Κυκλοφόρησε το Redmi 12 4G που δεν σου ζητάει να θυσιάσεις πολλά

10 μήνες πριν
Redmi 12 4G

Αν ψάχνεις ένα οικονομικά προσιτό smartphone με ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά καλύτερα για την κατηγορία στην οποία ανήκει, πρέπει σίγουρα να τσεκάρεις το Redmi 12 4G, ειδικά τώρα που «τρέχει» και σπέσιαλ προωθητική ενέργεια.

Η νέα πρόταση της XIAOMI είναι από σήμερα διαθέσιμη στον ΓΕΡΜΑΝΟ, ξεχωρίζοντας (αρχικά) για τον πολύ όμορφο σχεδιασμό του στον οποίο ξεχωρίζει το μόλις 8.17mm πάχος αλλά κυρίως η χρήση γυαλιού στο πίσω μέρος όπως συμβαίνει σε πολύ πιο ακριβές συσκευές. Το ίδιο ισχύει και σε ότι αφορά την ανθεκτικότητα του Redmi 12 4G, με υποστήριξη του προτύπου IP53 για προστασία από πιτσιλιές και γρατζουνιές αλλά και τη χρήση του ανθεκτικού Gorilla Glass 3 πάνω από την οθόνη.

Μιας και ο λόγος για την οθόνη, αυτή διαθέτει μέγεθος 6,8 ιντσών, με ανάλυση FHD+ αλλά και υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης στα 90Hz για ομαλό scrolling και browsing. Η φωτεινότητά της φτάνει τα 600 nits για εύκολη ανάγνωση σε εξωτερικό χώρο ενώ και το contrast ratio στα 1500:1 ξεπερνά πολλά άλλα μοντέλα της κατηγορίας. Τα πολύ λεπτά περιθώρια περιμετρικά επιτρέπουν στην οθόνη να καλύπτει το 91,8% της εμπρόσθιας επιφάνειας, κάτι εντυπωσιακό.

Για το εσωτερικό, η XIAOMI επιλέγει το Helio G88 chipset της MediaTek με οκταπύρηνο επεξεργαστή που διαθέτει επιδόσεις ικανές όχι μόνο να φέρει σε πέρας δύσκολες καταστάσεις (πχ. multitasking) αλλά και να τρέξει μερικά από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως το PUBG. Η πρόταση της MediaTek συνοδεύεται ακόμα από 4GB RAM αλλά και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, δίνοντας τη δυνατότητα με την κατάλληλη κάρτα μνήμης να ξεπεράσουμε ακόμα και το 1TB.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε και το κεντρικό σύστημα καμερών που αποτελείται από 3 αισθητήρες. Ο κύριος έχει ανάλυση 50MP και διάφραγμα f/1.8 για πολύ καλές επιδόσεις και το βράδυ. Για τους φίλους της μακροφωτογράφησης, υπάρχει ένας ξεχωριστός αισθητήρας στα 2MP που σου δίνει τη δυνατότητα να φέρεις πολύ κοντά το αντικείμενο της λήψης σου ενώ για πανοράματα (και όχι μόνο), ο τρίτος αισθητήρας στα 8MP υπόσχεται πολύ καλές επιδόσεις.

Η αυτονομία της συσκευής κυμαίνεται και αυτή σε υψηλότερα επίπεδα από την κατηγορία αφού με τη μπαταρία των 5.000mAh δίνει τη δυνατότητα για χρήση της συσκευής για 6 ώρες gaming, 16 ώρες αναπαραγωγή βίντεο ή 133 ώρες αναπαραγωγή μουσικής. Μάλιστα υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση στα 18W την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρον μόλις προμηθευτείς έναν από τους κατάλληλους αυθεντικούς φορτιστές της XIAOMI.

Μπορείς να βρεις το Redmi 12 4G από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ με τιμή μόλις €199 (Black, Blue), ενώ αν το προμηθευτείς μέχρι τις 16 Ιουλίου αποκτάς εντελώς δωρεάν και τα ασύρματα ακουστικά Redmi Buds 4 Lite που προσφέρουν μεγάλη αυτονομία και υψηλή ποιότητα ήχου.