Το MOTOROLA edge 20 Lite στο ΓΕΡΜΑΝΟ

1 έτος πριν
MOTOROLA edge 20 Lite

Στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορείς πλέον να βρεις ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphones της χρονιάς για τη μεσαία κατηγορία, το MOTOROLA edge 20 Lite.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσεις το edge 20 Lite, με την εμφάνισή του να είναι ένας από αυτούς. Με κομψό, καμπυλωτό σχεδιασμό, η πρόταση της MOTOROLA ενσωματώνει μια ειδική επίστρωση προκειμένου η συσκευή να είναι ανθεκτική σε σταγόνες νερού σε περίπτωση που το χειρίζεσαι κατά τη διάρκεια βροχής.

Η οθόνη των 6,7 ιντσών είναι σίγουρα ένας ακόμη λόγος, υποστηρίζοντας την τεχνολογία OLED η οποία χαρίζει εντυπωσιακά χρώματα, με ανάλυση Full HD+, υποστήριξη HDR10+ αλλά και ρυθμό ανανέωσης 90Hz για ομαλή εικόνα ακόμα και σε σκηνές με έντονη δράση όπως στο αγαπημένο σου gaming!

Το κύριο σύστημα καμερών στο πίσω μέρος αποτελείται από 3 αισθητήρες, με την κύρια κάμερα να διαθέτει την εντυπωσιακή ανάλυση των 108MP. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Ultra Pixel, μπορείς να απολαύσεις φωτεινές και υψηλής ευκρίνειας λήψεις με ευαισθησία στο φως έως και 9 φορές περισσότερο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς και αποτύπωση έως ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων. Συνοδεύεται από υπερευρυγώνια κάμερα στα 8MP, κατάλληλη όχι μόνο για πανοραμικές φωτογραφίες αλλά και για μακροφωτογράφιση, φέρνοντας το αντικείμενο της λήψης σου 4 φορές πιο κοντά χωρίς να χάνει από λεπτομέρεια.

Τέλος το κεντρικό σύστημα καμερών περιλαμβάνει και μια κάμερα βάθους στα 2MP για εντυπωσιακά πορτραίτα , κάτι που ισχύει και για τη selfie κάμερα, στα 32MP αυτή τη φορά, υποστηρίζοντας την τεχνολογία Quad Pixel η οποία συνδυάζει πολλαπλές λήψεις σε 1 αρχείο, διατηρώντας τα καλύτερα μέρη από καθεμία.

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να είναι εφικτά αν η «καρδιά» του smartphone δεν ήταν εξίσου ικανή. Έτσι το MOTOROLA edge 20 Lite ενσωματώνει το Dimensity 720 SoC της MediaTek, το οποίο σε συνδυασμό με τα 8GB RAM, χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και υποστήριξη 5G. Το chipset της MediaTek είναι σε θέση να φέρει σε πέρας απαιτητικές καταστάσεις, με τα πάντα να λειτουργούν ομαλά ακόμα και όταν είναι ανοιχτές πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Επιπλέον με 128 GB ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, υπάρχει μεγάλος χώρος για φωτογραφίες, ταινίες, παιχνίδια, και μουσική ενώ μπορείς να προσθέσεις έως και 1 TB επιπλέον με μια κάρτα microSD.

Η αυτονομία του νέου MOTOROLA βάζει τα γυαλιά σε πολλές συσκευές της κατηγορίας, διαθέτοντας μεγάλη μπαταρία στα 5.000mAh και υποστηρίζοντας την ταχύτητα φόρτισης TurboPower στα 30W. Με το σχετικό φορτιστή μέσα στη συσκευασία, το edge 20 Lite μπορεί να λειτουργήσει για έως και 12 ώρες απλά με 10 λεπτά φόρτισης.

Έλα και συ μια βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ για να δεις από κοντά το MOTOROLA edge 20 Lite, ένα smartphone που οδηγεί τις πιο πρόσφατες εμπειρίες σε άλλο επίπεδο, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να πεις την ιστορία σου όπως ποτέ στο παρελθόν.