Το REALME C51 φέρνει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και δυνατή τιμή

7 μήνες πριν
REALME C51

Το νέο smartphone της REALME είναι γεγονός και μπορείς να το βρεις από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Το REALME C51 επαναλαμβάνει την πετυχημένη συνταγή της εταιρείας, διαθέτοντας πολύ καλή κατασκευή, πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και μια ακόμα καλύτερη τιμή.

Με εμφάνιση που σκίζει (χαρακτηριστική η διχρωμία στο πίσω μέρος) και άνετο κράτημα στο χέρι, το C51 εντυπωσιάζει αρχικά με τη μεγάλη του οθόνη. Διαθέτει μέγεθος 6,74” και είναι από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία, χωρίς όμως οι συνολικές διαστάσεις της συσκευής να είναι μεγαλύτερες από πολλά άλλα smartphones με μικρότερη οθόνη. Αυτό γίνεται εφικτό εξαιτίας των μικρών περιθωρίων περιμετρικά της οθόνης ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι υποστηρίζει και γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, για ομαλό scrolling και πλοήγηση στα μενού.

Στο εσωτερικό συναντάμε οκταπύρηνο επεξεργαστή ικανό να φέρει σε πέρας τις πιο δύσκολες εργασίες που θα του αναθέσεις, ενώ συνοδεύεται από 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Μπορείς να τον επεκτείνεις μάλιστα με επιπλέον 2TB μέσω της microSD θύρας, έχοντας άπλετο χώρο για φωτογραφίες, βίντεο και τα παιχνίδια σου. Ειδικά όμως στην περίπτωση της μνήμης, η REALME δίνει και εδώ τη δυνατότητα επέκτασής της με τη λειτουργία Dynamic RAM Expansion (DRE) και μάλιστα στα 8GB, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών και πλοήγησης μεταξύ τους. 

Οι εκπλήξεις του REALME C51 δε σταματάνε εδώ, με την κύρια κάμερα των 50MP να υπόσχεται πολύ καλές λήψεις όχι μόνο το πρωί αλλά και το βράδυ. Στο τελικό αποτέλεσμα, βάζει το χεράκι της και η τεχνητή νοημοσύνη με χρήση εξελιγμένων φίλτρων ανάλογα με την ώρα της λήψης, αναβαθμίζοντας αυτόματα τις λήψεις σου.

Ως smartphone της REALME, δεν θα μπορούσε το C51 να μένει πίσω από τον ανταγωνισμό σε ότι αφορά τις ταχύτητες φόρτισής του. Έτσι υποστηρίζει την τεχνολογία SuperVOOC στα 33W, φέρνοντας 200% αύξηση στην ταχύτητα φόρτισης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, με το 0 έως 50% να επιτυγχάνεται σε μόλις 28 λεπτά. Σε συνδυασμό με τη μπαταρία των 5.000mAh, θα πρέπει να περιμένεις κορυφαία αυτονομία που πλησιάζει τις 20 ώρες.

Το C51 στηρίζεται στο Android 13, την τελευταία έκδοση της mobile πλατφόρμας της Google, με την REALME να ενσωματώνει το δικό της γραφικό περιβάλλον το οποίο προσθέτει επιπλέον χρήσιμες δυνατότητες. Μία από αυτές είναι το Mini Capsule, που μεταμορφώνει τη μικρή οπή της selfie κάμερας των 5MP, σε μέρος εμφάνισης δυναμικών πληροφοριών, όπως τον αριθμό βημάτων που έχεις κάνει μέσα στην ημέρα, το ποσοστό της μπαταρίας και τον όγκο των δεδομένων που έχεις καταναλώσει.

Κάνε και συ δικό σου το REALME C51 με μια επίσκεψη στον ΓΕΡΜΑΝΟ ή στο germanos.gr, στην προνομιακή τιμή των 159,90€.