Κάνε τις αγορές σου και κέρδισε ένα ταξίδι στο JBL Fest του Λας Βέγκας

1 έτος πριν
jbl fest

Πώς θα σου φαινόταν αν απολάμβανες τέλειο ήχο και μαζί διεκδικούσες και ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας! Το JBL Fest Vegas είναι και πάλι εδώ, έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας, πιο εντυπωσιακό από ποτέ! Μιλάμε για ένα τριήμερο event που θα διεξαχθεί το διάστημα 27-29 Σεπτεμβρίου στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Οι τυχεροί που θα βρεθούν εκεί, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν από πρώτο χέρι την κορυφαία ακουστική εμπειρία των προϊόντων της JBL και να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως -ενδεικτικά, η JBL έχει «κλείσει» σπουδαία ονόματα για τα πάρτι της -βλ. Bebe Rexha, Doja Cat, Martin Garrix και πολλούς άλλους!

Πώς θα… βγάλεις εισιτήρια για Βέγκας; Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις δικό σου ένα οποιοδήποτε προϊόν της JBL μέχρι τις 26 Αυγούστου. Μετά την αγορά σου, θα πρέπει να καταχωρήσεις τον αριθμό της απόδειξης αγοράς του προϊόντος καθώς επίσης και τα στοιχεία σου σε αυτή τη σελίδα ώστε να μπεις στην κλήρωση.

Εννοείται ότι μπορείς να επιλέξεις όποιο προϊόν θες από την ευρύτατη γκάμα της JBL -και πίστεψέ μας, έχεις αμέτρητες επιλογές: headsets, earbuds, φορητά ηχεία, boomboxes, soundbars, smart speakers και τόσα άλλα! Ό,τι κι αν διαλέξεις, να είσαι σίγουρος ότι θα απολαύσεις φοβερό ήχο, τεχνολογίες αιχμής, εξαιρετικά άνετη εφαρμογή και ασύγκριτη σχέση τιμής/απόδοσης.

Να σου δώσουμε μερικές προτάσεις; Για ‘σένα που είσαι του «έξω» και ψάχνεις ένα headset που να κρατά τους θορύβους μακριά, το JBL Live 460NC είναι ό,τι καλύτερο. Αν πάλι θες κάτι πιο συμπαγές που να μεταφέρεται άνετα και να σου προσφέρει σπουδαίο ήχο με σούπερ αυτονομία, δες τα earbuds JBL Tune 230NC και Wave 200TWS. Bluetooth ηχεία όπως τα JBL Flip 6 και Flip Essential θα δώσουν άλλη πνοή στα καλοκαιρινά σου πάρτι ενώ, τέλος, το JBL Tuner 2 είναι η καλύτερη παρέα εν όψει παραλίας!

Το δώρο που διεκδικείς είναι ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας για ‘σένα και ένα ακόμα πρόσωπο της επιλογής σου με αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, μεταφορές και βέβαια την είσοδο στο JBL Fest καλυμμένα από τη JBL. Θα περάσεις αξέχαστες στιγμές στα πάρτι της εταιρείας διασκεδάζοντας μαζί με τους προσκεκλημένους της σταρ ενώ θα έχεις και την ευκαιρία να συναντήσεις από κοντά τον ίδιο τον Martin Garrix (είναι ambassador της εταιρείας)! Όχι κι άσχημα για… encore των καλοκαιρινών σου διακοπών, έτσι;