Υποστήριξη Siri για το νέο smartwatch της Garmin

2 έτη πριν
smartwatch

Χαράς ευαγγέλια για τους κατόχους iPhone και λάτρεις της άσκησης! Η Garmin ανακοίνωσε στο πλαίσιο της CES 2022 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, το νέο της smartwatch, Venu 2 Plus. Όπως προδίδει και η ονομασία του, πρόκειται για μία βελτιωμένη έκδοση του Venu 2 το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι. Υιοθετεί παρόμοιο design, ωστόσο έρχεται με μια σειρά από πολύ εύστοχες προσθήκες που σίγουρα δεν πρόκειται να αφήσουν ασυγκίνητους τους ενδιαφερόμενους.

Αρχικά το Venu 2 Plus διαθέτει διάμετρο 43 χιλιοστών και στρογγυλή οθόνη AMOLED. Είναι εφοδιασμένο με μικρόφωνο, κάτι που εν συνεχεία επέτρεψε στη Garmin να ενσωματώσει υποστήριξη της Siri, με δεδομένο φυσικά πως η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε iPhone μέσω Bluetooth. Ως εκ τούτου, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει από την ψηφιακή του βοηθό απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις, να καλέσει ταξί, να πάρει τηλέφωνα, να στείλει μηνύματα κ.α.

Σε ό,τι αφορά τις λοιπές δυνατότητές του τώρα, ως γνήσιο «τέκνο» της Garmin, είναι σε θέση να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα, την αναπνοή και τον κορεσμό οξυγόνου (SpO2) ενώ αξιολογεί και τον ύπνο. Η μπαταρία του αντέχει έως και για εννέα ημέρες ενώ προσφέρει δυνατότητα παρακολούθησης τεράστιου αριθμού αθλητικών δραστηριοτήτων, από τις πλέον τυπικές μέχρι τις πιο ασυνήθιστες, μέσα από 25 προεγκατεστημένες εφαρμογές. Αξίζει να σημειώσουμε πως το Venu 2 Plus είναι συμβατό και με Android smartphones, αποτελώντας έτσι μία all-around πρόταση στην κατηγορία του.

Τα ακόμα καλύτερα νέα πάντως, είναι πως το Venu 2 Plus είναι ήδη διαθέσιμο στο δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, με τιμή 449€