Το Mini 3 Fly More Combo drone της DJI απευθύνεται σε όσους ψάχνουν ένα drone αξιώσεων

1 έτος πριν
DJI Mini 3 drone

Θα πίστευε κανείς ότι μετά την κυκλοφορία σερί προϊόντων το 2022, η DJI θα είχε τελειώσει με τις ανακοινώσεις της για φέτος. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε το DJI Mini 3 Fly More Combo drone που απευθύνεται στην καταναλωτική αγορά. Πρόκειται για μια «περιορισμένη» έκδοση του Mini 3 Fly More Combo, χωρίς ανίχνευση εμποδίων εμπρός ή πίσω, χωρίς ActiveTrack αλλά και βίντεο που περιορίζεται σε 4K 30p. Όμως οι συμβιβασμοί αντικατοπτρίζονται στην τιμή δίνοντας την ευκαιρία στη DJI να απευθυνθεί σε ένα κοινό που ψάχνει ένα drone αξιώσεων στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Το Mini 3 ζυγίζει λιγότερο από 249 γραμμάρια, οπότε δεν χρειάζεται ειδική άδεια για να πετάξει σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Διαθέτει 1/1.3'' CMOS αισθητήρα με dual native ISO, διάφραγμα φακού f/1.7, μεγάλα 2.4μm 4 σε 1 pixels, αλλά και υποστήριξη HDR, για να τραβήξεις καθαρές λήψεις με πλούσια ζωντανά χρώματα κάθε στιγμή της ημέρας.

Με αυτονομία μπαταρίας έως 38 λεπτά θα βιώσεις πτήσεις δίχως περιορισμούς! Κι αυτό διότι πετάει ομαλά και σταθερά σε ανέμους έως 38kph επιπέδου 5, ενώ με ψηφιακή μετάδοση βίντεο DJI O2 θα απολαύσεις μέγιστη εμβέλεια έως 10 χιλιομέτρων με τεχνολογία κατά των παρεμβολών.  Παρά το μικρό του μέγεθος έχει "ισχυρή ισχύ", λέει η DJI, η οποία το βοηθάει να αντιμετωπίσει και δύσκολους ανέμους.

Η έκδοση DJI Mini 3 Fly More Combo περιλαμβάνει πληθώρα αξεσουάρ που αναβαθμίζουν την εμπειρία σου. Έτσι, έρχεται με το τηλεχειριστήριο DJI RC-N1 με εργονομικό σχεδιασμό για καλύτερη αίσθηση αλλά και άνεση στο κράτημα, για να μην σε κουράσει και, παράλληλα, να σου χαρίσει απόλυτη ακρίβεια. 

Η κυκλοφορία του DJI Mini 3 Fly More Combo drone αναμένεται στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ τις επόμενες ημέρες με τιμή 779€.