Το SAMSUNG Galaxy A23 5G ξεχωρίζει για τη μεγάλη οθόνη του και τη μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα

1 έτος πριν
SAMSUNG Galaxy A23 5G on bicycle

Ένα νέο μέλος στην οικογένεια Galaxy A ανακοίνωσε η SAMSUNG, το Galaxy A23 5G.

Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει για το συνδυασμό τιμής και τεχνικών χαρακτηριστικών, σε συνδυασμό με τον  λεπτό και κομψό σχεδιασμό του, αποτελώντας μια ιδανική λύση για όσους ψάχνουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης και gaming.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy A23 5G ξεχωρίζει αρχικά η Infinity-V οθόνη 6.6 ιντσών με υψηλή ανάλυση FHD+, που προσφέρει άνετη παρακολούθηση περιεχομένου και καθηλωτική εμπειρία online gaming και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, για πιο φυσική εικόνα ενώ, η κάθε σκηνή ανανεώνεται πιο ομαλά. Στο εσωτερικό η μπαταρία των 5.000mAh προσφέρει μεγάλη αυτονομία ενώ υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 25W. Η SAMSUNG διαθέτει δύο εκδόσεις της συσκευής με 64 και 128GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD ακόμα και με 1TB επιπλέον.

Στο εσωτερικό συναντάμε το Snapdragon 695 5G SoC της Qualcomm με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,2GHz και 4GB RAM, μια λύση που είναι σε θέση να φέρει σε πέρας αρκετές απαιτητικές διαδικασίες. Ειδικότερα για το gaming, η λειτουργία Game Booster παρακολουθεί τα μοτίβα χρήσης σου για να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τη θερμοκρασία, καθώς και τη μνήμη της συσκευής, ενώ εμποδίζει τις δραστηριότητες και τις ειδοποιήσεις παρασκηνίου, «ώστε να μην χάνεις τη συγκέντρωσή σου».

Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 50MP και υποστηρίζει οπτική σταθεροποίηση για εξαιρετικές λήψεις όχι μόνο το πρωί αλλά και το βράδυ, με μεγάλη λεπτομέρεια. Συνοδεύεται από μια υπερευρυγώνια κάμερα των 5MP, μια κάμερα βάθους 2MP και έναν ακόμα αισθητήρα στα 2MP για μακροφωτογράφιση. Για τις selfies το A23 5G διαθέτει αισθητήρα στα 8MP, υποστηρίζοντας αρκετά κόλπα για εντυπωσιακά πορτραίτα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Galaxy A23 5G είναι και ο ήχος, υποστηρίζοντας το κορυφαίο πρότυπο Dolby Atmos για να απολαμβάνεις ήχο γεμάτο, δυνατό, σαν να βρίσκεσαι στο κέντρο της σκηνής. Τρέχει Android 12, στην επιφάνεια του οποίου υπάρχει το γραφικό περιβάλλον OneUI 4.1 της SAMSUNG το οποίο προσθέτει πολλές και χρήσιμες δυνατότητες.

Θα βρεις το SAMSUNG Galaxy A23 5G σε 3 χρώματα σε ένα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο germanos.gr. Μάλιστα αν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου το συνδυάσεις με επίσημες θήκες της SAMSUNG, μπορείς να κερδίσεις έκπτωση 20% στην αξία τους στο καλάθι!