Νέα σειρά Yoga Slim laptop από τη Lenovo με προτάσεις για όλα τα γούστα

1 έτος πριν
Lenovo Yoga Slim laptop

Η δημοφιλής σειρά φορητών υπολογιστών Yoga της Lenovo ανανεώνεται με νέα μοντέλα με ανανεωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και την παρουσία των Windows 11, έχοντας πάντα τη δυνατότητα μετατροπής σε tablet. Αρχικά το Yoga Slim 9i έρχεται με οθόνη 14" έως 4K OLED ενώ διακρίνεται μεταξύ άλλων για το λεπτό σασί του -μόλις 14,9 χιλιοστά- με στρογγυλεμένες, λείες γραμμές, για μια ακόμη πιο άνετη εμπειρία χρήσης και μεταφοράς. Στο εσωτερικό θα βρεις επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς που εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις ενώ η τεχνολογία Lenovo A.I. Core 2.0 προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και ακόμη εξυπνότερους μηχανισμούς ασφαλείας, οι οποίοι περιλαμβάνουν την κρυπτογράφηση σε επίπεδο υλικού εξοπλισμού, με στόχο την προστασία της συσκευής από επιθέσεις root και ransomware.

Τα Yoga Slim 7i Pro X (14”, 7) και Yoga Slim 7 Pro X εντυπωσιάζουν σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο για τον πανέμορφο σχεδιασμό τους αλλά και για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά που τα συναντάμε συνήθως σε πολύ μεγαλύτερα laptop. Σε αυτά διακρίνεται η νέα γενιά επεξεργαστών της Intel, μνήμη RAM LPDDR5 έως τα 32GB, κάρτες γραφικών έως και NVIDIA GeForce RTX 3050 με πιστοποίηση NVIDIA Studio, ενώ η τεχνολογία Lenovo X Power ανεβάζει το θερμικό σχεδιασμό σε άλλο επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και για την οθόνη Lenovo PureSight 14,5 ιντσών που διαθέτει ανάλυση 3Κ και συχνότητα ανανέωσης στα 120Hz, με προαιρετική λειτουργία αφής και υποστήριξη χρωματικής παλέτας υψηλής πιστότητας, για ακόμη πιο πλούσιες αποχρώσεις.

Το Yoga Slimi 7i Carbon σίγουρα τραβάει τα βλέμματα με τον εξαιρετικό σχεδιασμό του, με έμφαση στην αντοχή που εξασφαλίζει το αεροδιαστημικής τεχνολογίας κράμα μαγνησίου από το οποίο είναι κατασκευασμένο, ενισχυμένο με πολλαπλά στρώματα ανθρακονήματος. Με βάρος μικρότερο από 1 κιλό, το Yoga Slim 7i Carbon διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς, οθόνη 13,3 ιντσών με ανάλυση 2.5K και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Το πληκτρολόγιο καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας και ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια αφής, γεγονός που καθιστά το Yoga Slim 7i Carbon ένα εξαιρετικά ευέλικτο και ισχυρό εργαλείο, το οποίο μπορεί να σας συνοδεύσει παντού.

Η σειρά περιλαμβάνει ακόμα τα Yoga Slim 7 Pro (14”, 7) και Yoga Slim 7i Pro (14”, 7). Προσφέρουν στοχευμένες επιδόσεις, παρέχοντας κορυφαίο σχεδιασμό με σασί αλουμινίου, σε απόχρωση Storm Grey ή Cloud Grey5 ενώ παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας σε χρήστες που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, καθώς προτείνονται με έως και τους πλέον σύγχρονους επεξεργαστές Intel Core ή ΑΜD Ryzen 6000 Series. Διατίθονται ακόμα με κάρτες γραφικών έως και Nvidia GeForce RTX 2050, ειδικές για φορητούς υπολογιστές, προσφέρουν εκπληκτική χρωματική πιστότητα, φωτεινότητα και αντίθεση χάρη στην προαιρετική οθόνη OLED Lenovo PureSight, που μπορεί να συνδυαστεί προαιρετικά με τεχνολογία Dolby Vision και χρωματική παλέτα στο 100% sRGB.

Τέλος το Yoga 7 έχει οθόνη 14,7 ιντσών και είναι φυσικά πολυμορφικό αφού μπορεί να μεταμορφωθεί σε tablet. Χαρακτηρίζεται από λείες γραμμές για άνεση χρήσης και ευκολότερη μεταφορά και είναι εφοδιασμένο με ισχυρούς επεξεργαστές της σειράς AMD Ryzen 6000. Υπάρχει ακόμα δυνατότητα επιλογής οθόνης έως και 2,8Κ OLED με υποστήριξη αφής και τεχνολογία Dolby Vision για απόλυτα ρεαλιστικά χρώματα, πλουσιότερη λεπτομέρεια και εργοστασιακές ρυθμίσεις χαμηλής εκπομπής μπλε φωτός. Παράλληλα, η τεχνολογία Dolby Atmos προσφέρει εξαιρετική ηχητική εμπειρία που περιβάλλει το χρήστη, χάρη στα τέσσερα ηχεία που διαθέτει η συσκευή.