REALME C61 και REALME C63: Οι δύο νέες οικονομικές προτάσεις με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

2 μήνες πριν
REALME C61 & REALME C63

Έχοντας σημαντική παρουσία στην οικονομική κατηγορία, η REALME επεκτείνει τις προτάσεις της με δύο νέα μοντέλα στη σειρά C που μπορείς να τα βρεις που αλλού, φυσικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

REALME C61

Αρχικά η REALME μας αποκαλύπτει το REALME C61, ένα οικονομικό smartphone με αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Το C61 ξεχωρίζει για τον μεταλλικό σκελετό του και την πιστοποίηση IP54 για προστασία από σκόνη και νερό, χαρακτηριστικά που συνήθως δεν συναντώνται σε συσκευές αυτής της κατηγορίας τιμής.

Στην καρδιά του REALME C61 βρίσκεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Unisoc T612, ο οποίος συνδυάζεται με μνήμη 12GB Dynamic RAM και έως 256GB αποθηκευτικού χώρου . Η οθόνη της συσκευής στηρίζεται σε ένα LCD πάνελ με ανάλυση HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz τον οποίο η εταιρεία ονομάζει Eye Comfort Display. Ο συνδυασμός αυτών προσφέρει μια ισορροπημένη εμπειρία θέασης για τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το C61 διαθέτει κύρια ΑΙ κάμερα 50MP, η οποία συνοδεύεται από έναν αισθητήρα βάθους. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν ευκρινείς φωτογραφίες και να πειραματίζονται με εφέ βάθους πεδίου ή αλλιώς με φωτογραφίες bokeh.

Η μπαταρία του REALME C61 έχει χωρητικότητα 5.000 mAh, προσφέροντας αξιόλογη αυτονομία για μια συσκευή αυτής της κατηγορίας. Η REALME υπόσχεται ότι η μπαταρία θα διατηρεί το 80% της χωρητικότητάς της μετά από 1.000 κύκλους φόρτισης, ένα χαρακτηριστικό που ενισχύει τη μακροζωία της συσκευής. Υποστηρίζεται μάλιστα και ταχυφόρτιση στα 45W, ένα ακόμη χαρακτηριστικό που συναντάμε συνήθως σε πιο ακριβά μοντέλα.

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην ανθεκτικότητα του C61, χαρακτηρίζοντάς το "σκληρό σαν ατσάλι” ενώ και σε συνδυασμό με το γυαλί που χρησιμοποιείται, δίνει στη συσκευή πιστοποίηση υψηλής αξιοπιστίας από την TUV Rheinland.

Το REALME C61 θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματικές επιλογές: Safari Green και Marble Black. 

REALME C63

Δίπλα του προστίθεται το REALME C63 το οποίο διακρίνεται για το πάχος των 7,74 χιλιοστών, το οποίο με τη χρήση υλικού Premium Vegan Leather, χαρίζει μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Το REALME C63 διαθέτει οθόνη IPS LCD 6,74 ιντσών με ανάλυση HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η φωτεινότητα της οθόνης φτάνει τα 450 nits, ενώ ο ρυθμός δειγματοληψίας αφής είναι 180Hz.

Εσωτερικά βρίσκουμε τον ίδιο οκταπύρηνο επεξεργαστή με το C61, τον UNISOC T612, ο οποίος αυτή τη φορά συνδυάζεται με 16GB Dynamic RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου με μια microSD κάρτα.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το C63 διαθέτει κύρια κάμερα 50MP με αισθητήρα βάθους και ενώ η εμπρόσθια κάμερα για selfies είναι στα 8MP.

Η μπαταρία του REALME C63 έχει χωρητικότητα 5.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45W SuperVOOC. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή μπορεί να φορτίσει έως 50% σε μόλις 30 λεπτά.

Το REALME C63 τρέχει Android 14 με το REALME UI και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποδοχή ακουστικών 3,5mm και θύρα USB Type-C.

Αξιοσημείωτα είναι τα καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως τα gestures, η λειτουργία Rainwater Smart Touch για χρήση με βρεγμένη οθόνη και το Mini Capsule 2.

Και τα δύο νέα μοντέλα της REALME, είναι διαθέσιμα στο germanos.gr καθώς και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.