Redmi Note 12s: Η XIAOMI επεκτείνει τη σειρά Redmi Note με μια ακόμη VFM πρόταση

11 μήνες πριν
XIAOMI Redmi Note 12s

Νέα άφιξη στον ΓΕΡΜΑΝΟ η οποία συνοδεύεται από μια μεγάλη προσφορά! Το Redmi Note 12s είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας από την XIAOMI που διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές, μη χάνοντας τον χαρακτηρισμό VFM (Value for Money) που χαρακτηρίζει τη δημοφιλή σειρά. Προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία επιδόσεων, σχεδιασμού και τιμής, και αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη δημοφιλή επιλογή της XIAOMI για τη μεσαία κατηγορία.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Redmi Note 12s είναι η AMOLED οθόνη 6,43 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και η οποία προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 90Hz για ομαλή κύλιση και καθηλωτική εμπειρία θέασης. Επιπλέον, το μοντέλο της XIAOMI υποστηρίζει το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP53, το οποίο το καθιστά ανθεκτικό στη σκόνη και τις πιτσιλιές, προσθέτοντας έτσι στην ανθεκτικότητά του.

Το XIAOMI Redmi Note 12s διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό σύστημα καμερών στο πίσω μέρος, που αποτελείται από τρεις κάμερες. Η κύρια κάμερα έχει τεράστια ανάλυση στα 108MP που χαρίζει μεγάλη λεπτομέρεια όχι μόνο το πρωί αλλά και το βράδυ, σε συνδυασμό με το διάφραγμα f/1.9. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα 8MP και μια κάμερα macro 2MP για μακροφωτογράφιση. Ο συνδυασμός και των 3 καμερών σου επιτρέπει να αποτυπώνεις εκπληκτικές υπερκαθαρές εικόνες με μεγάλη λεπτομέρεια σε οποιαδήποτε κατάσταση φωτισμού. Το Redmi Note 12s διαθέτει επίσης μια selfie κάμερα 16MP στο μπροστινό μέρος, επιτρέποντάς τη λήψη όμορφων πορτραίτων.
 

Στο εσωτερικό του, το Redmi Note 12s τροφοδοτείται από ένα οκταπύρηνο chipset MediaTek Helio G96, το οποίο επιτρέπει στην απίστευτη κάμερα των 108MP να εκμεταλλευτεί όλα τα πλεονεκτήματά της, χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, το Redmi Note 12s έρχεται με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και 8GB μνήμη καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες ενώ μπορείς να επεκτείνεις τα 256GB αποθηκευτικού χώρου με μια κάρτα μνήμης έως 1TB.

Από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Redmi Note 12s είναι η μεγάλη μπαταρία των 5000mAh η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W με την τεχνολογία Mi FC + MMT, καθιστώντας τη διαδικασία φόρτισης πιο σταθερή και αποτελεσματική. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να περνάς λιγότερο χρόνο φορτίζοντας το τηλέφωνό σου και περισσότερο χρόνο χρησιμοποιώντας το, με το φορτιστή να περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Όσον αφορά το σχεδιασμό, το Redmi Note 12s έχει κομψή και μοντέρνα αισθητική με κομμένες άκρες που διευκολύνουν το κράτημα και παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση. Ακόμα και οι ηχητικές του επιδόσεις της συσκευής, είναι καλύτερες από πολλά smartphones της κατηγορίας του, με υποστήριξη διπλών ηχείων ενώ μπορείς να συνδέσεις ακόμα και τα ενσύρματα ακουστικά σου μέσω της θύρας 3,5 χιλιοστών

Για την πρόσβαση στο μενού της συσκευής, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο δεξί μέρος της συσκευής. Το Redmi Note 12s βασίζεται στο Android 13, με τη XIAOMI να έχει προσθέσει στην επιφάνεια το δικό της γραφικό περιβάλλον, το MIUI 14, το οποίο επεκτείνει τις δυνατότητές του με χρήσιμες λειτουργίες.

Από σήμερα, το ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12s είναι διαθέσιμο στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε 2 χρώματα ενώ από τις 25 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου, με την αγορά της συσκευής παίρνεις δώρο το XIAOMI Smart Band 7 Pro, το εντυπωσιακό Smart band της XIAOMI με AMOLED οθόνη, μεγάλη αυτονομία και πλήρη αδιαβροχοποίηση 5ΑΤΜ.