Το νέο αναδιπλούμενο RAZR 2022 της MOTOROLA εντυπωσιάζει με τις δυνατότητές του

1 έτος πριν
RAZR 2022

Ένα νέο αναδιπλούμενο smartphone καλωσορίζει η ελληνική αγορά, κι αυτό δεν είναι άλλο από το RAZR 2022 της MOTOROLA. Αποτελώντας συνέχεια του θρυλικού μοντέλου, το νέο Razr έρχεται να διορθώσει αρχικά τα κακώς κείμενα του προκατόχου του, αποτελώντας μια κορυφαία αναβάθμιση.

Η αρχή γίνεται από την εμφάνισή του η οποία σίγουρα αποπνέει μια premium αισθητική, διατηρώντας πάντα το clamshell form factor που κάνει πανεύκολη τη μεταφορά του στην τσέπη σου, αφού περιορίζονται σημαντικά οι διαστάσεις του. Στην εξωτερική πλευρά βρίσκουμε και την πρώτη Quick View οθόνη των 2,7 ιντσών, η οποία είναι διαδραστική και σου επιτρέπει να διαβάζεις και να στέλνεις μηνύματα, να κάνεις λήψεις φωτογραφιών, να πραγματοποιείς πληρωμές και πολλά άλλα, και χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις πλήρως το smartphone.

Φυσικά η όλη μαγεία του νέου Razr 2022 βρίσκεται όταν το ανοίξουμε πλήρως, ξεδιπλώνοντας έτσι τη μεγάλη του οθόνη των 6,7 ιντσών, τεχνολογίας P-OLED και με ανάλυση FHD+. Αν δεν γνωρίζεις, με την τεχνολογία P-OLED, μπορείς να απολαύσεις πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις από το πιο βαθύ μαύρο έως τα πιο πλούσια και πιο ζωντανά χρώματα ενώ υποστηρίζεται και πιστοποίηση HDR10+. Το ξεδίπλωμα της αναδιπλούμενης οθόνης γίνεται με πολύ καλύτερο τρόπο από το προηγούμενο μοντέλο εξαιτίας του αναβαθμισμένου hinge που επιτρέπει τη ρύθμιση της οθόνης σε όποια γωνία επιθυμείς.

Πάμε και στις κάμερες όπου και εδώ τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Ο αισθητήρας κύριας κάμερας 50MP διαθέτει μεγάλα Ultra Pixel 2,0μm, προσφέροντας 4 φορές καλύτερη ευαισθησία σε χαμηλό φως για πιο ευκρινείς, πιο ζωντανές φωτογραφίες. Υπάρχει και η λειτουργία Instant All-Pixel Focus για 32x περισσότερα pixels εστίασης ενώ ο κύριος αισθητήρας έρχεται επίσης με OIS για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων κουνημάτων, παρέχοντας πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο.

Δεν λείπουν και οι υπερευρυγώνιες φωτογραφίες με έναν αισθητήρα 13MP ενώ υπάρχει ακόμα η δυνατότητα για μακροφωτογράφιση για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η εγγραφή βίντεο αποτελεί ένα δυνατό χαρτί της συσκευής υποστηρίζοντας αναλύσεις 8K, μια ανάλυση που λίγα smartphones της αγοράς διαθέτουν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του προκατόχου της συσκευής ήταν οι επιδόσεις του, κάτι που δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση αφού στηρίζεται στο Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm με 12GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία ξεχωρίζει για την αυτονομία της και είναι μεγαλύτερη κατά 1,25x από την προηγούμενη γενιά, ενώ προσφέρει έως και 2 φορές ταχύτερη φόρτιση με το φορτιστή 30W TurboPower, αλλά και ώρες λειτουργίας με μόλις λίγα λεπτά φόρτισης.

Το MOTOROLA Razr 2022 έρχεται και στη χώρα μας προς τα τέλη του έτους, οπότε ίσως είναι καλύτερο να ενημερώσεις τη λίστα σου για τον Άγιο Βασίλη.