Με το εντυπωσιακό Try Galaxy App, μπορείς να ζήσεις την εμπειρία του Galaxy AI στο κινητό σου

2 μήνες πριν
galaxy ai is here

Η SAMSUNG, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο, λανσάρει μια καινοτόμο εφαρμογή, φέρνοντας την εμπειρία Galaxy AI της σειράς Galaxy S24, σε όλους. Το Try Galaxy App επιτρέπει σε χρήστες iOS και Android να δοκιμάσουν τις προηγμένες λειτουργίες των SAMSUNG Galaxy συσκευών, ακόμα και αν δεν διαθέτουν μια μέχρι στιγμής!

Συμβατό με μοντέλα από iPhone 7 και πάνω με το πιο πρόσφατο iOS, καθώς και με συσκευές Galaxy Z και Galaxy S Series από Galaxy S20 και μετά με το τελευταίο Android OS, το Try Galaxy App φέρνει την αιχμή της τεχνολογίας στα χέρια σου. Επιπλέον χρήστες Galaxy A Series αλλά και άλλων Android συσκευών μπορούν να κατεβάσουν και να βιώσουν την εφαρμογή, αν και η βελτιστοποίηση του One UI ενδέχεται να μην υποστηρίζεται πλήρως.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή, το περιβάλλον του κινητού σου μεταμορφώνεται σε SAMSUNG Galaxy, με αναλυτικές οδηγίες για τις λειτουργίες του Galaxy AI άμεσα διαθέσιμες. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα κύρια πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που προσφέρει το Try Galaxy App:

  • Κυκλώστε για αναζήτηση στο Google: Με μια απλή κίνηση, κύκλωσε οποιοδήποτε σημείο στην οθόνη σου και βρες άμεσα τις πληροφορίες που χρειάζεσαι μέσω Google search. Μια λειτουργία που κυριολεκτικά σου λύνει τα χέρια.
     
  • Photo Assist: Η τέλεια λήψη είναι πια στο χέρι σου. Μπορείς να αφαιρέσεις σκιές, αντανακλάσεις, να αλλάξεις το μέγεθος αντικειμένων και πολλά άλλα, για φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου.
     
  • Chat Assist: Γράψε μηνύματα γρήγορα και εύκολα με έξυπνες προτάσεις διατύπωσης. Επίλεξε ανάμεσα σε φιλικό, επαγγελματικό ή χαλαρό ύφος και άφησε το Chat Assist να προσθέσει ακόμα και τα κατάλληλα emoji.
  • Web Assist: Κέρδισε πολύτιμο χρόνο στην ανάγνωση άρθρων και ιστοσελίδων. Το Web Assist δημιουργεί περιλήψεις με τις πιο σημαντικές πληροφορίες του περιεχομένου, για γρήγορη και αποτελεσματική πλοήγηση.
     
  • Live Translate: Ζήσε την εμπειρία της ζωντανής μετάφρασης κλήσεων σε πραγματικό χρόνο, ξεπερνώντας τα γλωσσικά εμπόδια. 
     
  • Χαρακτηριστικά Κάμερας: Κάνε τις δοκιμές σου με προηγμένες λειτουργίες της κάμερας SAMSUNG Galaxy, όπως Nightography για εκπληκτικές νυχτερινές λήψεις και Space Zoom για κοντινές λήψεις από απόσταση.
     
  • Προσωποποίηση: Άλλαξε εύκολα θέματα και εικονίδια μέσω του OneUI και δώσε το δικό σου στυλ στη συσκευή σου.
     
  • Smart Switch: Μάθε πόσο γρήγορα και απλά μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα σου από την παλιά σου συσκευή σε ένα SAMSUNG Galaxy smartphone, μέσω επεξηγηματικών βίντεο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω συναρπαστικά χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα χωρίς καν να απαιτείται εγγραφή, και το μόνο που χρειάζεται είναι η εγκατάσταση του Try Galaxy App, πατώντας εδώ ή μέσα από το παρακάτω QR Code. Μέσα από διαδραστικά tutorials και προσομοίωση της εμπειρίας χρήσης, οι δυνητικοί αγοραστές μπορούν να δουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει να έχεις ένα SAMSUNG Galaxy στα χέρια σου.