MWC 2023: Τι είδαμε στη SAMSUNG

1 έτος πριν
MWC 2023 SAMSUNG booth

Η παρουσία της SAMSUNG στην MWC 2023 είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δούμε στο περίπτερό της όλα τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες της, από τα Galaxy S23 Ultra και Galaxy Book3 Ultra, έως διαδραστικά εκθέματα που επιδεικνύουν με εντυπωσιακό τρόπο τις τελευταίες καινοτομίες της.

Ιδιαίτερη έμφαση, ωστόσο – ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά – δίνεται φέτος στο θέμα της βιωσιμότητας: "Στη SAMSUNG, πιστεύουμε ότι το μέλλον της καινοτομίας των Galaxy βρίσκεται στη δέσμευση για βιωσιμότητα και στην ανοιχτή συνεργασία με τους συνεργάτες", δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience (MX) Business της SAMSUNG Electronics. "Στο φετινό MWC, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε πώς οι τελευταίες σειρές μας, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S23 Ultra και Galaxy Book3 Ultra, αποτελούν παράδειγμα της προσέγγισης της SAMSUNG για την ενεργοποίηση νέων δυνατοτήτων που βελτιώνουν την καθημερινή μας ζωή".

Τον κεντρικό ρόλο στην σκηνή της SAMSUNG στην φετινή MWC 2023 έχει η σειρά Galaxy S23, που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει τα όρια στην δημιουργία περιεχομένου, σε έναν πιο οικολογικό σχεδιασμό.

Το προηγμένο σύστημα κάμερας της σειράς Galaxy S23 δίνει στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους, επιτρέποντάς τους να τραβήξουν «κινηματογραφικές» φωτογραφίες και βίντεο. Πράγματι, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά από τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά της κάμερας του Galaxy S23 Ultra, όπως δυνατότητες νυχτερινής φωτογραφίας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αισθητήρα Adaptive Pixel 200MP για φωτογραφίες με απίστευτες λεπτομέρειες, καθώς και προηγμένες φωτογραφίες πορτραίτου με AI Stereo Depth Map.

Επιπλέον, η σειρά Galaxy S23 προσφέρει στους gamers και τους δημιουργούς τις ταχύτερες και πιο ισχυρές επιδόσεις που έχει προσφέρει ποτέ το Galaxy, κάτι που είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε παίζοντας αγωνιστικά παιχνίδια με το Galaxy S23 Ultra.

Ασφαλώς, στον πυρήνα της καινοτομίας του SAMSUNG Galaxy Ultra βρίσκεται η συνδεδεμένη εμπειρία με το διευρυμένο οικοσύστημα Galaxy. Δοκιμάζοντας τις δυνατότητες σύνδεσης από το τηλέφωνο στον υπολογιστή με το Galaxy Book3 Ultra, μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε από πρώτο χέρι την απρόσκοπτη μετακίνηση σε πολλαπλές συσκευές, οθόνες και λειτουργικά συστήματα. Επιπλέον, πήραμε μια γεύση από υπηρεσίες για την βελτίωση της ποιότητας ύπνου, με το SAMSUNG Health στο Galaxy Watch5, το SAMSUNG Wallet και τη σύνδεση και τον έλεγχο οικιακών συσκευών με το SmartThings και εξερευνήσαμε τις λειτουργίες προστασίας της ιδιωτικής ζωής και τις ατελείωτες επιλογές προσαρμογής που είναι διαθέσιμες στις συσκευές Galaxy με το One UI 5.1.


Όλες οι νέες καινοτομίες της σειράς Galaxy S23 που θέτουν νέα πρότυπα φιλοξενούνται μέσα σε έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό που προάγει τη δέσμευση της SAMSUNG για βιωσιμότητα. Η σειρά Galaxy S23 ενσωματώνει ανακυκλωμένα υλικά σε περισσότερα εξαρτήματα της συσκευής από ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο προηγούμενο smartphone Galaxy3 και είναι κατασκευασμένη για να διαρκεί με ανθεκτικότητα και δυνατότητα επισκευής, καθιστώντας την αξιόπιστη για τα επόμενα χρόνια.

Για να επιδείξει την δέσμευσή της στην έννοια της "Καθημερινής Βιωσιμότητας", η SAMSUNG έστησε ένα εντυπωσιακό installation που αποτελείται από πολλαπλές γενιές ανακατασκευασμένων συσκευών της σειράς S.