Κυκλοφόρησαν τα νέα ασύρματα ηχεία της SONY

1 έτος πριν
sony

Αν έψαχνες ένα ποιοτικό και αξιόπιστο ασύρματο ηχείο για να ακούς στη διαπασών τα αγαπημένα σου κομμάτια, podcasts και όχι μόνο φέτος το καλοκαίρι, σου έχουμε κάτι που θα σε ενδιαφέρει. Η SONY έρχεται να κάνει τη διαφορά όχι με μία, ούτε με δύο αλλά με τρεις (!) προτάσεις ασύρματων ακουστικών για κάθε γούστο και προτίμηση!

Το SRS-XG300 είναι εκείνο που κλέβει την παράσταση. Ό,τι πρέπει για τα… party animals ανάμεσά μας, χαρίζει δυνατό και καθαρό ήχο έχοντας τη δυνατότητα να «απογειώσει» τα πάρτι σου. Υποστηρίζει Mega Bass για βαθύ και απολαυστικό ήχο ενώ έρχεται με λειτουργία Live Sound και τεχνολογία X-Balanced Speaker Unit για ισορροπημένα αποτελέσματα. Ο φωτισμός του συγχρονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής μετατρέποντας τον χώρο σου σε club ενώ με το Party Connect θα συνδέσεις έως και 100 από δαύτα. Είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη βάσει IP67, μεταφέρεται εύκολα χάρη στην ειδική λαβή και η μπαταρία του διαρκεί περί τις 25 ώρες προσφέροντας 70 λεπτά αναπαραγωγής με 10 λεπτά φόρτισης.

Αν όλα αυτά σε ιντρίγκαραν, μην παραλείψεις να δεις την αναλυτική παρουσίαση του ηχείου της SONY στο παρακάτω βίντεο:

Πέραν του SRS-XG300, η SONY παρουσίασε ακόμα δύο ασύρματα ηχεία, τα XE300 και XE200. Αμφότερα θα σου εξασφαλίσουν καθαρό ήχο με ευρύτερο ηχητικό πεδίο. Είναι ελαφριά και αδιάβροχα, αντέχουν ακόμα και στο θαλασσινό νερό, έρχονται με πιστοποίηση IP67 και τεχνολογίες Party Connect και Stereo Pair ενώ εγγυώνται απόλυτα ισορροπημένο ήχο στο πλαίσιο του συστήματος X-Balanced Speaker Unit που έχει αναπτύξει η SONY. Το XE300, ειδικότερα, διαθέτει διάρκεια μπαταρίας 24 ωρών ενώ το XE200 προσφέρει αυτονομία 16 ωρών. Και τα δύο ενσωματώνουν σύστημα ταχείας φόρτισης, έτσι ώστε μέσα σε μόλις 10 λεπτά να εξασφαλίζεις 70 λεπτά αναπαραγωγής για να μη χρειαστεί να πατήσεις «pause» στη διασκέδασή σου!

Με τη συνιστώμενη κάθετη διάταξη στα XE300 και XE200, μπορείς να απολαύσεις τα πλήρη ηχητικά πλεονεκτήματα του Line-Shape Diffuser ενώ μπορείς να τα τοποθετήσεις οριζόντια ώστε να απολαμβάνεις στερεοφωνική αναπαραγωγή ήχου. Επιπλέουν και τα δύο μοντέλα προσφέρουν επίσης τη μοναδική τεχνολογία ανίχνευσης μέσω μικροφώνου της Sony, Ambient Noise Sensing, που αναλύει τον θόρυβο του περιβάλλοντος και σε βοηθά να εξοικονομήσεις μπαταρία όταν χρησιμοποιείς τα ηχεία σε εξωτερικούς χώρους .

Παράλληλα η Sony δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και με τα συγκεκριμένα προϊόντα, χωρίς να μένει μόνο στον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους. Συγκεκριμένα το ανακυκλωμένο πλαστικό που αναπτύχθηκε ειδικά για τη Sony χρησιμοποιείται στα εσωτερικά μέρη των XE300 και XE200. Αυτή η εξέλιξη απαιτούσε πολλά χρόνια έρευνας και σχεδίασης για να διασφαλιστεί ότι τα βιώσιμα υλικά πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις ήχου της Sony. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο χαρτί για τη συσκευασία κάθε μεμονωμένου προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του tray, και οι τρεις συσκευασίες των μοντέλων δεν διαθέτουν πλαστικά υλικά σε ποσοστό που υπερβαίνει το 5% .