POCO C65: Μια προσιτή και δυνατή πρόταση καταφθάνει από την POCO!

5 μήνες πριν
POCO C65 all colours

Από τις 6 Δεκεμβρίου, μια… ήρεμη δύναμη θα δώσει βροντερό «παρών» στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Το POCO C65 συνδυάζει πολλαπλά ισχυρά χαρακτηριστικά, σε ένα όμορφο σασί και καταφέρνει να κρατάει σε προσιτά επίπεδα το κόστος. Σου φαίνεται ενδιαφέρον; Ας το δούμε πιο αναλυτικά!

Για αρχή, οι κάμερες. Στην πλάτη του θα βρούμε δύο στρογγυλούς φακούς, όμως με μια πιο κοντινή ματιά, βρίσκουμε δύο κάμερες στον ένα κύκλο. Το τριπλό σύστημα καμερών χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για να βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών, φέρνοντας αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά για την κατηγορία budget smartphone στην οποία και ανήκει. Η βασική κάμερα, μάλιστα, χρησιμοποιεί αισθητήρα 50MP οπότε δεν βασίζεται αποκλειστικά στην AI, διατηρώντας τη φυσικότητα κάθε καρέ που αποτυπώνει.

Και πού θα βλέπεις αυτές τις φωτογραφίες; Στην μεγάλη οθόνη 6.74” που φιλοξενεί η μπροστινή όψη! Με επίπεδο πλαίσιο και στρογγυλεμένες γωνίες, το κινητό είναι άνετο στο κράτημα παρά το μεγάλο μέγεθος της οθόνης, οπότε μπορείς να σερφάρεις στο ίντερνετ, να ανακαλύπτεις πράγματα στα social ή να βλέπεις βίντεο με χαρακτηριστική άνεση. Προστατεύεται με ενισχυμένο γυαλί Gorilla Glass, ικανό να αντέξει ενάντια στην τυπική φθορά που προκύπτει από την καθημερινή χρήση. Με λίγα λόγια, θα παραμείνει γυαλιστερή και καθαρή για μεγάλο διάστημα δίχως μεγάλη δυσκολία.

Πέραν αυτών, η οθόνη διαθέτει ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, κάνοντας την κίνηση ομαλή και απολαυστική από την πλοήγηση μέχρι τα games. Με επεξεργαστή MediaTek G85, μπορεί να παίξει τα πιο δημοφιλή παιχνίδια σε ικανοποιητικό επίπεδο οπότε και για ελαφρύ gaming, είναι μια καλή επιλογή. Φυσικά, τα καταφέρνει εξίσου καλά σε καθημερινά σενάρια, αποτελώντας μια αξιόπιστη επιλογή για απλή καθημερινή χρήση ενώ διαθέτει και NFC για ανέπαφες ασφαλείς συναλλαγές.

Στο κομμάτι της αυτονομίας, εξοπλίζεται με μπαταρία 5000mAh, αρκετά μεγάλη για να αντέχει μια ολόκληρη ημέρα χρήσης κι ακόμη περισσότερο. Θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, με μνήμη RAM 6GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB όπως και μνήμη RAM 8GB με αποθηκευτικό χώρο 256GB. Σε κάθε περίπτωση, ο αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος μέσω κάρτας microSD, οπότε αν… γεμίσουν με φωτογραφίες και παιχνίδια το πρόβλημα μπορεί να λυθεί.

Για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, η έκδοση με μνήμη RAM 8GB είναι ξεκάθαρα προτιμότερη επιλογή, όχι μόνο λόγω των καλύτερων επιδόσεων στην διαχείριση πολλαπλών (και πιο απαιτητικών) εφαρμογών αλλά και για λόγους μακροβιότητας της συσκευής.

Ο περιορισμός, βέβαια, παρακάμπτεται με τη χρήση της Extended RAM, διπλασιάζοντας την διαθέσιμη RAM της συσκευής με… μαγικό τρόπο. Πρακτικά, αξιοποιεί τον ελεύθερο χώρο της συσκευής ως RAM, για να δώσει μια ώθηση στην απόδοση όταν προκύπτει ανάγκη.

Το POCO C65 θα διατεθεί σε χρώματα Black, Purple και Blue τόσο στην έκδοση 6GB/128GB όσο και στην 8GB/256GB. Αντίστοιχα, οι τιμές διαμορφώνονται στα 139,99€ και 169,99€ αντίστοιχα.