Το Redmi Watch 3 της XIAOMI ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ με μόλις €129

1 έτος πριν
XIAOMI Redmi Watch 3

Το Redmi Watch 3 της XIAOMI δεν είναι μόνο ένα από τα οικονομικότερα έξυπνα ρολόγια που μπορείς να βρεις στο ΓΕΡΜΑΝΟ, αλλά και ένα από τα ικανότερα της κατηγορίας του.

Προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών για την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και της υγείας, ενσωματώνοντας πάντα λειτουργίες ειδοποιήσεων που προέρχονται από το smartphone σου. Το Redmi Watch 3 διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 1,75 ιντσών και είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, Black και Ivory.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Redmi Watch 3 είναι η ικανότητά του να παρακολουθεί πάνω από 120 αθλητικές λειτουργίες, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία και κολύμπι. Διαθέτει επίσης επαγγελματικούς αθλητικούς αλγόριθμους που παρακολουθούν με ακρίβεια διάφορες παραμέτρους της άσκησής σου προκειμένου να έχεις στη συνέχεια μια αναλυτική αναφορά των επιδόσεών σου. Εκτός από τις αθλητικές δυνατότητες, το Redmi Watch 3 διαθέτει επίσης ενσωματωμένο GPS με πέντε δορυφορικά συστήματα για γρήγορο και ακριβή εντοπισμό θέσης χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με smartphone. Αυτό το καθιστά ιδανικό σύντροφο για υπαίθριες περιπέτειες και εκδρομές.

Το smartwatch της XIAOMI εστιάζει επίσης στην παρακολούθηση της υγείας. Παρακολουθεί συνεχώς τους καρδιακούς σου παλμούς σε πραγματικό χρόνο και μετράει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σου (SpO2) για να σου δώσει μια καλύτερη κατανόηση της συνολικής σου υγείας. Παρακολουθεί επίσης την ποιότητα του ύπνου σου σε διάφορα στάδια και παρέχει χρήσιμες συμβουλές με βάση τα δεδομένα που συλλέγει, μέσα από την εφαρμογή της XIAOMI που κυκλοφορεί σε Android και iOS.

Το XIAOMI Redmi Watch 3 διαθέτει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, επιτρέποντάς σου να απαντάς σε εισερχόμενες κλήσεις (Bluetooth Call) απευθείας από τον καρπό σου. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείς να πατήσεις το κουμπί τρεις φορές για να καλέσεις μια επαφή έκτακτης ανάγκης, κάτι για το οποίο απαιτείται σύνδεση Bluetooth με smartphone. Υποστηρίζει επίσης φωνητικές εντολές μέσω του Alexa, του ψηφιακού βοηθού της Amazon.

Με αυτονομία έως και 12 ημέρες σε τυπική χρήση και ένα πρακτικό καλώδιο φόρτισης για εύκολη φορητότητα, το Redmi Watch 3 εξασφαλίζει ότι έχεις πάντα αρκετή ενέργεια για να συνεχίσεις την καθημερινότητά σου. Συνολικά, το Redmi Watch 3 είναι ένα ευέλικτο smartwatch που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά για γυμναστική, παρακολούθηση της υγείας και ευκολία. Ο κομψός σχεδιασμός και η ελαφριά κατασκευή του το καθιστούν άνετο για να το φοράς όλη μέρα.

Μπορείς να το βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε 2 χρώματα (άσπρο και μαύρο), με τιμή μόλις 129€.