Το Redmi 12 5G προσφέρει Premium χαρακτηριστικά, υποστήριξη 5G αλλά και φοβερή τιμή

8 μήνες πριν
Xiaomi Redmi 12 5G

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις από σήμερα το πιο πρόσφατο οικονομικά προσιτό 5G smartphone της Redmi, το Redmi 12 5G. Με τιμή μόλις 229,90€ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά XIAOMI Redmi Buds 4 αξίας 59,90€ αν προχωρήσεις σε αγορά μέχρι την 1η Οκτωβρίου, το Redmi 12 5G διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές. Αποτελώντας ένα από τα οικονομικότερα 5G smartphones που μπορείς να βρεις εκεί έξω, το νέο Redmi αξίζει σίγουρα την προσοχή σου.

Εξετάζοντας αρχικά το σχεδιασμό, το Redmi 12 5G είναι κομψό και στυλάτο με πίσω πλευρά από premium γυαλί, διαθέσιμο σε διάφορες χρωματικές επιλογές. Διαθέτει μια μεγάλη οθόνη 6,79 ιντσών FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz adaptive sync για ομαλό scrolling και μεταβάσεις μεταξύ των μενού.

Με πάχος μόλις 8,17 χιλιοστά και βάρος 199 γραμμάρια, το Redmi 12 5G αισθάνεται λεπτό και ελαφρύ στο χέρι. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι και το Face Unlock παρέχουν γρήγορη και βολική βιομετρική ταυτοποίηση κάτι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια των δεδομένων σου. Στο εσωτερικό του, το νέο Redmi ενσωματώνει το νέο Snapdragon 4 Gen 2 SoC της Qualcomm με οκταπύρηνο επεξεργαστή ενώ το chipset βασίζεται στην κατασκευαστική διαδικασία των 4nm. Το νέο chipset είναι υπεύθυνο και για την πολύ καλή αυτονομία, αφού σε συνδυασμό με τη μπαταρία των 5.000mAh, θα πρέπει να περιμένεις άνετη χρήση για μία ημέρα ενώ υπάρχει και ταχεία φόρτιση στα 18W

Οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν τον αποθηκευτικό χώρο των 128GB με επιπλέον 1TB με χρήση μιας microSD κάρτας. Σε επίπεδο λογισμικού, το Redmi 12 5G βασίζεται στο MIUI 14, η πιο πρόσφατη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της XIAOMI, βασισμένη στο Android 13, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και προσαρμόσιμη εμπειρία. 

Και στις κάμερες έχουμε πολύ καλά νέα αφού το Redmi 12 5G διαθέτει ένα ικανό διπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος, με μια μεγάλη κύρια κάμερα στα 50MP με διάφραγμα f/1.8 και αισθητήρα βάθους 2MP. Ο αισθητήρας των 50MP συλλαμβάνει ευκρινείς, λεπτομερείς λήψεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η κάμερα βάθους επιτρέπει το καλλιτεχνικό θόλωμα φόντου σε πορτρέτα που κάνουν τη διαφορά. Η νυχτερινή λειτουργία, το HDR και οι βελτιώσεις μέσω τεχνητής νοημοσύνης περαιτέρω βελτιώνουν την ποιότητα εικόνας. 

Μπροστά υπάρχει μια selfie κάμερα 5MP με υποστήριξη για εγγραφή βίντεο 1080p, η οποία έρχεται να προστεθεί στις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής, ξεχωρίζοντας από το μεγαλύτερο μέρους του ανταγωνισμού.

Με υποστήριξη για 13 ζώνες 5G, το Redmi 12 5G προσφέρει τις πιο γρήγορες 5G ταχύτητες όπου  αυτές είναι διαθέσιμες. Άλλες δυνατότητες συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Wi-Fi Dual-Band, Bluetooth 5.0, FM ραδιόφωνο και θύρα USB-C.

Με τον premium σχεδιασμό του, τη μεγάλη του οθόνη, τον ικανό επεξεργαστή, τις εξαιρετικές κάμερες, την αυτονομία και την υποστήριξη 5G, το Redmi 12 5G προσφέρει εξαιρετική αξία με τιμή μόλις 229,90€ και με σπέσιαλ δώρο (XIAOMI Redmi Buds 4) για τις πρώτες ημέρες διάθεσης.