MOTOROLA Edge 40 Series – Ναυαρχίδες σε τιμή έκπληξη από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ

9 μήνες πριν
MOTOROLA EDGE 40 Series

Συνεχίζοντας τις φοβερές κυκλοφορίες smartphone των τελευταίων ετών, η MOTOROLA με τη σειρά edge 40 επιθυμεί να προσφέρει επιλογές 2 ναυαρχίδες με τιμή όμως πολύ μικρότερη απ’ ότι θα περίμενες.

MOTOROLA Edge 40 Pro 5G

Η σειρά αποτελείται από δύο μοντέλα, και το MOTOROLA edge 40 Pro είναι χωρίς αμφιβολία το κορυφαίο. Με συμμετρικό σχεδιασμό για άνετο κράτημα και όμορφο στυλ, το edge 40 Pro δίνει μια υπέροχη αίσθηση στην αφή. Είναι επίσης ανθεκτικό αφού προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass Victus της CORNING ενώ υποστηρίζει και το πρότυπο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

Περνώντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά, σίγουρα το μάτι πέφτει πρώτα στη φοβερή pOLED οθόνη των 6,67 ιντσών, με υποστήριξη HDR10+ και Dolby Vision για πλούσια χρώματα, βαθύ μαύριο και εξαιρετική αντίθεση. Ακόμα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz, έναν από τους μεγαλύτερους που έχουμε δει ποτέ σε smartphone, για ομαλό scrolling και αναβάθμιση της browsing εμπειρίας. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα στερεοφωνικά ηχεία που φέρουν την υποστήριξη Dolby Atmos, δίνουν μια κορυφαία εμπειρία κατά την αναπαραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Στο πίσω μέρος συναντάμε και το κύριο σύστημα καμερών του MOTOROLA edge 40 Pro που αποτελείται από δύο αισθητήρες στα 50MP, όχι μόνο για υπερευρυγώνιες λήψεις αλλά και για μακροφωτογράφιση. Συνοδεύεται από αισθητήρα βάθους στα 12MP για φοβερά πορτραίτα αλλά και έναν τηλεφακό 2X. Η εμπρόσθια κάμερα έχει τη φοβερή ανάλυση των 60MP και μέσω του λογισμικού της συσκευής μπορούμε να καταγράψουμε βίντεο ταυτόχρονα από την εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα της συσκευής, χαρακτηριστικό που θα το αγαπήσουν οι vloggers.

Η MOTOROLA εντυπωσιάζει και στο θέμα του chipset, έχοντας επιλέξει να ενσωματώσει το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, το οποίο έρχεται με 12GB μνήμη, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις στο χώρο του Android. Η μπαταρία των 4600mAh προσφέρει άνετη αυτονομία που ξεπερνά τη 1 ημέρα με κανονική χρήση ενώ υποστηρίζει ασύρματη γρήγορη φόρτιση 15W και ενσύρματη φόρτιση στα 125W. 

MOTOROLA Edge 40 5G

Η σειρά Edge 40 περιλαμβάνει και μια πιο οικονομική πρόταση, το MOTOROLA Edge 40 5G η οποία έρχεται με OLED οθόνη στις 6,55 ίντσες, ανάλυση FHD+ αλλά και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι οι κυρτές πλευρές της οθόνης, κάνοντας πιο εύκολο το κράτημα, αλλά και συμβάλλοντας σε ένα εντυπωσιακό οπτικό θέαμα αφού οι άκρες ανάβουν όταν δέχεσαι κάποια κλήση ή SMS. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη με άμεση απόκριση ενώ γενικότερα η χρήση της συσκευής σε εξωτερικό χώρο ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια, είναι κάτι αρκετά εύκολο. 

Όσον αφορά τις κάμερες, το Edge 40 5G διαθέτει ένα σύστημα διπλών αισθητήρων στο πίσω μέρος, με τον κύριο να έχει ανάλυση 50MP για μεγάλη λεπτομέρεια στις λήψεις σου ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού εξαιτίας της υποστήριξης οπτικής σταθεροποίησης και του διαφράγματος f/1.4. Συνοδεύεται από μια δεύτερη κάμερα στα 13MP για υπερευρυγώνιες λήψεις 120 μοιρών ενώ για τις selfies και τις βιντεοκλήσεις σου, μπορείς να στηριχτείς στην εμπρόσθια κάμερα των 32MP.

Όπως και το μεγαλύτερο αδερφάκι του έτσι και το MOTOROLA edge 40 υποστηρίζει το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP68 ενώ στο εσωτερικό υπάρχει το Dimensity 8020 SoC της MediaTek με οκταπύρηνο επεξεργαστή,  8GB RAM LPDDR4x και 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1.

Όσον αφορά τη μπαταρία, έχει χωρητικότητα 4.400mAh υποστηρίζοντας ενσύρματη φόρτιση στα 68W και ασύρματη γρήγορη φόρτιση 15W.

Και οι δύο συσκευές «τρέχουν» Android 13, με τη MOTOROLA να υπόσχεται 2 μεγάλες αναβαθμίσεις της πλατφόρμας και 3 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Έλα μια βόλτα στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δεις από κοντά τα νέα MOTOROLA Edge 40 και MOTOROLA Edge 40 Pro, με τιμή έκπληξη!