MARSHALL Uxbridge Voice: Συνδυάζοντας ποιοτικό ήχο με έξυπνες λειτουργίες!

4 μήνες πριν
MARSHALL Uxbridge Voice

Για την MARSHALL, οι συστάσεις είναι περιττές. Μια εταιρεία με μακροχρόνια παράδοση στον τομέα του ήχου, προσφέροντας παραδοσιακό εξοπλισμό έως φορητά ηχεία και ακουστικά. Κάνοντας το βήμα παραπέρα, παρουσιάζει το ηχείο MARSHALL Uxbridge Voice με το οποίο συνδέει δύο κόσμους: αυτόν της μουσικής με εκείνον του smart home.

Mε αισθητική που εμπνέεται από τη ροκ, το Uxbridge Voice μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά υπόσχεται να προσφέρει την καταιγιστική εμπειρία ήχου για την οποία η βρετανική μάρκα είναι διάσημη. Χτισμένο γύρω από έναν προσαρμοσμένο ενισχυτή 30 watt, το ηχείο χρησιμοποιεί κορυφαίους drivers και εξαρτήματα για να γεμίσει το χώρο σου με πλούσιο, ισορροπημένο ήχο, συμπληρωμένο με καταιγιστικές χαμηλές και “κραυγαλέες” υψηλές συχνότητες. 

Μπορεί εσύ και πολλοί άλλοι να περίμεναν τέτοιο ήχο να βγαίνει από ένα μεγάλο σασί, ωστόσο, οι μηχανικοί της Marshall τοποθέτησαν με δεξιοτεχνία την εντυπωσιακή αυτή ηχητική ικανότητα σε ένα καλοσχηματισμένο πλαίσιο με διαστάσεις 128 x 168 x 123 mm, ζυγίζοντας μόλις 1,39 kg. Έτσι, μπορείς και απολαμβάνεις  πραγματικά κορυφαίο ήχο από το Uxbridge Voice χωρίς να παραχωρείς πολύ χώρο στο σαλόνι σου.

Και αυτό δεν είναι το μόνο που ξεχωρίζει στο Uxbridge Voice, το οποίο είναι παράλληλα και έξυπνο, ενσωματώνοντας το Google Assistant. Αυτό σου επιτρέπει να του δίνεις φωνητικές εντολές χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις οποιοδήποτε κουμπί. Απλά εκφωνείς την πρόταση "Hey Google" σε κοντινή απόσταση και στη συνέχεια μπορείς να ζητήσεις συγκεκριμένα κομμάτια μουσικής που θέλεις ν’ ακούσεις, να ελέγξεις την αναπαραγωγή τους, να ανακαλύψεις podcasts, να λάβεις απαντήσεις από το διαδίκτυο και να διαχειριστείς μια σειρά από εργασίες. Τα μικρόφωνα απομακρυσμένου πεδίου διασφαλίζουν ότι ο Assistant αναγνωρίζει με επάρκεια τις φωνητικές σου εντολές ακόμα και από την άλλη άκρη του δωματίου.  

Επιπλέον με το MARSHALL Uxbridge Voice, έχεις  άπειρες επιλογές για το streaming ηχητικού περιεχομένου. Είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο Chromecast, ώστε να μπορείς να μεταφέρεις μουσική από συμβατές εφαρμογές στο smartphone ή το tablet σου. Το AirPlay 2 ανοίγει τη δυνατότητα εγγενούς streaming από συσκευές της APPLE ενώ το Bluetooth σου επιτρέπει να αναπαράγεις ήχο απευθείας από ένα συνδεδεμένο τηλέφωνο, tablet ή φορητό υπολογιστή.
 
Η λειτουργία ήχου πολλαπλών χώρων ενισχύει περαιτέρω τις δυνατότητες αυτού του ηχείου. Έτσι μπορείς να συνδέσεις ασύρματα με άλλα ενσωματωμένα ηχεία Chromecast ή AirPlay 2 που είναι τοποθετημένα στο σπίτι σου για συγχρονισμένο ήχο σε όλο το σπίτι. Απλά μεταφέρεις διαφορετικά τραγούδια σε διαφορετικά δωμάτια ή αφήνεις τις ίδιες μελωδίες να ακούγονται παντού για μια απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης, ανεξάρτητα από το πού περιφέρεσαι.

Όπως είναι αναμενόμενο, το διαχρονικό σχεδιαστικό DNA της MARSHALL είναι χαραγμένο σε όλη την αισθητική αυτού του ηχείου. Οι ανεπαίσθητες βελτιώσεις, τα ορειχάλκινα κουμπιά ελέγχου και το λογότυπο, αποτίουν φόρο τιμής στους εμβληματικούς ενισχυτές της MARSHALL που κοσμούν τις σκηνές για πάνω από 50 χρόνια. 

Και όπως αυτοί οι ενισχυτές, έτσι και δω μπορείς να προσαρμόσεις τον ήχο του Uxbridge στις προτιμήσεις σου με τα χειροκίνητα κουμπιά ελέγχου μπάσων και πρίμων που είναι ενσωματωμένα απευθείας στο πλαίσιο. Αυτά σε διευκολύνουν να ρυθμίσεις το προφίλ EQ, ώστε ο ήχος σου να ακούγεται ιδανικά για οποιοδήποτε κομμάτι αναπαράγεις σε οποιοδήποτε δωμάτιο και αν βρίσκεσαι. Άλλες λειτουργίες, όπως ο έλεγχος αναπαραγωγής, η σίγαση μικροφώνου, η ρύθμιση της έντασης και η σύζευξη Bluetooth, ελέγχονται ομοίως από την εύχρηστη επιλογή κουμπιών και διακοπτών που είναι τοποθετημένα κατά μήκος της στεφάνης του ηχείου.

Το MARSHALL Uxbridge Voice έφτασε στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr, οπότε προλαβαίνεις να το βάλεις στη χριστουγεννιάτικη λίστα σου και να το κάνεις δικό σου πολύ σύντομα! SOUNDS Great!