Πληρωμές και ασφαλείς συναλλαγές πλέον διαθέσιμες μέσω του Viber Pay

1 έτος πριν
Viber Pay

Σε επέκταση των υπηρεσιών του προχωρά το Viber, με τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και βιντεοκλήσεων, να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να προχωράνε σε πληρωμές και ασφαλείς συναλλαγές εντός της εφαρμογής.

Μάλιστα η υπηρεσία που έχει την ονομασία Viber Pay, θα είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας πολύ σύντομα αφού η Ελλάδα αποτελεί μία από τις «χρυσές» χώρες της εφαρμογής με περισσότερους από 7 εκατομμύρια χρήστες. Αναλυτικά με το Viber Pay θα μπορεί να πραγματοποιείς:

  • Πληρωμές από Πορτοφόλι Viber σε Πορτοφόλι Viber για εγχώριες ή διεθνείς συναλλαγές σε Ευρώ, με το πλάνο να θέλει να προστεθούν κι άλλα νομίσματα σύντομα.
  • Τραπεζικές μεταφορές για εύκολη πληρωμή καθημερινών εξόδων όπως είναι οι λογαριασμοί υπηρεσιών κοινής ωφελείας.
  • Αποκλειστικές εκπτώσεις και επιβραβεύσεις από τοπικούς συνεργάτες.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας προϋποθέτει για την ώρα να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου στη σχετική λίστα αναμονής που υπάρχει σε αυτή τη σελίδα. Στη συνέχεια για να χρησιμοποιείς πληρωμές στο Viber, θα πρέπει να ορίσεις έναν προσωπικό κωδικό αναγνώρισης ή τη βιομετρική αναγνώριση που θα σου εξασφαλίσει την ενεργοποίηση ασφαλών συναλλαγών. Οι επιβεβαιώσεις πληρωμής αποστέλλονται αυτόματα με κρυπτογράφηση end-to-end, όπως όλες οι ιδιωτικές επικοινωνίες του Viber.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Rapyd θα χρησιμεύσει ως η αδειοδοτημένη λύση διασυνοριακών πληρωμών πίσω από αυτό το ιστορικό ορόσημο για τη Rakuten Viber: γίνεται μια από τις πρώτες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο που προσφέρει ασφαλείς πληρωμές εντός της εφαρμογής στους χρήστες της παγκοσμίως», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rapyd Arik Shtilman. «Στη Rapyd, κατασκευάζουμε την τεχνολογία πληρωμών που καταργεί την πολυπλοκότητα του διασυνοριακού εμπορίου και των πληρωμών. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η συνδυασμένη ισχύς των κορυφαίων δυνατοτήτων ασφάλειας και απρόσκοπτης ενσωματωμένης πληρωμής του Viber και της Rapyd σημαίνει ότι εκατομμύρια χρήστες μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για τη διεξαγωγή των οικονομικών τους συναλλαγών μέσω μιας ενιαίας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων».

Μελλοντικά και όσο επεκτείνεται το Viber Pay σε νέες χώρες, η Rakuten, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Viber θα προσθέσει περισσότερα νομίσματα και λειτουργίες ενώ θα παρέχει κουπόνια και ανταμοιβές επιστροφής μετρητών από συμμετέχοντες εμπορικούς συνεργάτες.