Οι νέες δυνατότητες του Magic Remote και του webOS των LG τηλεοράσεων μέσα από ελληνικό βίντεο

3 εβδομάδες πριν
LG Magic Remote

Η LG, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην αγορά των έξυπνων τηλεοράσεων, έχει αναπτύξει το webOS και το Magic Remote, δύο ιδιαίτερα εργαλεία που αλλάζουν τον τρόπο που οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις τηλεοράσεις τους. Η νοτιοκορεατική εταιρεία, με στόχο να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις δυνατότητες αυτών των τεχνολογιών, δημιούργησε ένα video ελληνικής παραγωγής που παρουσιάζει αναλυτικά τα πλεονεκτήματά τους.

Το Magic Remote της LG είναι ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης που διαθέτει υποστήριξη αναγνώρισης ομιλίας, διευκολύνοντας τον έλεγχο και τον συγχρονισμό των συσκευών του σπιτιού ενώ την ίδια ώρα είναι συμβατό με όλες τις τηλεοράσεις της εταιρείας. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωνητικές εντολές στα ελληνικά και το trackball για να έχουν άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες ψυχαγωγίας και έξυπνου σπιτιού, χωρίς να χρειάζονται πολλαπλά τηλεχειριστήρια.

Το Magic Remote διαθέτει επίσης 9 αριθμητικά κουμπιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συντομεύσεις για την άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές. Στην ουσία πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο τηλεχειριστήριο με δυνατότητες pointing, wheel, drag & drop, αριθμητικό πληκτρολόγιο και πλήκτρα πρόσβασης σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming.

Χάρη στο AI Concierge και το ThinQ AI, το Magic Remote προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες ψυχαγωγίας βάσει του ιστορικού φωνητικής αναζήτησης του χρήστη. Με μια απλή φωνητική εντολή, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την ένταση του ήχου, να ακούσουν μουσική ή να παρακολουθήσουν μια νέα σειρά. 

Από την άλλη πλευρά, το webOS καθιστά τις εφαρμογές της LG Smart TV εύχρηστες και προσβάσιμες, επιτρέποντας την ταχεία περιήγηση και εναλλαγή μεταξύ τους. Η πρόσφατη αναβάθμιση της πλατφόρμας του webOS μετατρέπει την LG τηλεόραση σε έναν κεντρικό κόμβο οικιακής ψυχαγωγίας, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία με προτάσεις περιεχομένου βάσει των προτιμήσεων του χρήστη.

Αντίστοιχα, το UI Quick Cards κατηγοριοποιεί το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σε ενότητες όπως μουσική, παιχνίδια και αθλητικά, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε αυτά μέσω μιας διαισθητικής διεπαφής παρόμοιας με εκείνη των smartphone. Επιπλέον, η λειτουργία Sports Alert κρατά τους χρήστες ενήμερους για τις αγαπημένες τους αθλητικές ομάδες, παρέχοντας ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για βαθμολογίες και αποτελέσματα.