Κομψότητα, φωτογραφικές δυνατότητες και αυτονομία: Η σειρά REALME 12 Pro 5G είναι εδώ!

1 μήνας πριν
REALME 12 Pro 5G series

Η REALME, στο πλαίσιο του επαναπροσδιορισμού της με το σύνθημα "Make it Real", κυκλοφορεί από σήμερα τη σειρά 12 Pro που περιλαμβάνει τα REALME 12 Pro 5G και το REALME 12 Pro+ 5G. Τα δύο smartphones προσφέρουν μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, με έμφαση στην κομψή εμφάνιση, τις προηγμένες φωτογραφικές δυνατότητες, την ποιότητα οθόνης και τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Ξεκινώντας με το σχεδιασμό, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μια πολυτελή αισθητική που προέρχεται από τη συνεργασία του REALME Design Studio με τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή ρολογιών Ollivier Savéo. Στοιχεία όπως η χρυσή αυλακωτή στεφάνη, το γυαλισμένο καντράν, το vegan δέρμα και το βραχιόλι 3D Jubilee προσδίδουν μια αίσθηση υψηλής ποιότητας κατασκευής. Τα μοντέλα είναι διαθέσιμα στα πολύ όμορφα χρώματα Submarine Blue και Navigator Beige, ενώ το 12 Pro+ 5G προσφέρει και μια αποκλειστική επιλογή Explorer Red.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το REALME 12 Pro+ 5G ξεχωρίζει με τον μεγάλο τηλεφακό περισκοπίου, προσφέροντας οπτικό zoom 3X και zoom 6X εντός αισθητήρα. Ο μεγάλος αισθητήρας 1/2" OmniVision OV64B με τεχνολογία OIS και ανάλυση 64MP εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, διαθέτει μια εντυπωσιακή κύρια κάμερα IMX890 50MP με μεγάλο αισθητήρα 1/1,56''. Το 12 Pro 5G, από την άλλη πλευρά, διαθέτει έναν ισχυρό τηλεφακό με αισθητήρα IMX709 32MP και οπτικό zoom 2X, επιτρέποντας λήψεις χωρίς απώλειες 4X. Και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν τον προηγμένο αλγόριθμο MasterShot που αξιοποιεί την επεξεργασία RAW για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας σε διάφορες συνθήκες φωτισμού.

Επιπλέον, το REALME 12 Pro+ 5G προσφέρει μοναδικά κινηματογραφικά πορτρέτα με τη βοήθεια του κινηματογραφικού αλγόριθμου Bokeh και των εμπνευσμένων από τα Όσκαρ φίλτρων που δημιούργησε αποκλειστικά ο βραβευμένος κινηματογράφος Claudio Miranda. Η λειτουργία πορτραίτου επιτρέπει λήψεις με την κλασική κινηματογραφική αναλογία 2,39:1, χωρίς να απαιτείται περικοπή μετά τη λήψη.

Όσον αφορά την οθόνη, τόσο το REALME 12 Pro 5G όσο και το 12 Pro+ 5G διαθέτουν μια εντυπωσιακή οθόνη 120Hz Curved Vision Display. Συγκεκριμένα, το Pro+ 5G έχει μια OLED οθόνη 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+, ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως 2000Hz και φωτεινότητα έως 950 nits. Το Pro 5G, ενώ μοιράζεται παρόμοιες προδιαγραφές, ενσωματώνει επιπλέον την τεχνολογία Pro-XDR για βελτιστοποιημένη απεικόνιση HDR. Και οι δύο οθόνες έχουν λάβει πιστοποίηση προστασίας των ματιών TÜV Rheinland με χαμηλή εκπομπή μπλε ακτινοβολίας.

Η αυτονομία είναι ένα ακόμη ισχυρό σημείο και των δύο συσκευών. Διαθέτουν μια μεγάλη μπαταρία 5000mAh που προσφέρει εκτεταμένους χρόνους χρήσης, επιτρέποντας έως και 390 ώρες αναμονής στο 12 Pro+ 5G και 401 ώρες στο 12 Pro 5G. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 67W SuperVOOC, επιτρέποντας φόρτιση στο 100% σε μόλις 48 λεπτά. Η τεχνολογία διπλής αντλίας φόρτισης εξασφαλίζει αποδοτική και σταθερή φόρτιση, ενώ ο αλγόριθμος ευφυούς ρύθμισης VCVT βελτιστοποιεί τη διαδικασία φόρτισης για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Άλλα αξιοσημείωτα κοινά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τους ισχυρούς επεξεργαστές (Snapdragon 7s Gen 2 στο 12 Pro+ 5G και Snapdragon 6 Gen 1 στο 12 Pro 5G), μεγάλη RAM και αποθηκευτικό χώρο (έως και 12GB+12GB Dynamic RAM και 256GB/512GB ROM), διπλά ηχεία υψηλής ανάλυσης με Dolby Atmos, βελτιωμένη συνδεσιμότητα 5G και το προηγμένο λειτουργικό σύστημα REALME UI 5.0 βασισμένο στο Android 14. Επιπλέον, και οι δύο συσκευές διαθέτουν μια ποιοτική selfie κάμερα, υπερ-ευρυγώνια κάμερα 112° και προηγμένες τεχνολογίες κεραίας για βελτιωμένη λήψη σήματος και μειωμένη καθυστέρηση.

Από σήμερα, τα REALME 12 Pro 5G και REALME 12 Pro+ 5G είναι διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ, συνδυάζοντας κομψό σχεδιασμό, εντυπωσιακές φωτογραφικές δυνατότητες, εξαιρετικές οθόνες και μεγάλη αυτονομία. Έλα να τα δεις από κοντά!