Το Samsung Galaxy καλωσορίζει το Galaxy Tab A8

2 έτη πριν
Samsung Galaxy Tab A8

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab A8, το νέο μοντέλο της σειράς tablet Galaxy Tab A που έρχεται να προσφέρει μία αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης χάρη στη μεγαλύτερη οθόνη, τη βελτιωμένη απόδοση και την αυξημένη ισχύ του. Υιοθετεί λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό που επιτρέπει την άνετη μεταφορά και χρήση του για κάθε λογής σκοπό -εκπαίδευση, ψυχαγωγία ή επικοινωνία. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται φυσικά και η πλήρης συμβατότητά του με το όλο οικοσύστημα της Samsung και άλλες συσκευές Galaxy.

Το Galaxy Tab A8 διαθέτει μεγάλη οθόνη 10,5 ιντσών με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο που καταλαμβάνει το 80% της επιφάνειας πρόσοψής του για καθηλωτικές εμπειρίες θέασης. Σε αυτό το τελευταίο συμβάλλει τα μέγιστα το τετραπλό ηχείο με Dolby Atmos που πλαισιώνει την κρυστάλλινη εικόνα με πλούσιο, βαθύ και ρεαλιστικό ήχο. Επεξεργαστής και κάρτα γραφικών έχουν αυξηθεί κατά 10% σε σύγκριση με το Galaxy Tab A7 του 2020, προσφέροντας ακόμα καλύτερη απόδοση χωρίς κολλήματα ενώ στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο, έρχεται να προστεθεί υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD.

Το tablet της Samsung διατίθεται με 3 GB ή 4 GB μνήμης RAM, ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξει κανείς. Σε κάθε περίπτωση είναι εφοδιασμένο με μπαταρία χωρητικότητας 7040 mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης έως και 15 W για streaming δίχως όρια. Παράλληλα, η Samsung το έχει εξοπλίσει με εργαλεία γονικού ελέγχου, λειτουργίες Multi-Active Window και Drag & Split για άνετο multitasking, καθώς επίσης και κάμερες 8 MP και 5 MP στην πίσω και την μπροστά όψη για ποιοτικές βιντεοκλήσεις και όμορφες εικόνες.

Το Samsung Galaxy Tab A8 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 21 Ιανουαρίου 2022 σε τρία χρώματα (γκρι, ασημένιο, ροζ-χρυσό). Οι νέοι χρήστες θα πάρουν μαζί με το Tab A8 και δύο μήνες δωρεάν συνδρομής YouTube Premium για θέαση χωρίς διαφημίσεις, προβολή βίντεο χωρίς διακοπές και δυνατότητα offline αναπαραγωγής. Επιπρόσθετα, τα μέλη της πλατφόρμας Samsung Members θα πάρουν με την αγορά του Tab A8 μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου 2022, δώρο το ασύρματο πληκτρολόγιο Samsung Smart Keyboard Trio 500 για μια εμπειρία που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα εκείνη ενός PC.