Νέα Galaxy Tab S9 FE|Tab S9 FE+, Galaxy Buds FE, Galaxy SmartTag2 και Galaxy S23 FE από τη SAMSUNG

6 μήνες πριν
samsung galaxy tab s9 fe and galaxy buds fe

Η SAMSUNG ανανέωσε αυτή την εβδομάδα  τη σειρά μοντέλων FE (Fun Edition) με την κυκλοφορία των νέων tablet Galaxy Tab S9 FE|Tab S9 FE+ αλλά και των ακουστικών Galaxy Buds FE. Ως μέλη της οικογενείας FE, τα νέα μοντέλα θέλουν να φέρουν κάτι από την επιτυχία των μεγαλύτερων μοντέλων τους, σε πιο ανταγωνιστική τιμή.

SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE & Tab S9 FE+

Ας δούμε πρώτα τα νέα tablets της εταιρείας, τα SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE και Tab S9 FE+, δύο ευέλικτες συσκευές που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών, από ψηφιακούς δημιουργούς και επιχειρηματίες μέχρι φοιτητές, καλλιτέχνες και gamers. Προσφέρουν βελτιωμένη ταχύτητα και καλύτερες επιδόσεις σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά FE ενώ έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα, προσφέροντας μεγάλη οθόνη, ανθεκτικότητα και S Pen

Αναλυτικά, το Galaxy Tab S9 FE διαθέτει οθόνη 10,9 ιντσών ενώ το Tab S9 FE+ έρχεται με οθόνη 12,4 ιντσών. Και τα δύο διαθέτουν αυτόματο ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται έως και τα 90 Hz. Το Vision Booster βελτιώνει την ορατότητα σε εξωτερικά περιβάλλοντα βελτιστοποιώντας το χρώμα και την αντίθεση, ειδικά στις σκοτεινές περιοχές της οθόνης. Επιπλέον και τα δύο tablet έχουν λάβει πιστοποίηση IP68, προσφέροντας ενισχυμένη ανθεκτικότητα και αντοχή στο νερό, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τα tablets συνοδεύονταιι από το χαρακτηριστικό (αδιάβροχο) S Pen της SAMSUNG που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, διευκολύνοντας την καταγραφή ιδεών και σημειώσεων. Η SAMSUNG είναι γνωστή για την υποστήριξη που παρέχει σε όσα smartphones, tablets και laptops της υποστηρίζουν το S Pen, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που το Galaxy Tab S9 FE και Galaxy Tab S9 FE+ συνοδεύονται από μια ποικιλία δημιουργικών εργαλείων και εφαρμογών. Προσφέρουν έως και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, με δυνατότητα αναβάθμισης σε 1TB με κάρτα microSD.

Τα SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE και Tab S9 FE+ είναι διαθέσιμα σε χωρητικότητα 128GB & 256GBσε 3 χρώματα gray, mint & lavender, από 549€ ή από 15,25€ σε έως 36 άτοκες δόσεις. Η εταιρεία κυκλοφορεί δύο εκδόσεις για κάθε μοντέλο οπότε μπορείς να επιλέξεις είτε την Wi-Fi έκδοση, είτε αυτή που παρέχει παράλληλα και δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα.

SAMSUNG Galaxy Buds FE

Εκτός από το νέο tablet, η SAMSUNG ανακοίνωσε και τα SAMSUNG Galaxy Buds FE. Τα νέα Bluetooth ακουστικά φέρνουν την κορυφαία εμπειρία ήχου της SAMSUNG σε περισσότερους χρήστες. 
Είναι εμπνευσμένα από τον εμβληματικό και εργονομικό σχεδιασμό της σειράς, ενώ παράλληλα είναι αρκετά άνετα για να τα φοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σ’ αυτό βοηθάνε και τα τρία διαφορετικά ακροφύσια που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Προσφέρουν ισχυρά μπάσα για βαθύ και πλούσιο ήχο, ισχυρή λειτουργία Active Noise Cancellation (ANC) και Ambient Sound. Τα Buds FE παρέχουν έως και 8,5 ώρες αναπαραγωγής με τα ακουστικά και συνολικά έως και 30 ώρες μαζί με τη θήκη φόρτισης.

Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου «τρέχει» και μια σούπερ προσφορά αφού αν συνδυάσεις την αγορά του Galaxy Tab S9 FE ή του Galaxy Tab S9 FE+ με τα Galaxy Buds FE, μπορείς να κάνεις δικά σου τα Galaxy Buds FE με όφελος 50€!

SAMSUNG Galaxy SmartTag2

Έκπληξη αποτελεί η παρουσία του νέου Galaxy SmartTag2, του αναβαθμισμένου bluetooth tracker της SAMSUNG, ο οποίος έρχεται με αρκετές αξιοσημείωτες βελτιώσεις όπως ένας νέος σχεδιασμός σε σχήμα δακτυλίου.

Το νέο SmartTag2 διαθέτει αρχικά έναν πιο ανθεκτικό και αδιάβροχο σχεδιασμό με ενσωματωμένο μεταλλικό βρόχο για εύκολη προσάρτηση σε κλειδιά, τσάντες και άλλα αντικείμενα. Μια σημαντική νέα προσθήκη είναι η υποστήριξη τεχνολογίας Ultra Wideband (UWB) που επιτρέπει ακριβέστερη παρακολούθηση από συμβατά Galaxy smatphones. Έτσι μπορείς να δεις τη σχετική απόσταση από τον tracker και να χρησιμοποιήσεις την επαυξημένη πραγματικότητα για να τον εντοπίσεις οπτικά και αυτόν και το αντικείμενο στο οποίο είναι τοποθετημένος.

Άλλη τεράστια βελτίωση βλέπουμε στην αυτονομία η οποία έχει επεκταθεί σε έως και 500 ημέρες σε κανονική λειτουργία ενώ με τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εκτοξεύεται στις 700 ημέρες. Πρόκειται για αύξηση 50% σε σχέση με το αρχικό SmartTag. 

Η ρύθμιση και ο εντοπισμός του SmartTag2 γίνεται μέσω της εφαρμογής SmartThings Find της SAMSUNG. Τα δεδομένα του χρήστη είναι κρυπτογραφημένα ενώ υπάρχουν διασφαλίσεις για την αποφυγή ανεπιθύμητης παρακολούθησης από άλλους. Σε άλλες βελτιώσεις, βλέπουμε και την παρουσία λειτουργίας καταγραφής περιπάτου κατοικίδιων ζώων, μία από τις δημοφιλέστερες χρήσεις όλων των bluetooth trackers.

και...SAMSUNG Galaxy S23 FE

Από την παρουσίαση της SAMSUNG δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα smartphone, με το SAMSUNG Galaxy S23 FE να κάνει τα αποκαλυπτήριά του. Διαθέτει τον εμβληματικό σχεδιασμό της σειράς S και ένα premium φινίρισμα, το οποίο προστατεύεται από το νερό και τη σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP68.  Η συσκευή είναι κατασκευασμένη με ανακυκλωμένα υλικά και διατίθεται σε τέσσερα εντυπωσιακά χρώματα, επιτρέποντας στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ τους.

Το Galaxy S23 FE διαθέτει κάμερα υψηλής ανάλυσης 50MP και οπτικό ζουμ 3X, επιτρέποντας στους χρήστες να αποτυπώνουν ευκρινείς λεπτομέρειες σε κάθε σκηνή. Η λειτουργία Nightography επιτρέπει καθαρές selfies και πορτραίτα με ζωντανά χρώματα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Δεν λείπει η προηγμένη ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας (VDIS), σε συνδυασμό με τον οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) για σταθερές λήψεις εν κινήσει.

Το Galaxy S23 FE χρησιμεύει ακόμα και ως mobile στούντιο επεξεργασίας, με τη λειτουργία Pro Mode να προσφέρει χειροκίνητο έλεγχο για την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα, το ISO και άλλα. Τα εργαλεία επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη βοηθούν στην αναβάθμιση των δημιουργιών σου, καθιστώντας το ιδανικό για τη δημιουργία περιεχομένου που μπορείς να μοιραστείς.

Για παιχνίδια και streaming, η συσκευή διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή και σύστημα ψύξης που βοηθά στον έλεγχο της θερμότητας και στη διατήρηση της απόδοσης. Διαθέτει μπαταρία 4.500mAh που φορτίζει έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά με φορτιστή 25W. Ως ένα από τα κορυφαία SAMSUNG smartphones, δεν θα μπορούσε να μη ξεχωρίζει και στον τομέα της οθόνης. Και φέτος η εταιρεία κάνει τη διαφορά με μια οθόνη  6,4 ιντσών Dynamic AMOLED 2X, η οποία χαρίζει εκπληκτικά χρώματα, και με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz.

Γενικότερα, οι νέες προτάσεις της SAMSUNG για τη σειρά μοντέλων FE κάνουν πιο εύκολη από ποτέ την εμπειρία της πλήρους ισχύος του συνδεδεμένου οικοσυστήματος Galaxy. Με το Multi Control, οι χρήστες μπορούν εύκολα να μεταφέρουν περιεχόμενο μεταξύ πολλαπλών συσκευών Galaxy. Ακόμα, τα βίντεο ή οι εικόνες μπορούν να μεταφερθούν από το smartphone στο tablet και αντίστροφα με τη λειτουργία Quick Share για ευκολότερη επεξεργασία.

Με τις νέες αυτές προσθήκες στη σειρά FE, η SAMSUNG συνεχίζει να αναπτύσσει το οικοσύστημα των συσκευών της, ενισχύοντας τις δυνατότητες για δημιουργικότητα και παραγωγικότητα. Τα νέα SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE και Tab S9 FE+, τα Galaxy Buds FE και το Galaxy SmartTag2 είναι ήδη διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ ενώ τα νέα smartphones SAMSUNG Galaxy S23 FE θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Stay tuned για την άφιξή τους!