Το OPPO A78 5G αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

1 έτος πριν
OPPO A78 5G

Μία από τις οικονομικότερες συσκευές 5G με χαρακτηριστικά που θυμίζουν… ναυαρχίδα έφτασε αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το OPPO A78 5G.

Με ξεχωριστή αισθητική και πολυτελές dual-tone φινίρισμα, το OPPO A78 5G διαθέτει οθόνη IPS LCD με διαγώνιο 6,56” και ανάλυση HD+ (1.612 x 720 pixels), η οποία προσφέρει μία εξαιρετικά ομαλή εμπειρία χρήσης χάρη στην υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης έως και 90 Hz.

Στη μικρή εγκοπή, στο άνω τμήμα της οθόνης βρίσκεται η κάμερα για selfies, η οποία βασίζεται σε ανάλυση 8 MP και διαθέτει φακό 27mm με διάφραγμα f:/2.0. Στο πίσω μέρος του OPPO A78 5G βρίσκονται σε κάθετη διάταξη δύο κάμερες, με την κύρια να βασίζεται σε αισθητήρα 50 MP και σε φακό 27mm με ιδιαίτερα φωτεινό διάφραγμα f:/1.8 για υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες ακόμα και σε περιβάλλοντα με περιορισμένο φως. Η κύρια κάμερα συνοδεύεται από έναν αισθητήρα βάθους ανάλυσης 2 MP (f:/2.4) που βοηθά στη λήψη πορτραίτων με φυσικότερη εφαρμογή του εφέ «bokeh». Στη διάθεση σου βρίσκονται επίσης λειτουργίες όπως τα Night Mode, Portrait Mode, Expert Mode, Panoramic, Extra HD, Time Lapse, Slow Motion κ.ά.

Στο εσωτερικό του OPPO A78 5G βρίσκεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής της MediaTek, Dimensity 700 (7nm) μαζί με την ικανότατη GPU Mali-G57 MC2 σε συνδυασμό με 4GB LPDDR4x RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου UFS 2.2. 

Χάρη στα παραπάνω χαρακτηριστικά, μπορείς να περιμένεις εξαιρετική απόδοση στην αναπαραγωγή υψηλής ανάλυσης περιεχομένου, υψηλή απόδοση στο παιχνίδι και εξαιρετικά ομαλή εμπειρία χρήσης με ταχύτητες download επιπέδου 5G. Την όλη εμπειρία απογειώνει και η παρουσία διπλών στέρεο ηχείων με εξαιρετική απόδοση.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση SUPERVOOC 33W. Χάρη στην υποστήριξη ταχείας φόρτισης, δεν απαιτούνται περισσότερα από 67 περίπου λεπτά για τη πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Η συσκευή «τρέχει» το ColorOS 13 που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 13.

Ένας ακόμη τομέας που το OPPO A78 5G ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του είναι η υποστήριξη του πρότυπου αδιαβροχοποίησης IPX4, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς πρόβλημα ακόμα και κάτω από βροχή. 

Έλα μια βόλτα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ να γνωρίσεις ένα από τα καλύτερα smartphone της χρονιάς με τιμή μόλις €249,90.