Το Redmi 13C 5G ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

3 μήνες πριν
Redmi 13C 5G all colours

Ζήσε μοναδικές εμπειρίες χρήσης με το Redmi 13C 5G, μία all-around συσκευή με 5G συνδεσιμότητα για βιντεοκλήσεις και streaming με κρυστάλλινη εικόνα, που θα μεταμορφώσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου. Μείνε σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενημερώσου, πλοηγήσου στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου και των social media και εξάντλησε τη δημιουργικότητά σου μέρα και νύχτα με την κάμερα 50 MP που ενισχύεται με λειτουργίες AI και επτά φίλτρα κλασικών ταινιών έτσι ώστε να βγάλεις τον σκηνοθέτη που κρύβεις μέσα σου εντυπωσιάζοντας τους φίλους σου!

Το Redmi 13C 5G ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Dimensity 6100+ που σε συνδυασμό με τα 4 GB RAM θα σου χαρίσει ταχύτατες εμπειρίες χρήσης, ακόμα κι αν εναλλάσσεσαι από το ένα app στο άλλο. Ο αποθηκευτικός χώρος των 128 GB επεκτείνεται έως και το 1 TB με χρήση κάρτας μνήμης, ενώ η μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh, θα σου χαρίσει σπουδαία αυτονομία. Το Redmi 13C 5G είναι ακόμα ανθεκτικό στις πιτσιλιές και τη σκόνη έτσι ώστε να το παίρνεις μαζί σου και να το χρησιμοποιείς άφοβα.

Το στοιχείο βέβαια που κλέβει τις εντυπώσεις στη συσκευή δεν είναι άλλο από την οθόνη του. Η μεγάλου μεγέθους οθόνη στις 6,74 ίντσες, με ανάλυση HD+, είναι ό,τι πρέπει για να απολαμβάνεις on the go το αγαπημένο σου περιεχόμενο, είτε πρόκειται για σειρές και ταινίες, είτε για mobile games, είτε για δημιουργίες σε Instagram, TikTok και λοιπές social πλατφόρμες (για τον ήχο θα φροντίσει το πανίσχυρο ηχείο). Με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz θα σου χαρίσει απόλυτα ομαλές εμπειρίες θέασης, ενώ προστατεύεται και από Corning Gorilla Glass για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το Redmi 13C ξεκλειδώνεται στη στιγμή είτε μέσω σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, είτε μέσω αναγνώρισης προσώπου με τη βοήθεια του AI. Είναι πιστοποιημένο από την TUV Rheinland σε ό,τι αφορά τη χαμηλή εκπομπή επιβλαβούς μπλε ακτινοβολίας ενώ διαθέτει και θύρα 3,5 χιλ. έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσεις παρέα με τα αγαπημένα σου ενσύρματα ακουστικά. Όσο για το MIUI 14, πρόκειται για ένα από τα πλέον φιλικά UI, κάνοντας τη ζωή σου ακόμα πιο απλή, μέσω ενός εξαιρετικά βολικού περιβάλλοντος χρήστη.

Κάνε δικό σου σήμερα κιόλας το Redmi 13C 5G από τον ΓΕΡΜΑΝΟ και ζήσε την υπέροχη εμπειρία του. Μάλιστα αν το αποκτήσεις μέχρι και 16 Ιουνίου 2024 θα πάρεις δώρο το XIAOMI Smart Band 8 Active!