O ΓΕΡΜΑΝΟΣ και οι Unboxholics στη Μαδρίτη για το εκπληκτικό MOTOROLA Razr 40 Ultra

11 μήνες πριν
MOTOROLA Razr 40 Ultra

Η MOTOROLA παρουσίασε με κάθε επισημότητα τα νέα της foldable smartphones στη Μαδρίτη, σε ένα εντυπωσιακό event στο οποίο παρευρέθηκε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και οι Unboxholics.

Το μοντέλο που έκλεψε τα βλέμματα ήταν χωρίς αμφιβολία το MOTOROLA Razr 40 Ultra, το οποίο αποτελεί στην ουσία την 4η γενιά του γνωστού αναδιπλούμενου smartphone της εταιρείας. Στηρίζεται φυσικά στον κλασσικό σχεδιασμό του θρυλικού Razr το οποίο έκαψε καρδιές στη δεκαετία του 2000, όμως πλέον με τις κατάλληλες αλλαγές για μια διαφορετική εποχή. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται αρχικά οι δύο εκπληκτικές οθόνες του, με τη μεγάλη στο εσωτερικό να φτάνει τις 6,9 ίντσες όταν είναι πλήρως ξεδιπλωμένη, και με την τσάκιση να είναι σχεδόν αόρατη.

Στηρίζεται φυσικά στην τεχνολογία OLED ενώ διαθέτει ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz. Η δεύτερη OLED οθόνη στην εξωτερική πλευρά της συσκευής είναι σημαντικά ανανεωμένη από τον προκάτοχό της, αφού διαθέτει διαστάσεις 3,6 ιντσών (ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz) και είναι πλήρως χρηστική αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις σημαντικότερες λειτουργίες του κινητού χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις τη μεγάλη οθόνη. Η MOTOROLA κάνει μάλιστα και τη ζωή μας εύκολη παρέχοντας σε επίπεδο λογισμικού μια σειρά από 9 διαφορετικά πάνελ, τα οποία περιλαμβάνουν συντομεύσεις για ειδοποιήσεις, widgets ειδήσεων και καιρού αλλά και εφαρμογών που έχεις εγκατεστημένες στη συσκευή.

Όπως μας ενημερώνουν οι Unboxholics, το MOTOROLA Razr 40 Ultra ενσωματώνει στο εσωτερικό του το Snapdragon 8+ Gen 1 chipset της Qualcomm με 8GB μνήμη και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Υποστηρίζεται ακόμα γρήγορη φόρτιση στα 30W ενώ για πρώτη φορά μπορούμε να φορτίσουμε ένα Razr foldable smartphone και ασύρματα. Για πρώτη φορά ακόμα υποστηρίζεται και ένα πρότυπο αδιαβροχοποίησης, το IP52 που προστατεύει τη συσκευή αν πέσει πάνω της λίγο νερό.

Περνώντας στις κάμερες, στο πίσω μέρος βρίσκουμε 2 αισθητήρες με τον κύριο να έχει ανάλυση 12MP με f/1.5 και υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης. Συνοδεύεται από έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα στα 13MP που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εγγραφή 4K βίντεο. Στην κορυφή της μεγάλης οθόνης βρίσκουμε και την τρίτη κάμερα στα 32MP, η οποία υπόσχεται κορυφαία πορτραίτα.

Παράλληλα η MOTOROLA μας επιφύλαξε μία ακόμη ανακοίνωση, το «απλό» Moto Razr 40, το οποίο θα κυκλοφορήσει «τους επόμενους μήνες» με μικρότερα specs και τιμή. Περισσότερα πάντως θα μάθουμε το επόμενο διάστημα αφού η MOTOROLA δεν ήταν έτοιμη να μοιραστεί μαζί μας περισσότερες πληροφορίες.

Το MOTOROLA Razr 40 Ultra έρχεται μέσα στο μήνα και στη χώρα μας, και θα το βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ και το germanos.gr οπότε stay tuned!