Με σούπερ δυνατότητες τα POCO X5 5G και POCO X5 5G Pro έφθασαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

1 έτος πριν
POCO X5 5G & POCO X5 5G Pro

Αν ψάχνεις για δύο από τα πιο value for money smartphones της αγοράς, τα POCO X5 5G και POCO X5 5G Pro είναι πλέον διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Το γνωστό sub-brand της XIAOMI, παρουσιάζει δύο εξαιρετικές προτάσεις που συνδυάζουν πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, όμορφο design και φυσικά, ανταγωνιστική τιμή.

Αρχικά το POCO X5 5G έρχεται με πολύ όμορφο σχεδιασμό, πάχος 7,98 χιλιοστά και βάρος που δεν ξεπερνά τα 190 γραμμάρια. Στην εμπρόσθια όψη κυριαρχεί η AMOLED οθόνη των 6,67 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κάτι που δεν συναντάμε ακόμα και σε πιο ακριβές συσκευές. Μάλιστα η φωτεινότητα της συσκευής φτάνει τα 1200nits κάτι που κάνει εύκολη την ανάγνωσή της σε εξωτερικό χώρο ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια.

Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 695, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 6nm, χαρίζοντας πολύ καλές επιδόσεις που θα σε καλύψουν ακόμα και σε πιο «βαριές» εργασίες. Υποστηρίζει συνδέσεις με 5G δίκτυα ενώ δεν λείπει και η μεγάλη μπαταρία, κοινό γνώρισμα των POCO μοντέλων, με χωρητικότητα 5.000mAh, χαρίζοντας άνετη αυτονομία για 1 ημέρα ακόμα και με έντονη χρήση. Για τη φόρτιση υποστηρίζεται ταχύτητα 33W ενώ ο ίδιος ο φορτιστής βρίσκεται κανονικά μέσα στη συσκευασία.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε τριπλό σύστημα καμερών, με κύριο αισθητήρα στα 48MP που χαρίζει εξαιρετικές λήψεις με μεγάλη λεπτομέρεια ακόμα και το βράδυ όταν ο φωτισμός δεν είναι αρκετός.

Για το κάτι παραπάνω, το POCO X5 Pro 5G αποτελεί το «μυστικό σας για τη νίκη» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία. Με μεταλλική κατασκευή, η POCO ανανεώνει όλα τα επί μέρους χαρακτηριστικά, αρχής γενομένης από την οθόνη που και αυτή έχει διαστάσεις 6,67 ιντσών όμως στηρίζεται στην τεχνολογία FLOW AMOLED με υποστήριξη Dolby Vision Atmos και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz για ομαλό scrolling. Περιμετρικά το περιθώριο της οθόνης είναι μόλις 2,9 χιλιοστά, κάνοντας τη διαφορά ενώ η ποιότητα των χρωμάτων είναι άμεσα συγκρίσιμη ακόμα και με πιο ακριβά smartphones.

Η αναπαραγωγή ταινιών και γενικότερα multimedia περιεχομένου αποτελεί ένα από τα καλύτερα σενάρια του POCO X5 Pro 5G ειδικά με την παρουσία διπλών ηχείων, ενώ όπως φανερώνει και η ονομασία του, μπορεί να συνδεθεί με δίκτυα 5ης γενιάς.

Στο εσωτερικό, o Snapdragon 778G της Qualcomm χαρίζει σούπερ επιδόσεις όπως επιβεβαιώνει και το γνωστό πρόγραμμα benchmark, το AnTuTu, με σκορ 545.093. Στο πίσω μέρος, ο κεντρικός αισθητήρας έχει ανάλυση 108MP για φωτογραφίες με μεγάλη λεπτομέρεια αλλά και βίντεο με ανάλυση 4K. Στο POCO X5 Pro 5G βλέπουμε ακόμα και τη δυνατότητα “Dynamic RAM Expansion 3.0” η οποία αναλαμβάνει να αυξήσει τη διαθέσιμη μνήμη σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο και φτάνοντας ακόμα και τα 13GB. Συνοδεύεται από 2 ακόμη αισθητήρες, στα 8MP για υπερευρυγώνιες λήψεις αλλά και μια κάμερα στα 2MP η οποία κάνει εφικτή τη μακροφωτογράφιση.

Η φόρτιση της μπαταρίας των 5.000mAh γίνεται με τον turbo φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και με την ταχύτητα των 67W. Τρέχει το MIUI 14, το περιβάλλον που φημίζεται για τον όμορφο σχεδιασμό αλλά και την απουσία άχρηστων εφαρμογών και λειτουργιών.

Έλα και συ σε ένα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και κάνε δικό σου ένα από τα καινούρια POCO X5 και X5 Pro, κερδίζοντας G App πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε αμέτρητες προσφορές!