Το Mavic 3 Classic της DJI αποτελεί την οικονομικότερη πρόταση της δημοφιλούς σειράς drone

1 έτος πριν
DJI Mavic 3 Classic Drone

Το Mavic 3 της DJI είναι ένα χρήσιμο κινηματογραφικό drone, αλλά η υψηλή τιμή του μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας αγοράς για πολλούς συγκριτικά με το παλαιότερο Mavic 2 Pro. Όμως η εταιρεία πιστεύει ότι έχει μια απλή λύση, μια οικονομικότερη έκδοση η οποία στερείται συγκεκριμένων χαρακτηριστικών αλλά προσφέρεται σε μια πιο συμφέρουσα τιμή. Έτσι η DJI παρουσίασε το Mavic 3 Classic, μια νέα έκδοση που αφήνει πίσω της τον τηλεφακό του ακριβού μοντέλου, σε αντάλλαγμα για μια καλύτερη τιμή.

Κατά τα άλλα, το Classic περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που μπορεί να σου φάνηκαν εξαρχής πολύ ενδιαφέροντα με το Mavic 3. Το κυρίαρχο στοιχείο παραμένει η Hasselblad κάμερα των 20 megapixel (24 mm), η οποία μπορεί να κάνει λήψη βίντεο σε ανάλυση 5,1K και έως 50 καρέ ανά δευτερόλεπτο (4K στα 60FPS) αλλά και να τραβήξει φωτογραφίες RAW 12-bit. Διαθέτει ακόμα αυτονομία 46 λεπτών, μια σίγουρα εντυπωσιακή επίδοση αλλά και εμβέλεια που ξεπερνά τα 12 χιλιόμετρα, εξαιτίας του συστήματος μετάδοσης O3+ που μπορεί να στείλει βίντεο 1080p 60FPS απευθείας στο τηλεχειριστήριο. Ακόμα ένας δέκτης AirSense ADS-B μπορεί να σε προειδοποιήσει για κοντινά αεροσκάφη, εάν επιχειρείς σε μεγαλύτερα ύψη, προκειμένου να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα (βασικά να το προσγειώσεις άμεσα).

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, έτσι και το Mavic 3 Classic απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που επιθυμούν την αναβάθμιση άλλου drone της DJI που πιθανόν έχουν στα χέρια τους ή ψάχνουν για επαγγελματικό σκοπό μια από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθευτούν το βασικό κιτ με κόστος €1599, το οποίο περιλαμβάνει τον φορτιστή και το βασικό τηλεχειριστήριο RC-N1. Με €1849 μπορείς να αποκτήσεις την πιο ολοκληρωμένη έκδοση με το τηλεχειριστήριο DJI RC που ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσεις το smartphone σου. Φυσικά και τα δύο μοντέλα μπορείς να τα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ αλλά και στο germanos.gr

Το Mavic 3 Classic ίσως να μην προορίζεται για νεοεισερχόμενους οπότε αν κάνεις τώρα τα πρώτα σου βήματα στο χώρο των μαγικών drone, θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά στον αναλυτικό μας οδηγό για να βρεις τι είναι καλύτερο για τις προσωπικές σου ανάγκες.