Ήρθε το νέο φορητό ηχείο Bluetooth SONY SRS-XB100!

7 μήνες πριν
SONY SRS-XB100

Ετοιμάσου να την… ακούσεις με το νέο, φορητό ηχείο Bluetooth της SONY, SRS-XB100. Συμπαγές, στιβαρό και ανθεκτικό, έρχεται σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, μπλε/τιρκουάζ, ανοιχτό γκρι, πορτοκαλί), είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά (σε ιμάντα και περίβλημα, με τη συσκευασία του μάλιστα να μην περιλαμβάνει καθόλου πλαστικό) και άρα φιλικό απέναντι στο περιβάλλον, ενώ κερδίζει τις εντυπώσεις με τον ισχυρό του ήχο. Σχεδιασμένο για εκείνους που μετακινούνται συχνά, είναι τέλειο για χρήση τόσο εντός, όσο και εκτός σπιτιού.

Η SONY εστίασε στον σχεδιασμό του, διασφαλίζοντας ότι το SRS-XB100 θα αντέξει στη σκληρή, καθημερινή χρήση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα σου γίνει και βάρος αφού ζυγίζει μόλις 274 γραμμάρια. Η δε μπαταρία του είναι μεγάλης χωρητικότητας, προσφέροντάς του σπουδαία αυτονομία που φτάνει τις 16 ώρες. Συνυπολόγισε το λουράκι multi-strap, τις μικρές του διαστάσεις και την ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη (βάσει IP67) αλλά και την έντονη ηλιοφάνεια (απόρροια της επίστρωσης UV) και έχεις το απόλυτο ηχείο για on-the-go καταστάσεις.

Το SRS-XB100 ενσωματώνει παθητικό radiator για ακόμα πιο ισχυρό ήχο με βαθιά μπάσα, τη στιγμή που ο έξυπνος σχεδιασμός του διαφράγματος και η σωστή κατανομή βάρους, ενισχύουν την καθαρότητα του ήχου ανεξαρτήτως επιπέδου έντασης. Ο δε Sound Diffusion Processor διαθέτει τεχνολογία DSP για ανώτερη εμπειρία ήχου, όπως δηλαδή θα περίμενε κάποιος από ένα προϊόν που φέρει τη σφραγίδα ποιότητας της SONY (ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι τόσο μικρό στο μέγεθος όπως το SRS-XB100).

Το φορητό ηχείο της SONY θα ενσωματωθεί μεμιάς στον τρόπο ζωής σου, αφού υποστηρίζει Bluetooth 5.3 και κατ’ επέκταση μπορεί να συνδεθεί με κάθε συμβατή συσκευή -smartphone, laptop κλπ. Είναι συμβατό με iOS και Android ενώ προσφέρει και λειτουργία hands free με echo cancelling. Μπορείς ακόμα να το χρησιμοποιήσεις ως ζευγάρι με ένα δεύτερο για stereo καταστάσεις! Η φόρτισή του γίνεται σε χρόνο μηδέν μέσω USB Type-C.

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν: έλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ ή μπες στο germanos.gr και κάνε το δικό σου!