Το Osmo Mobile 6 της DJI προσφέρει βελτιωμένη παρακολούθηση και τη λειτουργία Quick Launch

1 έτος πριν

Η DJI κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του γνωστού της gimbal, το Osmo Mobile 6. Αυτό διαθέτει μεγαλύτερο σφιγκτήρα από τους προκατόχους του για να μπορείς να τοποθετήσεις μεγαλύτερα τηλέφωνα ή μικρότερα με ογκώδεις θήκες. Διαθέτει ακόμα μια νέα λαβή που έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο άνετο στο κράτημα, διατηρώντας πάντα την ενσωματωμένη ράβδο προέκτασης που η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά στο Osmo Mobile 5 και η οποία σου επιτρέπει να το χρησιμοποιείς ως selfie stick. Το Osmo 6 διαθέτει επίσης μια βελτιωμένη έκδοση του ActiveTrack της DJI, το οποίο επιτρέπει σταθερό tracking ενός αντικειμένου ή ενός προσώπου για μεγαλύτερες αποστάσεις και επιτρέπει στην μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου να παρακολουθεί θέματα που περιστρέφονται ή γυρίζουν στο πλάι.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι το Quick Launch για το iPhone. Εφόσον πρόκειται για ένα iPhone που είναι συνδεδεμένο στο gimbal, η εφαρμογή Mimo εισέρχεται αμέσως στην προβολή της κάμερας όταν ο χρήστης ανοίγει το gimbal. Η DJI αναφέρει ότι η λειτουργία αυτή μειώνει δραματικά το χρόνο προετοιμασίας, “ετοιμάζοντας” το smartphone για λήψη φωτογραφιών τρεις φορές πιο γρήγορα από ό,τι τα προηγούμενα μοντέλα Osmo Mobile.

Το DJI Osmo Mobile 6 ενσωματώνει ακόμα μια ένδειξη μέσω της οποίας μπορείς να ενημερωθείς γρήγορα τα επίπεδα της μπαταρίας, καθώς και ένα κουμπί λειτουργίας που σου δίνει έναν τρόπο να μεταβαίνεις μεταξύ των λειτουργιών με κάθε πάτημα. Όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και το Osmo Mobile 6 διαθέτει επίσης μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες, δηλαδή timelapse, έλεγχο χειρονομιών, αυτόματο δυναμικό ζουμ, πανόραμα και story mode. Τέλος, το gimbal διαθέτει έναν πλευρικό τροχό που σου επιτρέπει να ελέγχεις και να ρυθμίζεις την εστιακή απόσταση και το ζουμ προς τα μέσα ή προς τα έξω, μία λειτουργία που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από αντίστοιχες προτάσεις.

Το DJI Osmo Mobile 6 έρχεται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr με τιμή €169 ενώ στη συσκευασία του συνοδεύεται από μαγνητικό σφιγκτήρα, τρίποδο, καλώδιο τροφοδοσίας, λουράκι καρπού και θήκη αποθήκευσης.