Το νέο LENOVO Tab Plus αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση για ψυχαγωγία και παραγωγικότητα

3 μήνες πριν
guy using LENOVO Tab Plus

Η LENOVO φέρνει στον ΓΕΡΜΑΝΟ το νέο της tablet, το LENOVO Tab Plus, που υπόσχεται να προσφέρει μια πρωτοποριακή εμπειρία ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας. Με καινοτόμα χαρακτηριστικά και εξελιγμένη τεχνολογία, το Tab Plus στοχεύει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των σύγχρονων χρηστών.

Αρχικά το LENOVO Tab Plus WiFi διαθέτει μια εντυπωσιακή οθόνη 11.5 ιντσών με ανάλυση 2K (2000 x 1200 pixels). Η οθόνη καταλαμβάνει το 86% της εμπρόσθιας όψης της συσκευής, προσφέροντας μια καθηλωτική οπτική εμπειρία. Με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, η οθόνη εξασφαλίζει ομαλή κύλιση και άμεση ανταπόκριση στις κινήσεις του χρήστη.

Η ποιότητα της οθόνης ενισχύεται περαιτέρω με την πιστοποίηση TÜV 2.0 για προστασία από το μπλε φως, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών κατά την παρατεταμένη χρήση. . Διαθέτει ενσωματωμένη βάση στήριξης 175 μοιρών για άνετη τοποθέτηση και σταθερότητα, που επιτρέπει ακόμα περισσότερες χρήσεις.

Χωρίς αμφιβολία όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του LENOVO Tab Plus είναι το προηγμένο ηχητικό του σύστημα. Συγκεκριμένα το tablet διαθέτει οκτώ ηχεία JBL Hi-Fi, αποτελώντας το μοναδικό tablet στην αγορά με σύστημα Hi-Fi matrix. Το ηχητικό σύστημα περιλαμβάνει τέσσερις μονάδες Matrix Tweeter και τέσσερις μονάδες Force-Balanced Bass, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου που δύσκολα θα συναντήσεις σε άλλο tablet. Ενδεικτικό των ηχητικών δυνατοτήτων του είναι ότι το Tab Plus διαθέτει λειτουργία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο ηχείο Bluetooth, με το ηχητικό του σύστημα να παράγει στερεοφωνικό ήχο 26W από ένα ηχείο 22cc. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν την ένταση του ήχου για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. 

Να σημειώσουμε πως το LENOVO Tab Plus υποστηρίζει και αναπαραγωγή βίντεο FHD με τεχνολογία Dolby Atmos, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου tablet της LENOVO είναι η λειτουργία Reading Mode, η οποία προσομοιώνει το χρώμα των σελίδων ενός βιβλίου. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ χρωματικής και μονόχρωμης λειτουργίας, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής χαλαρωτικών ήχων για μια πιο καθηλωτική εμπειρία ανάγνωσης.

Στην καρδιά του LENOVO Tab Plus βρίσκεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio G99, ο οποίος εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία και αποδοτική διαχείριση ενέργειας. Το tablet διαθέτει RAM 8GB και είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 128GB και 256GB, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD έως 1TB.

Η μπαταρία του Tab Plus έχει μεγάλη χωρητικότητα στα 8.600 mAh, προσφέροντας έως και 10 ώρες συνεχούς streaming. Επιπλέον, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45W, επιτρέποντας την πλήρη φόρτιση της συσκευής σε μόλις 90 λεπτά. Το Tab Plus τρέχει Android 14 και σύμφωνα με τη LENOVO θα λάβει αναβαθμίσεις σε Android 15 και Android 16, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια υποστήριξη και ασφάλεια. Η εταιρεία δεσμεύεται ακόμα να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι τον Ιανουάριο του 2028.

Δεν λείπουν και οι φωτογραφικές ικανότητες, με τη LENOVO να ενσωματώνει κάμερες που υποστηρίζουν βασικές λειτουργίες λήψης φωτογραφιών και βίντεο. Η ποιότητα της οθόνης και η υποστήριξη για FHD streaming υποδηλώνουν ότι το Tab Plus μπορεί να προσφέρει ικανοποιητική εμπειρία προβολής και επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο.

Όσον αφορά το λογισμικό, το LENOVO Tab Plus περιλαμβάνει διάφορα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης. Αυτά είναι τα εξής:

  • Google Kids Space: Ένα ασφαλές περιβάλλον για παιδιά με εκπαιδευτικό περιεχόμενο και παιχνίδια.
  • Privacy Dashboard: Επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις άδειες πρόσβασης των εφαρμογών, ενισχύοντας την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα.
  • Ενσωματωμένη λειτουργία ψηφιακού άλμπουμ και ρολογιού κατά τη φόρτιση.

Το Tab Plus υποστηρίζει επίσης μια σειρά από περιφερειακά, όπως γραφίδα με 4.096 επίπεδα πίεσης και πληκτρολόγιο με δυνατότητα σύνδεσης σε έως και τρεις συσκευές, τα οποία πωλούνται χωριστά.

Αν βρίσκεσαι στο ψάξιμο για ένα πρωτοποριακό tablet, ειδικά σε ότι αφορά την αναπαραγωγή ταινιών και άλλου multimedia υλικού, επιβάλλεται μια επίσκεψη στο ΓΕΡΜΑΝΟ. Το LENOVO Tab Plus WiFi αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση με προηγμένη οθόνη, ισχυρό ηχητικό σύστημα για συγκλονιστικά δυνατό ήχο και άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά λογισμικού, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες τόσο για ψυχαγωγία όσο και για παραγωγικότητα.