σε 5.3K ανάλυση και στα 60fps (χρησιμοποιώντας την υψηλότερη ρύθμιση απόδοσης της Hero 12 Black), πάνω από 95 λεπτά σε 5.3K ανάλυση στα 30fps και πάνω από 155 λεπτά συνεχούς εγγραφής σε 1080p με 30fps. Και όλα αυτά με ενεργοποιημένη τη σταθεροποίηση βίντεο HyperSmooth 6.0, καθιστώντας τη νέα GoPro μια φανταστική πρόταση για μεγάλες σε διάρκεια εγγραφές.

Για τους επαγγελματίες, η Hero 12 Black έρχεται με προφίλ καταγραφής που επιτρέπει καλύτερη, πιο απλοποιημένη επεξεργασία μετά την παραγωγή και χρωματική διαβάθμιση του υλικού που έχεις καταγράψει. Αυτό θα καταστήσει πολύ πιο εύκολη την ενσωμάτωση υλικού που έχει καταγραφεί με την GoPro, με υλικό που προέρχεται από άλλες επαγγελματικές κάμερες.

Υπάρχει επίσης συγχρονισμός timecode που επιτρέπει τον συγχρονισμό των βίντεο από απεριόριστο αριθμό καμερών Hero 12 Black, ο οποίος λειτουργεί με το Final Cut Pro, το Adobe Premiere Pro και άλλες κορυφαίες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο.

Ακόμα, υπάρχει πλέον υποστήριξη HDR φωτογραφιών και βίντεο με ανάλυση 5,3K (και 4K) για καλύτερες λήψεις, υποστήριξη ασύρματου ήχου που λειτουργεί με τα Apple AirPods και άλλα ακουστικά Bluetooth. Ακόμα το HyperSmooth 6.0 φέρνει την επόμενη γενιά του AutoBoost που ενισχύει αυτόματα τη σταθεροποίηση βίντεο ανάλογα με τις ανάγκες, ενώ παράλληλα περιορίζει στο ελάχιστο την περικοπή του βίντεο. Με τον αισθητήρα 1/1,9 ιντσών, ,μπορείς ουσιαστικά να περικόψεις ένα βίντεο με αναλογία διαστάσεων 8:7 σε κάθετο ή ευρείας οθόνης υλικό.

Τέλος, η Hero 12 Black διαθέτει ενσωματωμένη βάση στερέωσης 1/4-20 στη βάση της, επιτρέποντας τη σύνδεσή της με τα περισσότερα τρίποδα φωτογραφίας και βίντεο.

Υπάρχει επίσης ένα νέο αξεσουάρ -- το Max Lens Mod 2.0, το οποίο επιτρέπει οπτικό πεδίο 177° σε ανάλυση 4K στα 60fps. Το Max Lens Mod 2.0 υποστηρίζει τη λήψη βίντεο και φωτογραφιών σε τρεις ρυθμίσεις οπτικού πεδίου: Max Wide, Max SuperView και ένα ολοκαίνουργιο, υπερ-υπερβολικό Max HyperView. Ο συγκεκριμένος φακός χρησιμοποιεί τον εξαιρετικά μεγάλο αισθητήρα 8:7 της Hero 12 Black για να προσφέρει λήψεις που είναι 36% ευρύτερες κατά τη λήψη widescreen βίντεο και 48% ψηλότερες κατά τη λήψη κάθετου βίντεο, σε σύγκριση με τον τυπικό φακό της Hero 12 Black.

«Η Hero 12 Black θέτει εκ νέου τον πήχη για την καθηλωτική καταγραφή της ζωής», λέει ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της GoPro, Nicholas Woodman. «Η νέα μας ναυαρχίδα είναι το αποκορύφωμα της 21χρονης εμπειρίας της GoPro και του πάθους μας να σας βοηθήσουμε να καταγράψετε και να μοιραστείτε τη ζωή σας με έναν καθηλωτικό, ονειρικό τρόπο που κάνει εσάς και το κοινό σας να νιώθετε ότι βρίσκεστε και πάλι εκεί, ξαναζώντας τις αγαπημένες σας εμπειρίες με ζωντανές λεπτομέρειες».

Θα βρεις τη GoPro Hero 12 Black στον ΓΕΡΜΑΝΟ από τις 14 Σεπτεμβρίου με τιμή €469 για την standard έκδοση και 709€ για την Creator Edition.